Vad förväntar man sig av sina barn?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av brsk
Är nog inte bara tjejer i den åldern, handlar nog snarare om alla som har ett överpresterande syskon. Tror mycket av den negativa kritiken förstärks av henne själv. Det är aldrig kul att vara det svarta fåret(fyndigt va?) och det är lätt att hamna i ett negativt tankesätt.

Säger mor "ligg inte i soffan, ut och rör på dig" behöver det ju rimligtvis inte tolkas som "ligg inte i soffan, ut och rör på dig, varför är du inte lika bra som din syster och varför är du så sjuk för?"

Det är hårt att vara tonåring, man är i övergångslandet mellan att vara ett barn som ingen förväntar sig något av, till att vara en del av det vuxna samhället. I det samhället så ställs det en hel del krav som man aldrig blivit utsatt för tidigare .

Word!

Men vakna... Det är ju ett typiskt exempel på en tonåring som skall bli vuxen... Orkar inte ta upp det egentligen, men min tjejs familj har varit så in i helvetes på henne ända tills nu, när hon verkligen bröt upp med dem (hon är nu 24)... Hon flyttade för gott ifrån dem och hälsar knappt på dem mer. Men i hennes familj har det mest varit farsan som trott han e något. Han är en riktigt jubelidiot enligt mig.

Morsan och henns syskon har i sin tur lyssnat på pappan och därför nästan blivit som honom...

Min tjej har haft ett jävuskt kaos med sin familj...

Det handlar om makt och förtryck. Man måste bestämma själv vad man vill med sitt jävla liv..

Men trådskaparens tjej, känner jag att det är ett vanligt "depressions -problem". 16 bast... Herregud... Tur jag inte umgicks mkt med tjejer då...

sen... ÄT KÖTT FÖR FAN

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av head

Sida 3 har du en fin jämförelse. Hon verkar ju inte vara så aktiv, så det ser inte så ljust ut för henne. En osäker framtid på arbetsmarknaden har hon framför sig...

Vänta nu, hon är 16 år, du får inte bara EN chans till en bra utbildning.. jävla nöt.

Visa signatur

nex - violent death, slaughter, death

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av neX
Vänta nu, hon är 16 år, du får inte bara EN chans till en bra utbildning.. jävla nöt.

Hur många personer tror du läser fler än en gymnasieutbildning?
Om du läser det jag länkade till ser du tydligt att det handlar om etableringsgrad på arbetsmarknaden efter slutförd gymnasieutbildning.
Visst kan hon plugga en massa annat och få ett bra jobb sen, men det jag länkade till visar tydligt att en stor del av de som går estet går en osäker framtid till möte.
Påhopp är onödigt tycker jag..