Permalänk

Moderkort trasigt?

Hej, installerade en fläkt + Thermalright 120 extreme idag. Va tvungen att plocka upp moderkortet (se min signatur vilken). Sen när jag kopplade in allt igen så startade datorn inte upp verkar det som.
Första gången jag startade upp datorn tjöt den skithögt, jag insåg då att jag glömt koppla in grafikkortets sladd så att den får strömförsörjning.
Stängde av allt och satte i sladden. Då tjöt datorn inte längre.. men jag fick ingen signal till skärmen. Allting är helt svart nu (no Signal Detected), det lyser inte på baksidan heller där mus/internet/tangentbord ska sitta.
Hmm, kan det vara så att moderkortet gått sönder, eller är det grafikkortet?

Fläktarna verkar snurra som de ska förresten, så det borde vara moderkortet. Jag kommer inte in i BIOS heller i början.

Och vilket moderkort bör jag köpa nu istället om det är så? Vill ha ett som är lika bra, om inte lite bättre. För runt 1500 kr
tack o hej!

Visa signatur

gtx oc 460 @800mhz . i5 760 @3.6ghz . Noctua NH-U12P . Cooler Master 690 II

Permalänk
Medlem

kolla så att alla sladdar till MK är i, låter som det ska vara något sånt..

Permalänk
Avstängd

Kolla alla sladdar ordentligt sen kolla så att inte det är någon kortis vid distanserna Under moderkortet (Plocka ur moderkortet och prova det på Bordet) sen kan du prova att Clera Cmos (reseta BIOS)

MVH

Visa signatur

Gigabyte: EP45T-EXTREME, Intel: E7400, Kingston: HyperX 1600MHz, MSI: R4830 OC Edition... :P

[img]url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=654346][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/654346.png[/img][/url][/img]