De egentliga fördelarna?

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bha*
Om en prisskillnad på 10K under en period på ett par år är avgörande för om man kan köpa toalettpapper så är det beklagligt.

Det är sant! Och inte alls vad jag skrev!

Visa signatur
Permalänk

Oroande många här som inte kan skilja på fakta och åsikter. "Det här är bäst, så är det bara". Själv gillar jag Apples produkter, har t ex en Iphone 3G som jag är väldigt nöjd med.

Däremot föredrar jag att köra på "egenbyggd" PC som stationär dator, eftersom man kan anpassa komponenterna till sina egna behov och även senare byta ut komponenter om det skulle vara så att ens behov skulle förändras. Har inte så stor erfarenhet av Mac OS X men visst verkar det vara ett riktigt trevligt OS, men det verkar inte ha några större fördelar gentemot Windows.

Så länge man har lite koll på vad man håller på med så är Windows Vista och 7 väldigt stabila OS. Själv har jag inte råkat ut för en endaste crash eller liknande på de senaste drygt två åren jag haft denna datorn (körde Vista först men bytte till 7 när det kom).

Däremot är laptops en helt annan sak, då de inte går att anpassa på samma sätt som en stationär. Då föredrar jag Apples Macbooks (eller möjligtvis en netbook för enklare saker), enda nackdelen som jag ser är att dom är så nedrans dyra.