Min studio

Video på bygget:
https://www.facebook.com/elementnine/videos/982066295201787/

Här sitter jag när jag inte game:ar och gör musik istället. Datorn är en slimmad med kraftfull Intel i7 3.8Ghz, 4TB Disk, 64GB RAM DDR3, och ett billigt Geforce 720 graffekort. Sedan 4st Texas instrument Dual Firewire kort på resterande platser.

Eftersom studio är på en vid så råder totalt rökförbud så en grej med hela det här studiobygget är att jag slutade röka, var sjukt svårt först och fick springa ut för å ta mina bloss på cigaretten, provade med plåster o tuggummi men inget funkade direkt, tills min polare kom med en e-cigg ifrån ecocig.se. Jag slutade samma dag så det var najs.. Dvs nu är jag helt rökfri och har helt sluta röka. Och kan starkt rekommendera dom.

Men i resten av studion har vi 2st Shark monitors Ref1 kallas dom och en rolig detalj är att just denna stog i gamla Cherion studion, så både britney, e-type och en himla massa andra artister har producerat sina alster på dessa. Ett av elementen pajjade dock i uppriggningen så blev att specialbeställa ett nytt som nu sitter på plats. Dom andra är Tanoy´s och används vid B lyssning. Sedan har vi också ett Behringer X-touch bord med 64 automatiserade och motorstyrda reglage, 3st klaviaturer, m-audio, motu och Native instrument.

Det jobbigaste med att bygga den här studion som för övrigt var sjukt kul att bygga annars var att vi bestämde oss för att bygga diffusorer i taket så jag tror jag höll på i 5 dagar i streck från 9 till 18 varje dag o såga ut alla klossar (finns bild) 1800 totalt..

Aja.. nu ska jag sluta blabba. ha en fin dag.
/v3n0m