5 st Hdd, blandat Seagate och Western digital

Säljes Lagringsenheter Publicerad 2016-02-01

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av raffeboy
Annonsör
raffeboy (dolt)
Medlem sedan
Mar 2014
Foruminlägg
50
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 000 kr
5
Stockholm, Märsta
-

Hejsan, tänkte ta och skicka iväg lite hårddiskar som jag har liggande över.

Först är det 3st Seagate diskar jag köpte i höst, garantin borde vara kvar, kvittot har jag i alla fall kvar. Dessa är på en 1 tb styck. De har suttit i en dator, men den var aldrig på, sedan har de suttit i en NAS som inte heller den var på, så läs/skriv till dessa diskar har varit väldigt begränsat. Diskarna heter Seagate barracuda 7200rpm med en chache på 64mb. Säljs för 300:- st.

Sedan är det en Seagate disk till på 1 tb, men denna har några år på nacken, och är därför också använd. Den säljs för 150:-. Specsen ska vara samma som på de nya diskarna, bara det att den är högre.

Till sist är det en Western digital caviar green, på 500 gb. Har använts under flera år, men funkade när jag monterade ur den. Nu för tiden ligger den mest och tar upp plats i bokhylla, så därför säljer jag den gärna, kostar 50:-.

Om du köper samtliga kostar dessa 1000:- i paketpris. Finns att hämta i antingen Sigtuna, eller så kan det levereras inom Stockholm eller Uppsala stad. Gäller ej om du enbart köper den på 500 gb.