HTC Vive i nyskick

Säljes Datortillbehör Publicerad 2016-05-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av scorp10
Annonsör
scorp10 (dolt)
Medlem sedan
Jan 2002
Foruminlägg
433
Annonser
11
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  9 260 kr
3
Stockholm, Bromma
-

Tja!

Beställde mig en HTC Vive men inser att jag inte kommer hinna använda den i den utsträckning jag hoppats. Småbarnsliv sätter käppar i CPU fläkten. För mycket pengar att ha nedpackat i lådan i en garderob så tänkte kolla om det finns något intresse för den. Nypris var 9260:- SEK inkl. frakt.

Den anlände 2016-04-22 och är använd 2 gånger och allting är i nyskick. Inga fabriksfel. Självklart finns samtliga tillbehör och förpackning, så när som på de individuella plastpåsarna varje komponent låg i. Jag har heller inte löst in koden för de 3 spel som kom bundlade; Job Simulator, Fantastic Contraption, och Tilt Brush by Google, så koden ingår självklart också.

Jag tänker mig runt omkring nypris för den och har ingen panik att sälja den till skambud. Säljer när jag vill till vem jag vill. Alla bud i tråden, kommer inte svara på PM, orkar inte med all administration.

Hämtas i Bromma Stockholm och betalning sker med Swish, inga undantag. Daglig beloppsgräns höjs i förväg av köparen för smidig affär. Kvitto finns i form av mail från HTC.