Loque Ghost S1 Ash Mk2+kylare

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Chassi Publicerad 2021-01-30

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av fesoj
Annonsör
fesoj (dolt)
Medlem sedan
Jan 2002
Foruminlägg
2236
Annonser
92
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 700 kr
3
Stockholm, Sigtuna
Skickas & Avhämtas

Hej!
Köpte nyligen en rigg som kom i ett Loque Ghost S1 Ash Mk2. Får inte plats med mina hårddiskar, så kommer byta ut chassit. Säljer det därför tillsammans med kylaren (Noctua NH-L9x65 SE - tror endast jag har AM4-fäste till denna OBS). Går förvånandsvärt tyst och svalt, finns massor av recensioner ute på denna kombo för dem av er som vill veta stats.

Chassits skick skulle jag bedöma som 8/10. Finns en liten rispa på 1.5mm på vänstra kanten av fronten, och ett mycket mindre märke längre ner på samma kant, inget man tänker på och skulle försvinna med en tuschpenna. Internt har jag inte kikat runt så mycket faktiskt, men ser bra ut. De fyra skruvarna till locket saknas, men det ligger förstås på ändå och jag gillar att kunna ta av och på det för att sänka tempsen ytterligare.

Bud på chassi+Noctua L9 från 1700kr. Bra tillfälle för dig som vill testa Loque-tåget. Enormt smidigt chassi! Ser helst hämtning, men kan göra en ansträngning att skicka om köpare betalar frakt och har överseende med att det kan ta ett par dar att hitta lämplig packning. Referenser på forumet etc.