Inlägg

Inlägg som Keh har skrivit i forumet
Av Keh
Skrivet av Jalle64:

En sak att testa är att baka kortet i ugn och se om det vaknar igen?!

Sitter på ett nytt 970 nu! kanske bakar skiten på en regnig dag, har ingen garanti ändå

Av Keh

Hur gör man det där testet i programmet? köpte själv ett EVGA 970 SC i förrgår

Av Keh
Skrivet av Zcenicx:

Låter snarare som att kortets VRM-kretsar överhettat efter att ha körts väldigt länge under hård press och med tveksam kylning (läs damm).

Låter troligt, datorn har körts hårt och jag har inte dammat av grafikkortet senaste 4 månaderna. RIP my sweet prince.

Av Keh

BSOD 116 konstant efter crash i GTA V.

Hej!

Efter 55 timmar GTA V verkar spelet ha dödat mitt gtx 580, spelet crasha midgame och skärmen frös, sen spelades allt ljud i slowmotion, efter det var det BSOD 116 på varenda uppstart, googlade problemet och det verkar ha nånting med volten till grafikkortet att göra. Datorn fungerar nu bara när drivrutiner inte är installerade till kortet.

har testat gamla drivrutiner samt testat kortet i en annan dator utan framgång!

Så imorgon blir att det att köpa nytt kort men tänkte ändå kolla om någon vet något mer om detta problem, tycker det känns lite som att NVIDIAS gta v drivrutiner kan ha förstört kortet.

Tack på förhand!

Av Keh

De är helt okej, jag följde nån guide på reddit för att fixxa till inställningarna så de blev bättre, men ja färgerna är ju lite mer utvattnade om du jämför med en IPS / VA panel.

Av Keh

http://i.imgur.com/m3EM3S5.png

ska testa nya magician sen så får man se om det blir nå bättre, haft min disk i 6 månader nu. kommer denna uppdateringen slita på disken?

Av Keh

Har exakt samma speccs som du, jag själv funderar på att gå över till ett GTX 970 om priserna går ner lite, annars klarar min dator gta v bra på hyffsade inställningar atm.

Av Keh

Skadji

Keh
Myfflaren
Desk
Vadde
iWhem

stand-in: Kiggan, Kaka, Sebski

Av Keh

Kan man märka av någon skillnad som vanlig användare av OSMC vid användning av 2 olika SD kort, det ena snabbare än det andra? om båda är klass 10 dvs, jag har sett massa olika read / write tester där skillnaden verkar rätt stor mellan vissa kort.

Av Keh

Jag sitter just nu på en vanlig raspberry pi- b+ med raspBMC med massa saker installerade etc, kan jag köpa en PI2 och bara flytta över SD kortet utan någon ominstallation?

Av Keh

Vilket program ska jag använda för att kolla om min nuvarande disk har drabbats av detta? antar att prestandatesten i samsung magician inte ger konkreta svar

Av Keh

invita Kehdan och Chaoscake om det går sig an

Av Keh

tar gärna en smite key via PM om någon kommer över en

Av Keh
Skrivet av Typen:

Jag har haft min foris sedan i augusti och jag är alltjämt mycket nöjd.
Jag spelar BF3, wow, swotr, mw3 (masochist) och SC2 - det enda jag saknar är 120hz i mw3 (bf3 är inte alls lika snabbt imo. eller kanske rättare sagt, det BEHÖVER inte spelas så).

Jag använder game läget i mw3 och det enda som stör mig då är att skärmen spårar ur i färger när man tabbar ut i desktop igen. Men det är skit samma. Jag kan ju byta läge på skärmen igen, jag är bara lat

Ang det några stört sig på vad gäller fjärrkontrollen så upplever jag det bara som positivt. Men jag är en sansad 30 åring som lever ett städat liv som gift och ordningsam, skulle jag leva i en sjörövarkula och plugga fortfarande är väl risken att jag skulle tappat bort den större. Men jag har min fjärris ligger på skärmens fot tillsammans med inloggningsdosor till wow och banken.

"Pappersläget" är sisådär, det är förvisso vilsamt för ögonen men jag tycker å andra sidan inte att den här skärmen är särskilt påfrestande alls i normalt läge, så det använder jag inte även om jag läser längre texter.

Wow, swotr och alla andra spel som inte behöver gå så djävla fort spelar jag också med normalt läge. Färger och svärta är verkligen helt fantastiska, och det går alldeles utmärkt att spela i flera timmar utan att bli trött i ögonen.

Jag skulle vilja ha en större skärm, och även en 120hz:are - men jag tänker inte nöja mig med de alternativ som finns idag över min Eizo (inte ett pixelfel förövrigt) - jag är helt kär i den. Jag tror ärligt talat att den här skärmen är en guldklimp som väldigt många missat med tanke på vad man får för pengarna.

Det är contrast enhancer som gör att färgerna blir mongo. kör utan den

Skickades från m.sweclockers.com

Av Keh

Vad kör ni för inställningar för övrigt? jag kör

Color Mode Game
Brightness 20
Black Level 50
Contrast 50
Saturation 10
Hue 0
Temperature 6500k

Advanced:
ContrastEnhancer Enable
Power Resolution Off
Gamma 2.6
Overdrive Enhanced

Av Keh
Skrivet av ericone:

Det enda jag hittar är om jag trycker på "mode" på fjärrisen och kommer då in på "game", dock blir bilden helknasig :/ vet inte vad det är för inställning inom den preseten som minskar ghostingen.

Ja, jag gick in i game mode och fixxade alla inställningar så det var goa. Verkar som det finns nån option som bara är annorlunda i game mode för jag har kört på de andra och där upplever jag ghosting mycket mer

Av Keh

Ni som upplever ghosting, har ni testat att köra i game mode inställningen? Kände att näst intill all ghosting försvann i det läget på skärmen

Skickades från m.sweclockers.com

Av Keh
Skrivet av wRRM:

Va försiktig när du köper skal till den vita, många skal färgar av sig.

Hittade ett genomskinligt gummiskydd på netonnet. är det de hårda skalen som färgar sig?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Keh

Vilket skal/gummi skydd rekomenderar ni som har den?, har tänkt inköpa displayskydd från netonnet till att börja med. Jag har den vita modellen.

Av Keh
Skrivet av Hot2Hot:

Processor: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.6ghz
Ram: 4.5GB
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
Grafikkort: GeForce GTX 460
Ljudkort : Sounblaster Xfi Platinum

Det är bara att börja göra alla optimerings fixxar, finns otroligt många om du googlar.