Inlägg

Inlägg som oyfr har skrivit i forumet
Av oyfr

nilsrock: Det hade vart super om du kunde dela med dig av dina tankar om skärmen efter att du använt den ett tag?

mvh

Av oyfr

Ja det såklart. Hittade tillslut på deras PDF om skärmen: 3 Years Advanced Exchange and Limited Warranty. Knepigt att det skulle vara så svårt att skriva dit lite tydligare.

Av oyfr

Jag tror det får bli en Dell faktiskt. Jag kan nog stå ut med den det lilla jag spelar. Något som verkar omöjligt att hitta på Dells hemsida är hur lång garanti som man har på skärmen. Någon som vet eller har en länk dit? Har letat igenom sidan jättelänge men ser bara att de har en Premium pixel garanti och det spelar ju ingen roll om garantin är 1 dag.

Av oyfr

Hej!
Lånar tråden lite istället för att skapa en helt ny då denna är liknande. Är ute efter en hyffsat bra 24" som jag kan bli nöjd med och efter att ha kollat runt ett bra tag har jag kommit fram till 2 bra alternativ som ligger i min prisklass. Det svåra är: "Vilken ska jag välja?"

Skärmarna som jag väljer mellan är LG L245WP-BN och Dell UltraSharp 2408WFP.
LG L245WP-BN har fått mycket fina kommentarer här och AlbinNdoja's test uppskattades verkligen. Det känns som en mycket bra skärm men den har också funnits ett bra tag till skillnad ifrån Dellen som just kommit ut.
Dell 2408WFP har fler anslutningar och en fräsch design, vilket jag tycker är bra. Det finns däremot få recensioner och efter problemen med bl a Ghosting på den äldre 2407 känns det lite sådär. Det som lockar lite extra med denna är erbjudandet just nu med 25% rabatt + Studentrabatt vilket blir ca 5500 :-. LG'n får man för en femhundring mer vilken inte gör mig något om jag får en bättre skärm.

Skärmen ska användas till Filmtittande, Surf, lite Photoshop samt lite spel några gånger i veckan då tiden räcker till.
Vilken ska jag då välja? Vad tycker ni? Vilka erfarenheter har ni? Är LG'n gammal och kommer det nån ny fin snart? Ja, kom med era synpunkter.

Är tacksam för alla svar
Mvh

Av oyfr

tack för snabbt svar! Det är en dell hon tänker köpa, men skulle det vara värt att lägga till några hundringar och få ett 256 MB ATI Radeon X1300 Pro?

Av oyfr

Hur bra är Nvidia Geforce 8300 GS?

Hej!
Kollar på en dator till min mor och jag har hittat en fin, men har en tanke angående grafikkortet. Grafikkortet är isf ett 128 MB nVidia GeForce 8 300 GS med Turbocache. Jag undrar hur bra detta grafikkortet är i jämförelse med det som är i hennes gamla dator, ett 4år gammalt ATI Radeon 9800 128mb? Vad klarar det? Det hårdaste som kortet skall användas till är spel som typ The Sims.

mvh oyfr

Av oyfr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LunatiXXX
+Bra högtalare på baksidan.
+Bra bilder (om man inte är foto freak och väldigt petig)
+Video 320x240 30bs bra kvalite
+Kannon bra display

-Hörlurs högtalare (på höggsta volym låter den lite spräckt i vissa toner.inge stort men skorrar lite)
-lite seg i Media menyn (specielt med mycke musik när man bläddrar där)

Displayen ser faktiskt onekligen bra ut och vad jag har sätt är kamera också helt klart bra (för en mobilkamera). Hur är kvaliteten på mobilen i övrigt? Känns den solid och bra och är den plastig? På min W800i som, har t.ex. joysticken helt pajat. Tur att det inte är det på K850i:an. Är det någonting som du känner att ''här kan det gå sönder/slitas lätt''?

Av oyfr

Det skulle vara fint om någon med K850i kunde skrivit ihop en liten recension med bilder på och av den samt säga vad ni tycker lite mer precist. Det är alltid roligt med en recension. Ska förmodligen investera i en på lördag om allt vill sig väl!

Av oyfr

Vad tycker ni som har k850 om de tryckkänsliga knapparna? Funkar det bra eller hade det vart bättre med vanliga knappar?
Jag såg på några filmer om k850 på youtube och lade märke till att de ibland fick trycka flera gånger eftersom de inte alltid gav respons.

Av oyfr

Ja en K850 får det bli!! Det enda som oroar mig är glaset framför kameran men jag får la skaffa något fint fodral

Av oyfr

tjena!
Är i köptagen av ny mobil då min w800i har ramlat i golvet en gång för mycket. Var först inne på att köpa den nya k850i men då såg jag att priset på k810:an är riktigt bra. Vad tycker ni som fått era k850i. Hur bra är de? Tycker ni att priset på ca 4300 är värt det eller ska jag köra på k810:an då priset är avsevärt bättre?

Mina användningsområde är just vardagskamera + ringa.

Av oyfr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NiV3Rt
Levereras de med den nya laddaren än?

Det ska den allt göra!:) Polaren fick sin häromdagen och då var den lilla laddaren med.

Av oyfr

Tjenare! Var och köpte en Macbok Pro i lördags och jag är supernöjd. Skärmen är oerhört bra och inte minst sagt OSX som jag inte hade använt innan. Kan verkligen rekommendera denna maskinen.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Derox
Du får skriva hur du tycker den e att flytta o ha med sig Funderar själv på just den biten, vill inte den skall va för klumpig. Kanske tar o köper en i veckan lr så, lr så väntar ja lite o funderar

För min del funkar det bra att ha den med mig. Har den i en sleeve inne i min ryggsäck och märker inte av den. 2,45 kg är absolut inte mycket och tänk på att den endast är 1 tum(2,54cm) tjock. 15,4" är en bra storlek på skärm, inte för stor och klumpig som en 17" men ändå skön att se film på.

Av oyfr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NiV3Rt
Äntligen finns det en XPS i 15.4"

Hey vad då för ngn? länka?

Av oyfr

Hörde ett löst rykte om att de som standard grafikkort, alltså nuvarande ati x1400, ska använda sig av Geforce 8600m GT i alla inspiron modeller. Och det låter ju fint om detta nu stämmer.

Av oyfr
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jnk3
Det står klart och tydligt att version 1.2 av Boot Camp har stöd för Vista:

http://www.apple.com/se/macosx/bootcamp/

Angående partitioneringen så är det precis som du säger.

Tack för svaret. Macbooken är riktigt intressant. Tror faktiskt att jag ska beställa en. Ska använda windows vid sidan om isf enbart för spel som inte fungerar på mac.

Av oyfr

Hej
Jag har två frågor angående Bootcamp och Windows på MacBooken.

Läste på Apples hemsida om Bootcamp och där står det ingenting om Vista, enbart om XP. Fungerar Vista på samma sätt på Mac:en som XP?

När man med Bootcamp sedan gör en till partition till Windows, är det då storleken på den partitionen som avgör hur mycket program jag kan installera i Windows?
Exempelvis om jag gör en partition på 30gb kan jag då efter att ha installerat Windows lägga in spel och dylikt på de kvarvarande gb:en eller hur funkar det?

Mycket tacksam för svar

mvh

Av oyfr
Av oyfr

Tack för alla svar.

Spelar framför allt CS:S och Command & Conquer 3. Skulle vart kul å även testa Crysis i framtiden när det kommer.

Av oyfr

Tjenare allihopa!

Har länge letat bärbar och har blivit lite sugen på en MacBook Pro(speciellt nu med de skyssta uppgraderingarna). Jag tycker om deras design och är lite nyfiken på OSX. Men eftersom jag aldrig använt en Mac vet jag inte riktigt hur det funkar med alla spel och dylikt. Funkar alla program som det gör på en PC och kan man spela alla spel på Mac:ar?

Är tacksam för alla svar

Mvh