Inlägg

Inlägg som piracy__ har skrivit i forumet
Av piracy__

Ja, varför inte Intel nästa gång. Har en amd-dator just nu och ska snart uppgraderas, och har haft framför mig en fortsatt amd-dator, men det börjar ändras en aning nu. De här sänkningarna känns bra, frågan är dock om jag kan vänta tills i mitten av april. Kanske, kanske inte.

Av piracy__

Verkar intressant. Har på något sätt saknat ati, men får se om det kan bli ett köp så småningom.

Av piracy__

Då lär det ju inte bli en phenom-processor till mig i alla fall.

Av piracy__

Får se hur den är. Ser intressant ut. En stor bjässe.

Av piracy__

nja, tror inte det riktigt är nåt för mig i alla fall. För litet, helt enkelt. Känns fel på nåt sätt.

Av piracy__

Har själv tänkt på detta. Hade ett radeon-kort (vanlig pci) liggandes men det gick inte. Har också tänkt på om man har två pci-express 16x-kontakter, om man kan köra två olika grafikkort. Men det ska väl gå, antar jag på nåt sätt, för jag lyckades med det en gång i tiden, minns bara inte hur jag bar mig åt den gången.

Av piracy__

Vi får väl se om det är något att ha. Jag vill inte direkt ha en kylare bara för att denne ser cool eller häftig ut. Den ska vara effektiv och bra.
Får väl se hur den presterar på testerna så småningom.

Av piracy__

Hm, min tv har inte HDMI-anslutning (kanske är lite efter, men...). Får väl köpa en ny tv också då.

Av piracy__

Vet inte riktigt hur man ska säga, men första gången jag skulle sätta ihop en dator smällde jag nätaggregatet, mosade processorn, pajade dvd-spelaren. Räcker så

Av piracy__

Imponerande. 10P

Av piracy__

Bra att veta. Fick mig att undra då jag besökte datorbutiken som antagligen inte vet detta av någon anledning.

Av piracy__

Stor. Väldigt stor. Ska man satsa på en sån kanske? Ojojoj.

Av piracy__

Tack för svaren. Att man glömmer och gå in på självaste symantecs hemsida och kolla upp det... Jaja, ibland går det som det går.

Av piracy__

Tvärtom då? Om man har ett am2-moderkort, fungerar am2+-processorer. kanske lite noob, men... Nu är väl inte Phenom-processorerna aktuell för mig, men det kanske kommer och om jag då har ett am2 kanske det blir problem...eller inte? Men man får väl köpa am2+-moderkort så att man är på säkra sidan då

På datorbutiken kan man inte välja speciellt många processorer om man vill ha ett am2+-moderkort i deras datorkonfiguration. Inte för att jag ska köpa där, men ändå.

Av piracy__

Hade tidigare Norton Goback installerat och det programmet var däremot en ren katastrof. Det gick inte att ha länge, för då gick datorn seeeeegt. Jag får se hur jag gör sen om det blir Norton eller något annat. Visst är det lite svårt att veta om man verkligen inte har virus, men jag har inte, vad jag kan komma på, haft något som helst problem av sölighet, eller något annat som ger tendensen att jag skulle kunna ha virus i datorn.

Men jag ska lägga programmen ni nämnt i minnet. Ska köpa dator under första kvartalet och därtill också ett bra virusprogram. Får se helt enkelt.

Av piracy__

Fina grejer

Av piracy__

När jag brukar formatera och installera om,
så brukar jag sätta all min data i D, så den behöver du inte röra.

Av piracy__

Nja, har haft 2006-versionen i snart två år utan problem. Uppdateringar sköts automatiskt, blockerar intrång etc. Varnar för virus. Gör det programmet ska göra. Finns inget att anmärka på faktiskt. Den släpper ju inte in några virus eller något annat skumt och dumt i alla fall.

Det finns ju Norton 360 och Norton Antivirus 2008, men jag har Norton Internet Security. Vet inte vad det är för skillnad egentligen, men jag är iaf nöjd.

Tror säkert att NOD32 är bra, men eftersom jag inte är missnöjd med mitt så... Men får väl tänka på det. Är ju inte dags med datorbytet än.

Av piracy__

Norton Internet Security 2008

Hej.
Har läst lite om detta programmet och undrar över en grej.

På dustinhome.se står det:
"Programmet fungerar endast tillsammans med 32-bitars versioner av Windows XP och Windows VISTA."

På netonnet står det:
"Windows Vista™**Home/Home Premium/Ultimate/Business/Starter Edition (32-bitars och 64-bitars)"

Har Dustinhome blandat ihop den där detaljen, eller är det netonnet som svamlar. Det är de enda butikerna som nämnt just den detaljen (64-bitar och 32 bitar).

Jag vill ju gärna att det ska funka på Vista OCH XP (säkerhets skull). Nu står det på netonnet att det funkar på Xp, men det är inte de jag behöver reda på, utan: villken butik har rätt/fel?

Av piracy__

Thermalright Ultra-120 blev man sugen på. Smaskens. Vill ha.