Inlägg

Inlägg som megabävern! har skrivit i forumet
Av megabävern!
Skrivet av LeeVanCleef:

Jag körde på S23 128GB i slutändan. Jag kom fram till att jag inte har användning för de fördelar som 256GB-versionen ger (vad gäller större/snabbare lagring) utifrån hur jag använder telefonen. Runt 3800:- landade notan på vilket då inkluderar 6 månader Care+ och en trådlös snabbladdare. Det får man säga är ett hyggligt pris för en flaggskeppsmobil.

Hur fick du eller ni andra ner priset till ungefär 3800-4200kr? Jag får ett pris strax över 4800kr efter alla rabatter, inbyte osv., mitt inbytesvärde är iofs bara 26kr, har ni inbytesvärde på uppemot 1000kr?

Av megabävern!

Fint initiativ av Komplett tycker jag, som andra säger så fångar ni verkligen vår uppmärksamhet med detta. Bra jobbat!

Skrivet av Vispsleven:

Hade varit roligt att se vad man missade då det nu bara en ikon med "Denna deal är slut" över produkten.

EDIT: Grymt rea annars btw!

Håller med om detta, bl.a. nyfiken på vilken WD-hårddisk det var som sålde slut.

Av megabävern!
Skrivet av Ellectra:

Kan du fixa bilder på kortet?

Japp, fixat:

https://i.imgur.com/skQJLk4.jpeg

Av megabävern!
Skrivet av Kiddy:

När avslutar du annonsen för Go?

Blir nog efter nyår om inte det kommer ett mycket attraktivt bud innan dess.

Av megabävern!
Skrivet av _robban:

200 kr Oculus Go 64GB

Se det första budet lite högre upp:

Skrivet av Kiddy:

Börjar med 400kr plus frakt för Oculus Go

Av megabävern!
Skrivet av Eckelhesten:

3 000 kr +frakt för Quest 2. Budet gäller idag

???

Se inlägget ovanför ditt.

Av megabävern!

Ett förtydligande: startbud på 1kr avser Go. När det gäller Quest så kommer jag att behålla det om inte budet överstiger åtminstone 4000kr då det har öppet köp kvar. Ledsen att jag missade att skriva det i annonsen.

Av megabävern!
Skrivet av Sandell:

Säljaren, prioriterar du avhämtning på samma summa, eller hur ska jag tänka när någon bjuder samma som jag?

Jag har inga problem med att skicka om det är mot förskottsbetalning och allt verkar reko så jag tänker att för rättvisans skull får senare lagda bud på samma summa och hämtning inget företräde.

Av megabävern!

Oculus Go 64GB eller Oculus Quest 2 256GB (nytt i kartong)

Köpte nyligen ett Oculus Quest 2 256GB som en uppgradering till mitt Oculus Go 64GB, men är inte längre helt säker på att jag har råd att behålla Quest 2:an så buden får avgöra vilket det blir som jag säljer av.

Go är ca. 3 år gammal men mkt sparsamt använt, är i princip i nyskick och jag har kvar kartongen och alla tillbehör. Funkar rätt bra för media, kan inte uttala mig om spel eftersom jag inte har provat.

Quest 2:an är nytt i obruten förpackning, kvitto finns.

Skriver den här annonsen riktigt sent på natten så jag tar inga bilder på headseten, men om det önskas så säg till så fixar jag det

Undrar ni något är det bara att fråga.

PS. jag vet inte om den här nya budgivningsfunktionen funkar bra när det är två olika produkter i samma annons, så i värsta fall får ni väl skriva buden i tråden eller PM:a mig.

Edit: Ett förtydligande: startbud på 1kr avser Go. När det gäller Quest så kommer jag att behålla det om inte budet överstiger åtminstone 4000kr då det har öppet köp kvar.

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB (ej LHR), nytt i kartong

Köpte detta kort i slutet av april men kände insåg sen att jag spelar extremt lite på PC nu för tiden så det har varit liggande sen dess, aldrig ens uppackat. Nu när Sweclockers har gratis annonsering så tänkte jag passa på att sälja av det.

Jag betalade 6390kr för det så jag sätter det som utgångspris, kvitto finns.

Skriver den här annonsen riktigt sent på natten så jag tar inga bilder på kortet, men om det önskas så säg till så fixar jag det

Undrar ni något är det bara att fråga.

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

Har ni som köpte 1700X från Dustin fått hem era processorer? Hur mycket blev ni debiterade i slutändan?

Av megabävern!

Förlåt för sent svar, har haft fullt upp.

Jag har inte hunnit rota ordentligt men det jag vet att jag har är ett 14-54mm (tror att det är version II), ett 70-300mm, ett fisheye 8mm, ett 11-22mm och ett 50mm. Har för mig att jag har ett 50-200mm av den äldre versionen nånstans också.

Sen har jag även 12-60mm, 50-200mm (nyare modellen) och ett 25mm panasonic, men dessa tror lutar det mot att jag behåller.

Så vitt jag vet är alla objektiv i mycket fint skick, bilder kan ordnas.

Av megabävern!

Final Fantasy-samling med spel framförallt från PS1-eran

Har en samling med Final Fantasy-spel, framförallt från PS1-eran (men även ett par PS2/3/PSP) som jag tänkte avyttra. Lite varierande skick på dem, flera är i nyskick medan andra är i vanligt bruksskick. Det är ganska många titlar och jag har inte riktigt just nu att ta bilder på allt så det är lättare om ni frågar om specifika titlar ni är intresserade av så kan jag återkomma med detaljer. Jag har i princip alla FF-spel som släppts till dessa konsoler, vissa i flera exemplar med olika skick.

Välkommen att höra av er

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

Olympus E-510 med 14-54, 70-300 och en massa andra objektiv

Säljer ett Olympus E-510 kamerahus och en bunt objektiv med bl.a. ett 14-54 och ett 70-300, kan antingen säljas som paket eller lösa. Har inte stenkoll på vilka andra objektiv jag har, ska kolla upp det imorgon och uppdaterar då annonsen.

Grejerna finns i Stockholm men kan också skickas, bara att buda på.

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

B&O PLAY in-ear hörlurar HSS-B904 nya i obruten förpackning

Säljer ett par B&O PLAY in-ear hörlurar HSS-B904 nya i obruten förpackning, finns för avhämtning i Stockholm men kan också skickas.

Buda på fritt så får vi se var vi hamnar.

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

Philips fritös HD6161, oanvänd i originalförpackning

Har en helt ny fritös från Philips (modell HD6161) som jag inte har användning för, bud i tråden. Den finns i Stockholm och hämtning föredras.

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

TechnoMarine Cruise 112007 armbandsur oanvänt

Oanvänt TechnoMarine Cruise 112007 armbandsur säljes, kommer komplett i originalförpackning med både ett svart armband i plast och ett svart armband i läder. Stämplat och ifyllt försäljningskort ingår också.

Köptes i 2015 för 7120kr men har bara legat i garderoben sen dess, har satts på armen två gånger för att prova men passade inte riktigt mig med en lite smalare handled tyckte jag.

Finns i Stockholm men kan också skickas.

Läs hela annonsen här

Av megabävern!

Jag kommer inte att sälja någon kabel löst tyvärr, men kan försöka komma ihåg att be köparen kontakta dig om de kan tänka sig det.

Av megabävern!

Nope inte än.

Av megabävern!

Jupp!