Inlägg

Inlägg som Bohman08 har skrivit i forumet
Av Bohman08

Skulle vara grymt om du kunde utveckla varför din röst hamnar på T700, Keng.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av SWE|OggE
Sitter i precis samma sits, min Z710i avled tråkigt nog idag.

Fattar inte hur den kunde hålla så bra, knappt sliten.

Kommer hålla koll på denna tråden, svårt att hitta mobiler som håller så bra idag, tyvärr. =/

Nej, precis. Hoppas verkligen det finns någon som kan hjälpa oss då!

Av Bohman08

Mobilköp - 2000kr

Tjenare!

Jag har nu haft en Sony Ericsson Z710i i ca 2½ år som jag har trivts väldigt bra med. Allt har varit perfekt med den för mina behov. Det enda som trasslat genom åren är att knapplåset på utsidan av mobilen har låsts upp ibland när man stoppat ner den i byxan vilket leder till att musiken har kunnat satt på sig själv ibland, men det har inte varit ett stort problem. Ett annat problem som uppstod efter runt 2 års användning var att mobilen stängdes av, av sig själv ibland. Detta löstes dock genom att lägga en pappersbit mellan batteriet och batteriluckan, så att batteriet satt fast bättre.

Nu är det dock dags för en ny mobil eftersom vibrationssignalen på den jag har nu helt har lagt av att fungera, vilket gör att man missar massa samtal när man har mobilen på ljudlös. Jag har tänkt mig att betala runt 2000kr, men skulle kunna tänka mig att gå upp till 2500kr om det verkligen verkar vara ett bra köp.

Jag hade förmodligen köpt en likadan mobil om de fortfarande såldes, men så är inte fallet. Det jag är ute efter är en mobil som:

* håller bra och som kan förväntas hålla i flera år
* har bra batteritid
* är snabb i menyer m.m.

Det enda jag vill kunna göra med mobilen är att ringa och skicka SMS - jag behöver alltså inte någon speciellt bra kamera, mycket minne, bra ljud osv.

Något som gärna får finnas är en spärr så att inte batteriluckan kan åka upp av sig själv, viket fanns på Z710i:an, men som inte fanns på en ännu äldre mobil jag hade.

Samtidigt som ni hjälper mig att hitta rätt, får ni gärna diskutera de olika alternativen som kommer fram och gärna vara kritiska mot varandras förslag. På detta sätt är jag säker på att jag kommer finna den perfekta mobilen för mig!

Tacksam för hjälp!

Av Bohman08

Steam laddade automatiskt ner den nya patchen när den kom häromdagen och spelet har börjat trassla efter det! Jag kan ju dock inte veta säkert att det var patchen som skapade problemet, utan det kunde ju lika gärna ha blivit så ändå.

Det är i alla fall så att när jag trycker vidare för en ny runda så går allt fint tills jag kommer till ett land som vill starta krig med mig. Jag trycker accept och då crashar spelet. Jag testade att loada om, att starta om spelet, att starta spelet i XP-läge och att starta om datorn - INGET FUNGERAR! Det crashar på exakt samma ställe hela tiden!

Har någon stött på detta problem? Tror ni det kan ha någonting med patchen att göra?

Jag har även DarthMod installerat - tror ni det kan vara det som skapar problemet?

Tacksam för hjälp!

Av Bohman08

Ska precis börja lira, men jag har hört att det är mycket trassel med servrarna. Ojämnt med Order vs. Destruction osv.

Finns det några servrar som är riktigt bra och som det är jämnt fördelat mellan O och D?

Fungerar Core servrar och ORvR servrar lika bra? Är det mycket ganking på ORvR?

Tack i förväg!

(Sökte runt lite i tråden, men hittade inte svar på mina frågor)

Av Bohman08

Tack för ditt förslag!

Jag vill gärna ha flera olika förslag och synpunkter, så andra personer får gärna följa heandes exempel.

Berätta gärna varför ni valde något annorlunda om ni inte håller med om att den innan var det bästa förslaget.

TACK!

Av Bohman08

Vad uppgradera på datorpaket?

Hejsan!

Jag har 8500kr att lägga ut på en ny dator och jag tänkte börja med denna:
http://www.komplett.se/k/config.aspx?ConfigSystemId=10323 som grund.

Då har jag alltså 1500kr kvar att lägga ut. Vad tycker ni jag ska byta ut av det som det finns att välja mellan för att få ut mest av mina pengar?

Tack i förväg!

Av Bohman08

Det fungerade. Tack så mycket!

Av Bohman08

Jag försökte köpa detta lir idag via Steam. Jag skulle använda mitt visa kort, men det laggade typ precis när jag skulle fylla i adress, postnr o.s.v.

Jag fyllde i allt och när jag tröck på "Finish" så kom ett error meddelande upp:

"All address fields need to be filled out"

...även fast jag fyllt i allt som jag skulle förutom address 2 (optional) och state/province eftersom vi inte har något sådant i Sverige.

Någon som vet vad som kan vara fel?

Tack i förväg

Av Bohman08

Ingen annan använder min dator och jag har inget virus, så nej.

Av Bohman08

Fungerade inge vidare. Nå fler tips?

Av Bohman08

Tack för svar, MclarenII. Tyvärr kunde jag ej hitta dom där heller. Jag vet vart sparfilerna låg innan dom försvann.

Av Bohman08

Det värsta av allt var att min senaste sparning var i rummet där SISTA bossen Sarevok är! Haha, kan knappt tro det själv. Ska jag inte få döda honom, se sista videon och importera gubben till nästa spel?

Hjälp mig någon!

Av Bohman08

Sparfiler försvann när jag uppdaterade drivrutiner?

Tjenare!

Jag har stött på ett förödande problem: jag spelade Baldur's Gate 1 (+ easyTuTu för er som vet vad det är) och jag fick konstigt lagg när det användes stora magier även fast jag har en väldigt bra dator (som ni här på SweClockers faktiskt hjälpte mig med att sätta ihop ).

Detta tyckte jag var konstigt och frågade då en vän om problemet. Han tyckte att jag borde testa att uppdatera mina grafikkorts drivrutiner - vilket jag då gjorde. När jag laddat ner, installerat och startat om datorn så är jag förståss ivirig att testa om lagget har försvunnit. När jag ska loada så märker jag då till min fasa att ALLA sparningar är borta!

Jag letade igenom alla tänkabara mappar, men fann inget. Min kompis sa då att jag borde systemåterställa tills innan jag installerade drivrutinerna, men detta hjälpte ej eftersom dem även var borta när jag hade gjort det vilket var väldigt konstigt det också.

Hur kommer detta sig? Finns det något sätt att få tillbaka dom? (Min vän pratade om något program som skulle kunna fixa tillbaka borttagna filer eller något sånt). Sen undrar jag också ifall någon vet varför det kan ha laggat från hela början? Det laggade alltså bara när jag använda STORA magier som täckte ungefär hela skärmen. Jag har vista - kan det vara ett problem?

Om ni vill veta vad jag har för dator får ni fråga, så återkommer jag med det.

Tack i förväg!

Av Bohman08

Baldur's Gate: TotSC problem

Tjenare!

Jag har köpt en samlingsbox med de båda Baldur's Gatet spelen + de båda expansionerna och jag installerade precis 1:an och Tales of the Sword Coast, men när jag ska starta det så står det att det bara fungerar på ett engelskt operativ system.

Går det att lösa på något sätt så man kan lira detta på ett svenskt Windows Vista?

Sen undrar jag även om det spelar någon roll om man installera 1:an + TotSC och lirar eller om man hellre ska installlera TotSC efter man klarat 1:an.

Tack i förväg!

Av Bohman08

"Failed at checkpoint [Ithr]" - dell

Tjenare!

Det är så att när jag sätter på min dell dator så kommer det upp ett fel-meddelande där det står:

"Previous attempts at booting this system has failed at checkpoint [Ithr]. For help in resolving this problem, please not this checkpoint and contact Dell Technican support"

Jag ringde support, men då sa han att jag inte längre hade support ifrån dem för garantin hade gått ut. Jag sökte sedan på det på internet och hittade denna sida: http://www.motherboardpoint.com/t57621-boot-failed-at-checkpo...

Han berättar hur man ska göra för att lösa problemet, men vart sitter batteriet i datorn? Om ni vet något mer om problemet eller har varit med om liknande så berätta gärna hur ni löste det!

Tack!

Av Bohman08

tack så jätte mkt dudes!

Av Bohman08

Bra musik affär STHLM

Hejsan!

Jag undrar om någon vet någon bra musik-affär i Stockholm. Då menar jag inte en affär med bara skivor, utan även med typ tröjor, posters och sånt. Punkt Shop är ju en, men där är det alltid så trångt och svårt att testa grejer. Någon som vet någon bättre?

Tack!

Av Bohman08

Laptopen har ett trådlöst nätverkskort, men den har så dålig mottagning på övervåningen, så tänkte att det kanske blev bättre med en USB-pryl.

Tack för svaren!

Av Bohman08

USB-pryl eller vanligt kort?

Tjena!

Jag ska fixa så en annan dator i mitt hem kan få internet och vi använder redan alla uttag i routern så jag måste köra trådlöst på den.

Jag har sett att det finns både trådlösa kort och några slags USB-kort som fungerar som ett trådlöst nätverkskort. Det verkar ju väldigt smidigt med en sån då vi har en laptop här hemma också. Då kan man ju få internet på den också om man behöver!

Jag undrar bara om det är så att en USB-pryl får lika bra förbindelse som ett vanligt trådlöst nätverkskort? Är det något annat jag bör veta om mitt köp?

Tack!

Av Bohman08

Okej, jag tänkte ändå formatera om båda diskarna av andra skäl - så då kan jag ju lösa det på så vis? Slipper avinstallera programet osv eftersom det ändå görs.