Inlägg

Inlägg som Muppet34 har skrivit i forumet
Av Muppet34

Jasså, då ska jag testa det så får vi se vad som händer...annars funderar jag på om det inte funkar o skaffa mig en optisk enhet med sata anslutning istället så slipper man en gång för alla den bökiga IDE sladden...

Av Muppet34

Hehe, måndagsexemplar av Corsair 520w ftw!

Av Muppet34

Säkerligen någon kabel som sitter galet skulle förklara vrf den startar upp automatiskt efter att du stängt av den, testa o se så at du verkligen satt i alla kablarna ifrå fronten rätt...brukar vara det som är fel:)

Av Muppet34

Har haft ett antal Asus moderkort och har aldrig haft några problem med dem, kan dock erkänna att Asus har haft lite problem med sina tidiga Bios på moderkorten men nu funkar det som en dröm!:)

Av Muppet34

Jaa, joo det funkar, vet du om disken är en Sata eller Pata disk?

Av Muppet34

Problem med Identifiering av Optiske...

Hejsan svejsan!

Jag behöver väldigt mycket hjälp skulle man kunna säga angående min två fina optiska enheter...problemet är att min enhetshanterare visar det optiska enheterna som SCSI enheter. Det här hade egentligen inte vart något problem om jag kunnat installera om mina optiska enheter med en fin drivrutin men nu är problemet att det är OEM enheter...till råga på allt så läser den inga DVD eller CD skivor detta antagligen på grund av att den identiferar dem som SCSI enheter!

Så det jag behöver hjälp med egentligen är en förklaring på hur man ändrar en enhet ifrån SCSI till IDE manuellt antingen i windows eller i BIOS...

Av Muppet34

Sitter på eyy Asus p5k-e, funkar kalas! Kör med en fbs på 420 och har inga som helst problem med ostabilitet eller liknande...tycker du ska köpa ett p35, billiga o stabila, när det blir ett problem med PCIE 1.0 o man inte kan uppgradera graffen längre så äre ändå dags o köpa nytt morderkort som stödjer DDR3 o allt vad det är..

Av Muppet34

Kolla tempen istället i bios för att just nu bry dig om fläkt RPM:n...

Av Muppet34

Fan va snyggt! Skit bra bygge! Två snabba frågor bara, hur mycket tid haru lagt ner egentligen och hur mycket pengar haru lagt ner på burken allt allt?

Av Muppet34

Mm, det kan man men det heter nått annat som jag inte kommer ihåg nu. Har faktiskt ett p5k-e också funkar kalas tycker jag!

Av Muppet34

Får 16sec på en e6750@3,36ghz!

Av Muppet34

Nämen ojsan, sicka systemkrav...8800gtx=me love...

Av Muppet34

Fast det kommer la bara en svinigt dyr verision av penryn först tror jag och sen i januari så skulle ju resten släppas...

Av Muppet34

Får just nu 11850 med datorn som ligger i sig!

Av Muppet34

Hehe, jag tror det här är den 90tråden om det här, däribland ställde jag själv samma fråga för en vecka sen...klistra skiten istället kanske:)

Av Muppet34

Annars köper du bara en lite billigare processor nu typ e6750 och satsar på en penry när det kommer istället:)

Av Muppet34

Joo...till och med P35 stödjer penryn om jag inte missminner mig...

Av Muppet34

Hmm, min ligger i idle på 60 och i load på runt 70 någonting men som alla har sakt här så är det helt normalt. Men det där med att de hänger sig har säkert inget med graffekortet o göra hllr, hur varmt är det i chassit runt omkring graffekortet o resterande komponenter?

Av Muppet34

Okej, ska kolla nu igen o se vad den ligger på!

Edit: Sorry den ligger på 36 stabilt och i load runt 51. Var antagligen för att jag kollade i Rivatuner med en addon vilket jag ser nu visar åt helvete fel, tyckte också det verkade lite skummt då klockningen inte enligt Rivatuner gav mer än 2-4 grader i temp ökning:) Hade dock runt 20 enligt coretemp för en 2veckor sedan innan den var klockad...

Av Muppet34

Jag har inte ändrat min volt någonting just nu till cpun men om jag ska klocka den mer så får jag väl göra det. Just nu ligger också min temp under idle på ca 22grader och under load på runt 35-40...