Inlägg

Inlägg som pelle123 har skrivit i forumet
Av pelle123

Någon som har länk till 32 bitars versionen? Hittar nada på google:(

Av pelle123

Volymkontrollen i ICS fungerar inte korrekt!

Hejsan! Jag har ett problem med minvolymkontroller. Efter uppgraderingen av min Xperia p (ics) så är ringvolymen ihop länkad med aviseringar. Detta är oerhört frustrerande, någon som har tips på hur man kan få dom separerade?

Mvh

Av pelle123
Skrivet av Kärlekstrollet:

Bara gå in på hemsidan, drivers sedan ladda hem. Varför använda utdaterade drivisar?

Installerade drivrutinerna, funkar fortfarande inte, någon som kan komma med fler tips eller funderingar. Är oerhört enerverande att den främre panelen inte fungerar. Ska man in och börja pilla på hårdvaran eller kanske ringa till MSI.

Av pelle123
Skrivet av jika:

Som det nämnts tidigare är problemet med ditt integrerade realtekljudkort att det mixar ihop ingångarna från fronten med ditt "ut-ljud".

Lösningen är, som det nämnts tidigare, att byta till en ingång på baksidan (på själva moderkortet alltså).

Om volymen blir lägre får du väl helt enkelt dra upp den alternativt öka känsligheten/boosten.

Jo, min gamla dator hade ungefär samma problem, dock fattar jag fortfarande inte att de främre ljudingångarna ska vara så oerhört känsliga. Men får som sagt försöka med dem där bak.

Av pelle123

Haha, trodde det var thx studio, men icke. Ska testa ditt tips, är det bara att ladda ner eller finns det på medföljande skiva?

Av pelle123
Skrivet av Kärlekstrollet:

Har samma problem, löste det med Acoustic Echo Cancellation som finns med Realtek drivrutinerna.

Detta uppstod för mig efter jag använde sony vegas pro, renderade ett klipp sedan hörde alla i Skype vad jag hörde.

Har inte realtek.

Av pelle123
Skrivet av -rand-:

kan det inte vara så att mick volymen sänks när du drar ur den?

Var så för mig förut, jobbigt ifall det glappar..

Jadu, kan kanske vara så, ska testa lite till. Riktigt irriterande problem. Det ska sägas att headsetet kostade 100 spänn, men fattar ändå inte hur det kan läcka genom headsetet borde vore omöjligt.

Av pelle123
Skrivet av IsakPromKing:

Jo, den är dold (avaktiverad). Det kan du se om du högerklickar på blank yta och bockar i "show disabled devices"

Nope, det enda som jag kan se är tåv mikrofoner och en som heter linjeingång.

Av pelle123
Skrivet av Shudnawz:

Sluta lyssna på musik?

Nä, allvarligt. Kolla igenom alla inställningar i windows relaterat till ljud och mikrofon. Det finns en "lyssna på den här enheten"-checkbox på mikrofonen, kolla om du har nåt liknande nån annanstans? Prova annat headset (kör du USB eller inte?). Om möjligt, prova annat ljudkort. Koppla in annan mic istället för den i headsetet, samma sak där?

Inställningarna i skype. Jag är kass på det, men finns det nåt där som säger att den ska släppa igenom annat ljud?

Hörs spelljud, eller är det bara musik? Inställningar i ditt musikprogram?

Allting hörs, det som är problematiken.

Av pelle123
Skrivet av juckeyy:

Stäng av steromixen helt och kolla settings i skype!

Har ingen stereomix.

Av pelle123
Skrivet av saltiiz:

Om du har 3,5mm kontakt och har den ikopplad i framdelen av datorn, testa byta till kontakten där bak. Fungerade för mig på något konstigt vis.

Testade men helt plötsligt blir micen jättelåg.

Av pelle123

Folk hör min musik i skype, några tankar?

Hejsan alla! Som jag beskrev så hör folk min musik trots att jag använder headset, detta är något som jag alltid haft problem med, vill nu försöka lösa det en gång för alla. Jag tar emot alla tips och funderingar.

Mvh
En glad filur!

Av pelle123
Skrivet av buddaz:

En update är redan på väg. Mozilla var redan förberedd

"16.0 shipped on Tuesday, we're chempspilling a 16.0.1 (both Desktop and Mobile) right now for bug 799952 with ride-alongs: bug 798045, bug 790139, bug 793829" https://wiki.mozilla.org/Firefox/Planning/2012-10-10

Firefox för Android version 18 - Phisning/malware protection
http://www.morbo.org/2012/10/phishing-protection-on-mobile.ht...

Det är lugnt om man använder aurora då?

Av pelle123
Skrivet av buddaz:

Finns väldigt få minnesproblem kvar idag. Det är något som hör till det förgångna. Bara för att Mozilla fick stressa ut Firefox 4 så hade versionen ett stort problem med minneshantering. Hade Mozilla väntat ett litet tag till så hade det inte blivit den massmediala uppståndelsen kring minneshantering. Idag äter Mozilla Firefox väldigt lite minne (nästintill minst av alla browsers) och dagens Firefox versioner skulle egentligen vara version 4.X.

Jag tror mer på att det ligger något annat underliggande problem i datorn. Jag hade testat att installera om Firefox eller i värsta fall hela datorn.

Nja, gissar på att firefox spökar. Då jag redan testat att installera om. Får väl gå över till opera eller något annat.

Av pelle123
Skrivet av Phukkitt:

Testa. De senaste uppdateringarna av flash verkar ställa till det för många, mig själv inkluderad... :/

Det var ej flash som spökade, firefox hindrar fortfarande windows att stänga ner. Det som händer när man trycker på avbryt är att firefox slutar svara. Vill gärna ta reda på vad som är fel? Kan det vara firefox erkända minnesproblem?

Av pelle123
Skrivet av ephex:

Tack för alla svar!

Det är nog sant. Misstänker att 400W räcker men inte så mycket mer, kanske bättre med mer watt på nätägget vid en eventuell uppgradering.
Denna kanske? http://www.inet.se/produkt/6909588/corsair-gaming-series-600w... Såg att den var nedsatt i pris.

Den ser bra ut, grafikkortet är jag också tveksam till. Som en nvidia fantast kan jag enbart rekomendera deras kort. Detta är väl dock en smaksak i de flesta fall.

Av pelle123
Skrivet av ephex:

Hej!

Jag börjar på att bli less på att använda bärbar dator främst p.g.a. temperaturen och har nu bestämt mig för att köpa en stationär.

I huvudsak kommer datorn i fråga att användas till en hel del spelade. Spel som World of Warcraft, Battlefield 3 samt Diablo 3 kommer att spelas och när CS:GO kommer hade jag också tänkt att spela det också. Jag förstår att datorn inte kommer att klara av Ultra på t.ex. BF3 och det bryr jag mig inte om. Så länge det flyter på, på medium. Datorn kommer även att utsättas för en del filmtittande samt dokumenthantering (Word, Excel m.fl.).

Min ekonomi är inte den bästa som student så därför har jag satt en budget på max mellan 4 till 5000 kronor. Billigare = bättre.

Jag har kollat runt lite på tips och med egen konfiguration lyckats få ihop en "egen."
http://www.inet.se/kundvagn/visa/2143477/2012-08-12

Har ni några synpunkter på den förutom att DVD/CD-läsare saknas? Vad skulle ni ha köpt om ni vore i min sits och med min budget? Ytterst tacksam för svar!

Mvh.

Ser bra ut, dock kanske bra att satsa på ett bättre nätagg? Sen vet jag inte hur det grafikkortet presterar.

Av pelle123
Skrivet av Phukkitt:

Pröva att inaktivera alla plugins och se om problemet försvinner. Om det gör det, aktivera dem ett i taget tills du hittar vilket som ställer till det för dig. Aktivera dem helst i prioritetsordning, så att om det är två plugin som krockar så tar du garanterat bort det mindre viktiga.

Det är flash som spökar, hur gör jag för att lösa det, avinstallera adobe och installera på nytt?

Av pelle123
Skrivet av KiWo:

Det gör du i "Enhetshanteraren" som finns i "Kontrollpanelen". Se till att du har tillverkarens drivrutiner på datorn innan du avistallerar något så riskerar du inte att bli utan internet.

Tackar så hjärtligt för hjälpen, dock så fungerar internet utan problem just nu. Annars så räcker väl det att man återställer den till den tidigare drivrutinen? Slipper jag att avinstallera.

Av pelle123

Hjälp med avinstallation utav windows drivers?

Hej på er! Igår när jag uppdaterade vissa drivers så installerade jag "Ralink - Network - Gigabyte GN-WB01GS USB WLAN Card" Efter installationen så märkte jag att internet började sega. Nu vill jag alltså avinstallera denna, men hittar inte vart? Någon som är kunnig och vill hjälpa en vilsen själ?