Inlägg

Inlägg som ArakanI2 har skrivit i forumet
Av ArakanI2
Skrivet av ajp_anton:

Nej, jag fattar inte. 4320p har 4 gånger så hög ppi som 1080p.

Beror såklart på skärmens storlek, men jag antar att han menade att skärmarna skulle vara lika stora. Och då är det såklart fyra gånger så hög pixel täthet som du påpekade.

Av ArakanI2
Skrivet av m0rk:

Från en lite äldre artikel

Fast det jag citerade handlade om upplösningen

7,680 × 4,320(8k) vs 3840x2160(4k). Upplösningarna beror lite på vilket bildformat man använder, men jämför man upplösningar i samma bildformat så är 8k fyra gånger "större" till ytan än 4k.

Av ArakanI2
Skrivet av Teddis:

Undrar hur mycket det har med upplösning vs innehåll och dukyta/skärmyta. Kan säkert bli åksjuk av 1024x576 ^^

Tittade på en del tråkigt 8K material på NAB i våras och blev inte särskilt åksjuk av att se kändisar stå och posera rakt upp och ner i hög upplösning x) Men detaljerat var det. Då hade de ändå ställt om jag inte missminner mig, två 4K-projektorer på varandra. Dukytan var dessutom liten men detaljerna var skarpa.

om det var 8k upplösning så borde de använt sig av 4st 4k projektorer.

Av ArakanI2

Jag verkar enbart få det problemet när spelet sparar(inte varje gång, men någon gång ibland), vare sig det är via autosave var 15e minut, när man snabb sparar eller när spelet autosparar efter en travel/man går in i en zone som spelet måste ladda så som ett hus.

Av ArakanI2
Skrivet av Mimematis:

Höj svårighetsgraden.

Kör så att den väljer själv, men eftersom "push" skriket alltid gör så att de ramlar så kommer det aldrig bli svårare, bara mer utdraget.

Av ArakanI2

Stötte på 2st jättar idag för första gången, trodde de skulle vara svåra. Blev ganska besviken på striden :S Körde bara med Push skriket och båge, då var de chanslösa.
Jätte #2: http://cloud.steampowered.com/ugc/631856881882611801/76FBB30B...

Av ArakanI2
Skrivet av tyvar1:

Tack för svaret! en Annan sak jag undrar är: blir spelet anorludna med olika race,utseendet m.m eller är det bara för roleplaying syftet?

Skickades från m.sweclockers.com

Träffade på en kajit som hälsade på mig som sin broder, vet inte om han gjorde det för att jag var kajit eller för att han alltid säger så.

Av ArakanI2
Skrivet av tyvar1:

Hur gjorde du så att du såg din gubbe framifrån?

Skickades från m.sweclockers.com

tryck/håll in F, verkar bugga lite. Ibland funkar det bra att rotera kameran om jag bara trycker F, ibland måste jag hålla ner F.

Något annat som buggar ganska hårt för mig är att equipa saker i olika händer. Hur jag än gör så verkar spelet välja mellan höger och vänster hand helt random. Om jag klickar med vänster musknapp 10 gånger på rad så kommer spelet placera vapet/skillen i höger, vänster eller båda händer helt random. vilket är lite drygt när man vill använda en heal spell lite snabbt.

Av ArakanI2

Min ass kicking kajit: http://cloud.steampowered.com/ugc/631856593578166868/B34427B6... Bilden kan spoila lite om man inte vet vilka guilds som finns med i spelet!

http://nukeaduke.com/img/skyrim1.jpg Snyggaste delen av spelet jag sätt hittills.

Av ArakanI2

Fyyyyyyyyyyyyyfan va bra spelet är! Fas tyvärr måste jag slita mig ifrån det för att hjälpa en polare installera om windows...
Ser inte riktigt problemet alla verkar ha med menyerna heller, funkar ju bra med tangentbordet. Det är bara lite drygt att Tab istället för Escape gör så att man går ut ur menyer, och att jag är van med att spela Fallout så jag trycker på A för autoloot och försöker använda alla andra knappar som Fallout har som standard.

Av ArakanI2

Kolla på en av broarna med tak på i bakgrunden på Medium bilden, den förlorar detaljer som finns med i Low, och som sedan återkommer i High och Ultra.

Av ArakanI2
Skrivet av JesperT:

Jag ser verkligen knappt någon skillnad överhuvudtaget.Den enda skillnad jag kan se är på pålarna som står i vattnet där det förekommer lite fler detaljer på ultra, men annars ser jag faktiskt ingen som helst noterbar skillnad.
Antingen är jag blind eller så är min skärm kass...

Edit : Jag kan också se att den stora granen till vänster är lite suddigare på stammen på low.

Du kan alltid ladda ner bilderna på datorn och öppna dem i Sindows bildvisare eller liknande program och växla lite mellan dem, då framkommer skillnaderna ganska tydligt.

Av ArakanI2

Gaaaaaaah, sluta posta bilder. Jag blir bara mer och mer spelsugen. Och eftersom bilder postas hela tiden så ligger ju tråden alltid med på första sidan och lockar

Skrivet av JesperT:

Hmm ?
Ser ju inte ut att vara någon större skillnad mellan low och ultra ??

Woot, är ju nästan natt och dag. Ljussättning, skuggor, texturer, modeller, viewdistans och partikeleffekterna skiljer ju ganska mycket. Helhets intrycket mellan bilderna är enorm.

Av ArakanI2

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-elder-scrolls/723... Gametrailers recension.

Man blir inte direkt mindre sugen på att spela spelet efter att ha läst/sett några recensioner.

Av ArakanI2
Skrivet av antono:

VAFAN Bor du i Strängnäs HAHA jag med Jo Elgiganten är bra köpte Starcraft 2 där när det kom ut för ett billigt pris.

Såg det, därför jag nämnde vart jag bodde. Alltid trevligt att möta lite folk ifrån en vettig "stad"

Av ArakanI2
Skrivet av antono:

GAH! Ska jag spela en warrior med shield och svärd och kanske lite magi eller ska jag dra det jag brukar i Oblivion, en smygande karaktär med bow och daggers. Däremot så kan man ju inte blocka med dual-wield och det är lite jobbigt att byta mellan vapen IMO.

"Webhallen expedierar vanligtvis beställda varor inom 24 timmar om produkten finns i vårt postorderlager och beställningen görs innan kl 15.00."

Beställ från Webhallen ffs då har du spelet ändå på release

Yes, det vet jag redan om, men har inte lust att dra iväg en till beställning för än jag fått mina stålar tillbaka
Sedan ligger Elgiganten här i Strängnäs inte så långt bort ifrån när jag bor, och om de tar 398:- för det som det står på deras hemsida så blir det lite billigare än när jag beställde det ifrån Dustin.

Av ArakanI2

Gaaaah, mailade Dustin igår och frågade hur lång tid det skulle ta innan man fick tillbaka pengarna OM man avbeställde spelet. Efter 30 timmars väntan fick jag ett svar men inte det svaret jag väntat på. Istället för att få reda på hur lång tid det tar för pengarna att komma tillbaka till mitt konto när jag handlat med e-kort så fick jag reda på att de hade avbeställt spelet åt mig, utan att nämna något om hur lång tid det skulle ta... Hade enbart tänkt att avbeställa spelet om pengarna kommer till kontot senast imorgon så jag kunde beställa ett nytt ifrån någon sida som hade hunnit få iväg det till release. Nåja, får väll hoppas på att det kommer senast på Fredag så jag iaf kan åka till Elgiganten och köpa det.

Av ArakanI2
Av ArakanI2

Brukar inte de flesta företag som säljer domäner och webbhotell ha någon gratistjänst för att skapa egna sidor med bloggar med? Den sidan jag köpt min domän och hyr webbhotell ifrån har i alla fall den möjligheten.

Av ArakanI2
Skrivet av Murloc:

Förstår inte varför folk känner behovet av att köpa från en butik istället för digitalt. Är det för att ni vill ha en fysiskt förpackning som ändå bara ligger och skräpar? Köp Skyrim på Steam.

För man sparar in 200:-