Inlägg

Inlägg som Bengan99 har skrivit i forumet
Av Bengan99

Lasse Kroner dags för en svensk bond .

Av Bengan99

En fyrtaktsmotor gärna 2 cylindrig,sen så kör du på alkylatbensin blir relativt miljövänligt.

Av Bengan99

Kolla så datum och tid är riktigt,om du kör Firefox gå in i egenskaper sedan fliken kompatibilitet se så det står rätt i fliken "kör detta program i kompatibilitetsläge för"

Av Bengan99

Mini DP på gpu DP på skärm 99:- med frakt vit 1 meter lång kabel med smidiga kontakter överför både bild och ljud.

Av Bengan99

Min nya Eizo foris 2421 13,5" känns som ett rejält steg framåt jämfört med min 6 år gamla HP skärm.

Av Bengan99

Varför köpa CoD ghosts som på webhallen kostar 445:- om man har en så ansträngd ekonomi så att man inte kan skaffa 64 bit os och så mycket ram som spelet kräver.Förstår inte meningen med det,inte meningen att vara oförskämd mot någon men man får väll prioritera lite vettigt.

Av Bengan99

Mi24 HIND HELICOPTER GUNSHIP SIMULATOR PC var sjukt roligt när det begav sig 1995 om minet inte sviker.Men motsvarar nog inte dina krav på grafik

Av Bengan99

Tänk på att alu degar när du borrar så använd t-röd att kyla och smörja borren med. och högt varvtal ca 1000 varv på ett 5 mm borr,och någon form av mothåll tex en träbit,kan vara ide att slå körnslag så borren inte far omkring och repar plåten.

Av Bengan99

Märkligt att det ska vara så himla krångligt bara för att det rör sej om en lite nyare företeelse som data och datorer, då gäller inte vanligt förnuft utan datalagar och rättigheter hit och dit ska dras fram. Det är en fråga om att göra rätt för sig, och därmed inge förtroende till nya och gamla kunder.

Av Bengan99

Så om jag lämnar in bilen på verkstad för däcksbyte och verkstaden lyckas köra domkraften genom bensintanken så får jag skylla mej själv, jag skulle tagit bort tanken innan jag lämnade in bilen. Tror detta skulle ge ett kraftigt uppsving till näringsidkare. men var är logiken i detta?

Av Bengan99

Här är en till som vill se att komplett bemödar sej att svara i denna tråden. Har handlat flera datorer och annat från komplett och ett klargörande från deras sida avgör om det blir något mera inköp från dem. Och till TS gl.

Av Bengan99

Caterpillar B15 Dubbel sim

Av Bengan99
Skrivet av ODDNAME:

Tycker du man ska ha en fräs för +500k för att få det så har du inte sett mycket tycker jag.
Inga problem att få utmärkta resultat genom att retrofitta en gammal storebro etc.

I inköp kan de gå från 5-25k i bra skick. Kostnaden att retrofitta kan sluta på runt 5-10kkr för en bra stegmotorlösning.
Annars kan man slå på stort och skaffa billiga servomotorer. En riktigt bra cnc-styrd maskin kan man få för runt 35kkr mao,
som dessutom klarar stål utan att pipa ens.

Vertyg är ingen dyr historia heller egentligen. Ofta får man med gamla saker till en gammal tidigare nämd fräs. Bara att byta ut skär etc till vettig peng. Men visst kostar allt pengar.

Nackdelen är väl om man arbetar i industrin med dyra maskiner, så ser man inte skogen för alla träden

He He så sant min maskin som jag kör på jobbet Mori Seiki SL-403 väger 11 ton och kostar ca 4 miljoner med lite verktyg och smått och gott,knappast något man vill ha hemma.

Av Bengan99

För ca 2 år sedan hade jag samma problem med telias 24/1 blev nedkopplad runt 18,00 varje dag och därefter korta avbrott med ca 15 min mellanrum tills klockan närmade sig 22,00.Bytte modem och problemet var löst och har varit så sedan dess

Av Bengan99

Här är en skärm som jag tror passar dej bra"Eizo Foris FS2333 23" / 3,4ms / HDMI / IPS "

Av Bengan99

Om du kan tänka dej en 23" så är detta en super IPS skärm

Eizo 23" LCD Foris FS2333-BK

Av Bengan99
Av Bengan99

Hej nubs spelar WoT för att det är så skoj att bara hoppa in och köra,vinner ca 55% av striderna och har max 4 kills på en runda,skiter i vad andra skriver i chatten,försöker alltid göra mitt bästa för laget"LEV LÄNGE OCH VÄL"

Av Bengan99

W.o.T och AOC

Av Bengan99

Detta är mitt förslag EIZO FORIS FS2333 23" WIDE TFT LED BLACK riktigt bra skärm till bra pris.