Inlägg

Inlägg som Zanshi har skrivit i forumet
Av Zanshi

En större spelare skulle uppskattas. Den lilla inbäddade spelaren känns för liten.

Av Zanshi
Skrivet av cAWPer:

Det är för sent för att slåss med Spotify skulle jag tro, när dom släppte google+ var väl tanken att konkurrera med Facebook? Gick inge vidare tror jag? Jag vet i alla fall inte av någon som verkligen använder google+. Nä, flopp säger jag!

Google+ har faktiskt en hel del användare nu för tiden, i alla fall i typ USA. Det går nog inget vidare i Sverige dock.

Av Zanshi

Helt fantastiskt spel! Bland de bästa jag någonsin spelat. Storyn och karaktärerna är sinnessjukt bra. Rekommenderar helhjärtat!

Av Zanshi

Om du orkar vänta så kan du väl RMA:a det, annars är det väl bara att sätta det på plats och hoppas på det bästa.

Av Zanshi

Ju högre upplösning du har desto mindre kommer det spela någon roll om vad för klockfrekvens du har på ditt grafikkort. Kolla t.ex. på recensionen av Sandy Bridge för ett tag sen: http://www.sweclockers.com/recension/13224-intel-sandy-bridge... och http://www.sweclockers.com/recension/13224-intel-sandy-bridge...

Av Zanshi

Håller med ovanstående talare. Hade först tänkt föreslå Arch Linux, men då det kräver lite textbaserat konfande (vilket du var less på) så låter Ubuntu som ett bra val faktiskt.

Av Zanshi

Så länge man inte använder samma lösenord på alla sidor man är reggad på så är det ju lugnt. För övrigt så kan jag tipsa om http://lastpass.com vilket är en utmärkt lösenordshanterare.

Av Zanshi

Jag skulle faktiskt ge Arch en extra chans om jag var du. Har använt disten på min laptop väldigt länge och det har fungerat hur bra som helst. Det finns jättebra nybörjar-guider på deras wiki, så du borde inte vara särskilt vilsen under konfigurationen.

Av Zanshi

Minecraft är sinnessjukt minneskrävande, så räkna med runt 2GB per Minecraft-server, helst mer om du tror världarna kommer bli väldigt stora. RAM är dock väldigt billigt i dagsläget, så det borde inte vara några problem att få in ganska mycket i budgeten.

En kraftfull fyrkärnig processor skulle jag rekommendera.

Av Zanshi
Skrivet av Sir_Manfred:

Jag vill också veta vad det är för låt. I liked it.

Står i beskrivningen på Youtube. Det är Helix Nebula av Anamanaguchi

Av Zanshi

Adobes Premiere Pro fungerar ypperligt i 64 bitar. Kan dessutom tillägga att deras produkt After Effects till och med är exklusivt 64-bitars nu för tiden. Gillar båda de produkterna väldigt mycket. Särskilt med tanke på deras goda samarbetsförmåga.

Av Zanshi
Skrivet av Neonxz:

Håller med. Jämförde IE9, FF4 och Chrome v.10. Chrome har klart skarpare text än de andra. IE9 och FF4 har samma typ av oskärpa.

Är det här något man kan göra något åt? Någon som vet?

Oskärpan beror på hårdvaruaccelerationen som finns i både IE9 och Firefox 4. Om du vill stänga av den så går det att göra i inställningarna i Firefox.

Av Zanshi

Riktigt nöjd med dessa videoklipp. Mycket bra jobbat!

Av Zanshi

ProBook 4510s kan faktiskt köra Borderlands på lägsta inställningar! ; D

Lite seriös nu. Vilka spel ska du spela på datorn?

Av Zanshi

Tangentbord: HP ProBook 4510s (Svensk)
Resultat: THCE ZQMU;ICEK BVR:OXWN F:OXW JMUMU_PS :OVRCEVR THCE LAZQY D:OG

Mja, inte så bra : SS

Av Zanshi

Om jag nu hade tänkt att använda bing någon gång i framtiden, så gjorde den här reklamfilmen att jag aldrig någonsin kommer använda skiten. Microsoft... Först Windows 7:s TV-shop-reklam och nu detta?

Av Zanshi

Om du nu säger att du inte bryr dig om FPS och upplösningar, varför ska du då uppgradera?

Av Zanshi

Jag skulle då satsa på i7 920. Det man vinner i prestanda med i7 950 är helt enkelt inte värt pengarna.

Av Zanshi

Läste nyheten och kollade på den bifogade bilden då jag upptäckte vilket snyggt Firefox-tema det är på bilden. Någon som vet vilket det är?

Av Zanshi

Ett enkelt sätt att fixa detta är att sätta i Windows 7-skivan i datorn, klicka på install och väl där inne välja att formatera D: Den metoden borde fungera.