Inlägg

Inlägg som nodnox har skrivit i forumet
Av nodnox

Tangentbord: Corsair K60

Resultat: THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

Av nodnox

Det är en bra mobil som andra säger ang. Stryktålighet osv. Men är inte det prioritet ett så kika på något annat. Min sambo har en och den har överlevt där andra mobiler skulle ha strykit med.

Av nodnox

Damn, alla sitter med läsk, öl och chips så sitter jag och gnager på ett äpple...fan vad man känner sig nyttig nu då...

Bra panel och fint att ni är raka och ärliga!

Av nodnox

Fick samma problem som TS för tre dagar sedan med min WNR3500L router, har Telias 8mbit abonnemang. Efter ett tag så börjar allt gå i sirap och jag får max ut 2mbit. Tror nog jag ska byta ut mitt gamla zyxel modem och se om det hjälper. Funderar på att inhandla ett Netgear DM111P modem ty dom karnske kommer bättre överens.

Av nodnox

Lycka till med bygget!

Skicka gärna ett PM till mig när du har skruvat ihop den så jag vet om det gick bra eller inte eftersom jag är mycket intresserad av A04 chassit.

Av nodnox

Enligt en kille på bit-techs forum så passade inte h70 kylaren men den skulle eventuellt fungera om man körde en slim fläkt istället för den som följer med. Dock är h60 mycket smalare men om du vill vara extra säker på att det passar så beställ med en slim fläkt till h60 tex: http://www.inet.se/artikel/5321380/scythe-120mm-slip-stream-s...

Dock verkar dom inte vara speciellt bra för radiatorer men om inget annat passar så karnske en http://www.inet.se/artikel/6308718/noctua-nh-u9b-se2 den ska passa på höjden iaf om du inte har vengeance minnen eller liknande med höga kylflänsar.

Av nodnox

Det såg enormt omständigt ut. Men det är nog att vänta eftersom dom måste erbjuda något nytt för att hänga med. Jag tror nog att folk kommer att gå vilse bland alla tabbar,fönster och hemsidor dom har uppe med detta system. Bara man kan välja bort alla bells and whistles så man får likvärdig upplevelse och funktionalitet som win 7 så är det ok med mig.

Av nodnox

Tom Logan nämde utrymmet mot slutet av videon, samt sa han att han inte ville bygga något i det chassit eftersom han ansåg att det skulle vara bortkastad tid. Som sagt han var inte nöjd med det. Jag tror dock att chassit är "ok" men Tom Logan är mycket kräsen när det kommer till chassin (enligt han sjäv iaf).

Av nodnox

Jag undrar om sweclockers karnske var lite väl generösa med betyget med tanke på hur mycket skit OC3D hävde över detta chassi.

http://www.youtube.com/watch?v=MHcyWTorjdU

Av nodnox

Ingen större skillnad på MSI/Asus/Gigabyte när det kommer till prestanda om du inte betalar en rejäl slant extra för en prestanda bräda typ RoG,Marshall,UD-7 etc. Det är några skillnader dock tex: Msi har 3års garanti Gigabyte och Asus har 2år och Asrock har 1år

Av nodnox

xyllian: Nvidia's pengar kommer inte ifrån dom få procent som läser eller utför tester eller den minoritet som pysslar med överklockning, den kommer från den stora grå massan som har pengar och tro mig dom bryr sig om prestanda överlag i spel och inte benchmarking. Ergo mer krut på optimeringar till dom som Nvidia faktiskt tjänar pengar på.

Av nodnox

Dock skriver dom lite längre upp på sidan: As the image above shows, to get a true indication of cooler performance our 970 is clocked to a level we can run 24/7 but with ONLY the best consumer coolers on the market.

Om man plockar skillnaden på Vantage och ECO så landar ECO på 96grader eller mer och det tror inte jag är acceptabelt med den ganska höga överklockningen dom körde med. Dock tror jag inte en ECO skulle ha problem med att fungera med en mindre överklockning men som sagt ingen kan bli besviken med en NH-D14

Av nodnox

Här har du en review med alla tre kylarna http://www.kitguru.net/components/cooling/zardon/corsair-h70-...
Observera att Coolit ECO alc inte är med när dom överklockar pga att den inte pallar med det. (den ligger 12grader högre än nh-d14 i load på en intel i7 970 med stock klockfrekvenser)

Av nodnox

Det kan variera rätt mycket mellan temps mellan olika program så det är inget konstigt. Köp en lite billigare kylare tex: https://www.inet.se/artikel/5321447/scythe-mugen-2-rev-b

Slantarna som blir över kan du lägga på att köpa till några bra chassi fläktar tex:
https://www.inet.se/artikel/5321445/scythe-120mm-gentle-typho... (behöver fläktkontroller eller motstånd till 9V eller 7V för att gå tyst)
Ev. https://www.inet.se/artikel/5321757/silverstone-120mm-sst-ap1...

Eller så köper du en https://www.inet.se/artikel/5321472/noctua-nh-d14-140mm-flakt

Den duger alldeles utmärkt att överklocka med!

Av nodnox

Ser nu att en representant för EVGA har svarat och det var tydligen ett felaktigt rykte dom förlänger garantin på budget produkter från 2 till 3 år vid köp och behåller 5 och 10års garanti vid registrering på deras hemsida när du köper en dyrare produkt.

Av nodnox
Av nodnox

Jag sitter på en LG W2363D som är 120Hz och jag tycker det är en mycket kapabel skärm.

Pris:http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=628084 2990kr från dustin
Recension: http://3dvision-blog.com/review-of-the-23-lg-w2363d-120hz-ful...
Recension: http://www.digitalversus.com/lg-flatron-w2363d-p357_8104_35.h...

Lycka till med valet!

Av nodnox

Har själv ett Zotac gtx580 och dom har 5 års garanti om du registrerar det på deras hemsida dock angående ljudnivå så kan jag säga om du spelar något krävande så är det extrem luft eller vattenkylning som gäller alternativt hög volym eller slutna lurar.

Av nodnox

Lite konstigt att det inte står något om UD3 i listan det är ju den vanligaste mainstream modellen. Hoppas den hamnar på listan ochså

Av nodnox

Den var fin, nästan som gjord för att sitta på ett Asus Sabertooth P67 med sin tactical vest som ska ha en kylare som blåser neråt.