Inlägg

Inlägg som Rasp har skrivit i forumet
Av Rasp
Av Rasp

Klarat spelet på 24 timmar, gjort de flesta av sida missions också, skulle tro att det är en 30-35 timmar om du siktar på alla missions+samlingsobjekt. Tyckte storyn var riktigt grym och gameplay bra. Får ett solklart 9/10 av mig. Rekommenderas stark.

Av Rasp
Skrivet av Merak:

har många köpt från green gaming? har inte hört nått om dem förut?

Har förbokat där utan problem, alltid fått koden dagen innan/släppningsdagen som senast.

Av Rasp

Betan verkar låst vid 32 spelare??? Har de verkligen reskinnat bf4 och halverat spelarantalet eller är det bara i betan tro?

Av Rasp

Nästa patch kommer dessa ändringar:
http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9256676481?pa...

ÄNTLINGEN nerfar de pyroblast!

Av Rasp

FÖr alla som inte kmr in:
"15:02 2014.01.11 UTC

The Elder Scrolls Online beta is currently offline for maintenance."

http://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail2/a_id/4...

Av Rasp

Bara jag som har förbannat svårt att spela mot mages? Gäller både constructed och arena. Känns som att 70% av mina losses är mot mages. Känns förbannat tråkiga att spela mot också de spelar ngn enstaka minion och clearar mitt board helatiden, avslutar med en pyro...
Några generella tips?

Av Rasp

Skönt för alla konsoll människor att MS faktiskt kan lyssna på användarna. Bara hoppas att de kanske gör det med windows också nudå.

OT:
Skönt att få den slutgiltiga konfirmen på att Strejf faktiskt Astroturfar.

Av Rasp

Tydligen så är det tutorialen som registrerar dig på servern därför den cepar som fan. står lite om problemet på support sidan. Dock ingen lösning förutom att prova på en annan server

Av Rasp

Var tydligen inte nog med att man fick svälja sin stolthet iom deras jävla DRM tjafs, man var tvungen att bli våldtagen vid launch också enligt EA's vanliga rutiner... Så jävla less på spelindustrin nuförtiden...

Av Rasp
Av Rasp

.../origingames/battlefield3 kör pbsvc. Brukar fungera bäst för mig iallafall. Har hänt att manuella downloaden inte hjälper.

Av Rasp

Någon som hört några nyheter sedan sega tog över? Har försökt kollat runt lite och inte hittat ngt...

Av Rasp

CPU:3770K
Moderkort: Asus P8Z77-V DELUXE
Minne: Corsair 2x 8192 CL10 1600MHz
Kylare: Corsair h100i

Ghz: 4.2ghz
Core Voltage: 1.152
Additional Turbo Voltage: -
Offset voltage: -
CPU Load-Line Calibration: 2

Ide Temperatur (högsta kärnan): 35
Load Temperatur (Högsta kärnan) : 67
Snitt/spel Temperatur ca: 48
http://valid.canardpc.com/2688700

Behöver inget mer då mitt grafikkort bromsar långt innan processorn.

Av Rasp

Supertack!

Av Rasp
Av Rasp

Gissar på att du behöver dra på overscan (se bild för hur det ser ut om du sitter på ett amd kort iaf)

http://i.imgur.com/G9Yqn.png

Av Rasp
Skrivet av FlorrpaN:

Clueless.
Du jämförde precis ett GTX 670 mot ett 5870.
Ett 955BE kan driva ett 5870 + BF3, den kan inte felfritt driva BF3 + GTX 670.

Ehm... Jag nämnde det inte då jag antog det sjävlklart att han sitter på ett bättre grafikkort och därmed också bör kunna få helt ok prestanda i BF3....

Av Rasp

OT: Mycket ehm... "intressanta" tips i denna tråden.

On topic: Det borde rulla hur bra som helst på medium, borde även vara spelbart på high. Jag skulle tippa på drivrutin problem eller något annat software knas. Köp absolut ingen hårdvara, bäst vore att formatera om och se till att få in korrekta drivrutiner.

Körde Bf3 på high med lite lägre custom inst på ett 5870 med samma processor som du och 4 gig ram när det kom. Så allt snack om att du har för dåliga grejer är ej sant. Det måste vara något annat som strular.

Av Rasp
Skrivet av Nanae:


CPU - i5 3570K VS i7 3770K

Då dem flesta (99%) av alla spel idag max kan utnyttja 4 kärnor, finns ingen motivation att sikta mot i7 3770K om du är ute efter spelprestanda. Den innehåller samma mängd fysiska kärnor som i5 3570K (4st), men tillför även 4 extra kärnor via Hyperthreading. Dessa 4 extra kärnor kan komma att användas av spel i framtiden, i dagsläget är det bara en onödig kostnad. Notera dock att i7 3770K är ett bra val för dig som även jobbar i Photoshop, Illustrator, 3DSMAX/Maya/Lightwave, eller jobbar med annan form av rendering. Prestandaskillnaden i spel i dagsläget mellan i5 3570K samt 3770K är neglerbar. Så för dig som enbart är ute efter rå spelprestanda i dagsläget, fungerar en i5 3570K utmärkt. För dig som använder datorn till rendering/grafik eller verkligen har behovet av att känna dig framtidssäker, kan 1000kr extra för 3770K vara motiverat.

Tycker det kan vara relevant att väga in hur länge man vill att datorn ska hålla måttet. Liknande denna diskussion fördes för ett antal år sedan mellan de 2 och 4 kärniga processorerna. Tex en E6750 vs Q6600.
Om man ändå lägger ut en rejäl summa pengar på en ordentlig dator som man tänker behålla i ett flertal år så tycker jag ändå att en 3770K kan vara aktuell om man har pengarna till det. Givetvis lågt prioriterat men om man börjar komma upp i höga summor så tycker jag ändå det kan vara motiverat.