Inlägg

Inlägg som mangan88 har skrivit i forumet
Av mangan88

Ok jättebra tack för snabbt och tydligt svar!

Av mangan88

Fråga om kompletterande minnen som utgått

Godkväll!
Är ute efter ytterligare 2*8gb ramstickor men de jag har verkar inte finnas längre så dubbelkollar här så jag inte tänker galet.

Dessa har jag nu: Crucial 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CL16 Ballistix xmp 2.0

Dessa bör inte ge några bekymmer trots annan mhz?: https://www.inet.se/produkt/5302911/ballistix-16gb-2x8gb-ddr4...

Tack på förhand.
Mvh Magnus

Av mangan88

Drog till Inet och köpte Predatorn på plats. Wow är helnöjd! Dock ingen aning om/hur jag ska kalibrera den, om jag behöver greja i Nvidiainställningarna för att optimera eller nåt annat.

Av mangan88

https://www.netonnet.se/art/dator-surfplatta/datorskarmar/dat...

Finns Asus ROG Swift PG279Q också för samma pris. Den har i princip samma ris och roskommentarer

Av mangan88

Beslutsångest - Acer 27" Predator XB271HU G-Sync IPS Inet

Hej!
Lite beslutsångest så här på Black Friday och hoppas ni kan hjälpa:) Sitter nu på en Samsung SyncMaster S24A350H

Har spanat på en ny skärm ett tag nu för att köpa nåt på BF. IPS 27" med G-sync. Hängt här och på prisjakt efter specsen och verkar just nu bara vara denna skärmen https://www.inet.se/produkt/2205480/acer-27-predator-xb271hu-... som är "rimligt" pris för mig. Läst kommentarer som å ena sidan är toppen och vissa som är det motsatta.

Gör jag ett misstag som köper denna månntro? Förstår att det är subjektiv men era erfarenheter är värdefulla och det är mycket pengar för mig.

Tack för vettiga kommentarer

Av mangan88

Såg det igår. Känns riktigt lovande!

Av mangan88

Har själv också en Coway AP-1008CH och den är klockren. Högljudd om man drar på men går att ställa känslighetsnivån för auto så att den myser lite i bakgrunden. Köpte den dock begagnat och är förstås lite dyrare ny.

Av mangan88

@Nauie: Har använt dom någon vecka nu och får säga att jag är väldigt nöjd. Ljudet är väldigt klart och tydligt och känns ganska neutrala. Det enda är väl att det tar lite tid att vänja sig vid helt slutna lurar när man inte haft det förut. Gäller att ställa ljudet på lagom nivå då det blir ganska påfrestande för öronen.

Kort och gott bra lurar för ett bra pris!

Av mangan88

Slutade med ett inköp av Audio Technica ATH-M50X efter lite mer googlande. Tack för input!

Av mangan88

Någon som har erfarenheter av andra bra lurar att kika närmare på?

Av mangan88

Jag tror att det mesta egentligen skulle vara ett uppköp då de jag haft i otaliga år gav upp nu (Sennheiser HD205 II). Dom har man alltid fått ont i öronen efter någon timme och ljudet har aldrig varit nåt speciellt.

Av mangan88

Hej, ja har stött på dem i min googling och blir också lite osäker. Så neutrala som möjligt är väl att sikta på antar jag. Kör Avid mbox externt ljudkort@perry571:

Av mangan88

Har externt ljudkort - Avid m-box mini@Nauie:

Av mangan88

Tips för nya studiohörlurar

Hej!

Är på jakt efter nya studiohörlurar för musikproduktion och är vilse i djungeln. Har försökt googla fram lite men hittar inget matnyttigt.
Har inga monitorer så jag behöver något som är lite allround då jag spelar/spelar in, mixar i hörlurar. Förstår att man får göra avkall på vissa saker då. Behöver inget top notch och är inte heller så bevandrad i de tekniska bitarna, men nåt som är solitt och bra. Spelar oftast in med gitarr etc. och främst kanske metal. Pengamässigt tänker jag max runt 1500kr. Är lite inne på slutna over-ear.

Är det någon som har något tips så tar jag tacksamt emot lite input.

Tack!

MVH Magnus

Av mangan88
Av mangan88

BF till all ära men vilket kort i djungeln?

Hej!

Tacksam för hjälp

Har bara grafikkortet kvar och blir galen på grafikkortsdjungeln. Är ute efter GTX 1070 (förmodligen). 1080 känns saftigt och det verkar inte gått ner så mycket i pris idag. Finns så många olika GTX där ute och vet inte vilken av dem som är bäst. Sen verkar ett par modeller vara släppt i år och flera 2016. Hur pass stor skillnad är det på dom? Ovärt att köpa 2016?

I olika kundvagnar ligger för tillfället i7 8770K (komplett, Ej i lager nånstans!), Crucial 16GB (2x8GB) DDR4 (inet) , ASUS Prime Z370-P (komplett) plus tänkte kika på en Pure rock

Tack!

MVH
Magnus

Av mangan88

@Dredd:

Såg den precis och funderade om man ska ha is i magen och vänta till imorgon. Vad tror ni?

Av mangan88

Tack! En sån trådlös ska jag helt klart skaffa direkt. Är less på att snubbla på kabeln. Inte så snyggt heller.

Tack för tipsen på moderkorten.

MVH
Mange

Av mangan88

@WoG:

Wifi lät ju iof intressant nu har jag en kabel som går över golvet.

Av mangan88

Ny 8700K, vad är passande moderkort?

Hej alla!

Nu är man sugen på att uppgradera processorn. Kan behövas då mina specs har några år på nacken. Tänkte köpa 8700K. Moderkortsdjungeln är jobbig dock. Kan ingenting om det.

Kan ni ge förslag på några moderkort som är bra och skulle passa? Tänker mig egentligen så billigt det går max 1500kr tror jag.

Tacksam för hjälp

/Mange