Inlägg

Inlägg som Jott- har skrivit i forumet
Av Jott-

Provade ta ut och testa med ett ram-minne men det blev ingen skillnad :/ några mer tips?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jott-
Skrivet av Tawen:

Ett pip är nog ram Testa köra med 1st Ram i.
Kör ramtest med memtest86+.

Kommer inte så långt så att jag kan köra memtest, saken är den att piper har alltid varit där sen nästan 2 år tillbaka då jag fick datorn så har inget med det att göra, men tack ändå 😄

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jott-

Behöver snabb hjälp med dator som knasar

Hej alla!

Ska göra denna historia så kort som möjligt.

Har haft min dator sen 1,5 år tillbaka och den har funkat felfritt fram tills typ 3 månader tillbaka.

Kommer hem från Stockholm efter att ha varit där en vecka, datorn har stått avstängd och orörd. Jag försöker starta den, fläktarna går igång som vanligt sen dör den efter 1-2 sekunder och fortsätter sådär i cirka 15 minuter tills den "orkar" boota up och jag tar mig till windows, innan så fick jag inte ens en bios skärm utan det var helt svart på skärmen.

Jag hade detta problem med att datorn kunde ta 15 - 30 min att starta om man bara lät den få stå och starta om sig. Varje gång den bootade så gav den ifrån sig ett "pip" vilket den alltid ha gjort sen jag köpte den. Detta "pip" var en indikation på att den skulle starta.

Jag började ana att nätaggregatet var pajj, men eftersom jag inte hade så mycket fritid över till att lägga på datorn så brydde jag mig inte så mycket. Så för cirka 3 veckor sedan så fick jag en jävligt dum ide att jag skulle testa uppdatera bios, idiotiskt jag vet då den hade funkat förut.

Men i vilket fall så har den fått ett annat bootmönster denna gång nu med uppdaterat bios, den är påslagen mycket längre nu innan den slår av sig och försöker boota om, jag har dock inte lyckats boota till windows med nya bioset så jag börjar undra om jag råkade göra det korrupt? Känns ju segt om jag måste köpa ett nytt nätaggregat och sedan ett nytt moderkort också.

Jag har försökt resetta cmos och göra andra grejer så som att köra med en ram-sticka men inget verkar funka så jag tror att det är något annat hårdvarufel.

Så jag undrar vad tycker ni jag ska göra? Jag vet ju inte ens till 100 % att det var nätaggregatet som var problemet till en början, tänk om jag köper ett nytt sen var inte det felet? Sen tänk och jag även måste köpa ett nytt moderkort också för att jag hade gjort mitt bios korrupt.

Som sagt har ingen aning hur jag ska ta mig till med detta. Moderkortet var inte det billigaste då det kostade runt 5-6 k när jag köpte det, det är ett "asus rampage v extreme x99"

Här är mina specs för de intresserade:

MOBO: asus rampage v extreme x99
GPU: Gigabyte 980
CPU: Intel i7 5930k
RAM: Corsair ddr4 16 gb
Nätagg: Corsair 1000w

Tack på förhand!

Av Jott-

Reign of Kings server 24/7, hostad på en 500/50 mbit lina!

Antar att de flesta här kan engelska så postar det som jag har postat på andra forum:

Hi! My friend have hosted a public server for the community, it was started a few days ago.
Me and my friend wish to build up a community on the server.

The server is hosted on a 500/50 connection in Sweden. Hopefully there will be close to no downtime at all. Currently there is two admins on the server, we only ban and kick players that is hacking or exploiting. We are not into admin abuse or something so that wont really be a problem, we are looking for a fair and equal experience for everyone.

Admins atm:

FlaX
Johnson

To find the server and start playing, just search for "FlaX" in under the "search" tab and you will be able to see it. The server text is red so it's really easy to see it.

The only Language we allow in the chat is English so people wont feel left out. Break the rules and we might hand you a kick or even a ban if it's getting way too far. Happy gaming, and see you on the battlefield!

Rules:

http://pastebin.com/6ReA5JRX

Server specs:

CPU - Intel i7 5820K 3.3 Ghz (OC 4.4 Ghz)
GPU - MSI GTX 780 954 Mhz
RAM - 16Gb DDR4 2666 Mhz

Valde att posta tråden här då jag hade gärnat sett lite mer spelare in på servern, dock är det bara engelska på servern som gäller, komihåg det!

Av Jott-
Skrivet av tvelander:

Jag har röda och dom är stabila tycker jag

Härligt så du kan alltså rekommendera tangentbordet? Ska nog skicka tillbaka mitt MK 85 för att beställa ett ducky, känns att jag vill ha kvalité när jag har beställt för över tusen kronor

Av Jott-
Skrivet av tvelander:

Helt underbart tangentbord har inte märkt något på mitt ännu, hade Qpad MK-50 innan och går inte ens att jämföra.

Vilka brytare har du? Jag ska nog köpa röda. En till fråga, är knapparna bra stabiliserade? Då menar jag att de känns robusta och inte all för "vingliga"

Av Jott-

Har läst runt lite nu och sett att många verkar ha problem med gnisslig spacebar på Ducky Shine V2, ni som sitter med tbordet har ni också upplevt det?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jott-

Vet inte riktigt hur jag ska göra, när jag lagt ut såhär mycket pengar för ett tbord så vill jag vara nöjd till 99 %, känns riktigt surt faktiskt :/

Av Jott-

Missnöjd med QPAD-MK 85, byta till Ducky shine v2?

Hej!

Nu är det så att jag fick hem ett MK-85 med röda switchar igår, när jag väl öppnade förpackningen så såg det väldigt lovande ut. Jag kopplade i det och började smått använda det, kändes helt okej, men efter ett tag började jag hitta mer och mer "fel" som jag stör mig på.

Saker som jag har hittat som jag inte gillar:

- Vissa tangenter känns "ostabila" dvs att de inte är helt stabiliserade, backspace och högra shift är ett exempel, om man känner på den känns väldigt ostabil, trycker man på "sidan" av tangenten så känns det helt fel.

- Tangentbordets lyse stängs inte av med datorn, det lyser fortfarande även fast man stänger av datorn.

- Space och shift är "formad" på ett annat sätt än på ett "vanligt" tangentbord, samma gäller med up pilen. Tangenterna "lutar"

Dessa saker är inte livsfarliga men fortfarande saker jag stör mig på, det känns helt fel att spela med denna shift och space knapp som är annorlunda "formad" än vad man är van vid, de "lutar" mer än vanligt.

Så nu kommer frågan till er som har provat eller har ett Ducky shine v2, om det lider av något av dessa saker jag tycker är "problem"?

MVH

Av Jott-

Verkar som jag har blivit hackad nu, får bara upp "Account is permanently banned for advertising an inappropriate website" när jag ska logga in, någon som vet om det går att får accountet unbannat? Samt vart man ska vända sig, hittar inte så mycket på deras support sida.

Av Jott-

Firefox crashar fortfarande för mig även fast jag har nyaste versionen, verkade inte som det fixade sig i alla fall :/

Av Jott-

Tog en scroll för tre månader sedan, kan man ta en ny nu igen? Hur fungerar denna nya scroll?

Av Jott-

Kom precis in, så fick jag "blackscreen" precis när jag skulle börja lira, fick lov att starta om spelet och då kommer jag inte in igen, typiskt

Av Jott-

"Unable to complete the operation" :/

Av Jott-

Ser ut som att många har problem med FPSen ingame, jag sitter på:

460 SLI
I7 930 @ 4.12 ghz
6 GB RAM

Jag ligger på 50 fps på lägsta inställningarna, detta kan ha något att göra med att GW2s Priority är "low" och den går inte att ändra den åker bara tillbaka till low efter typ t.ex. byter till normal, hoppas detta hotfixas snart

Av Jott-

Kan knappt vänta, efter att har lirat betan ett tag nu så blir jag bara ännu mer taggad av att få veta vad som döljer sig efter King Leoric, spelet är helt underbart!

Av Jott-

Kan inte aktivera SLI med denna release, någon som har samma problem :/?

Av Jott-

Blizzard har ju släppt en 64 bits "klient" av wow för ett tag sedan, du kan ju prova ladda ner den samt aktivera DX11 i WoW så ska du få se på att datorn jobbar mer!

eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3312962371

Av Jott-

Lirade betan förra veckan, hade 110 fps konstant, kanske droppa lite när det hände lite för mycket, men inget man kände av precis. Tyvärr så stöder inte betan 120 hertz, så jag satt och lira med 60 hertz vilket inte kändes bra enligt mig nu när man är van med 120 på de flesta spelen.

Mina specs är:

460 1GB SLI
I7 930 @ 4.1 ghz
6 GB RAM @ 1600 mhz

För övrigt så var spelet helt underbart, känslan var riktig grym, längtar verkligen till spelet släpps!

Av Jott-

Har problem med 460 sli, har bättre fps på battlefield 3 när jag maxxar det än på Skyrim >.>, låter inte ens som att mina grafikkort jobbar om man jämför hur dom låter i BF3, dock får jag hyfsad fps när jag minimerar spelet, någon som har samma problem?