Inlägg

Inlägg som FreddeY2K har skrivit i forumet
Av FreddeY2K

Kan man eller kan man inte stänga av det? Blir inte klok på länken. Är det bara att köra reg add i CMD eller är det något annat man behöver göra?
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverride /t REG_DWORD /d 33554432 /f

Av FreddeY2K

Jag har t.o.m. haft G15 tangentbordet och svarade fel... Jäkla namn...

Av FreddeY2K

Hade svårt att fastna för Black Flag, la ner efter några timmars spelande. Tycker även att grafiken var horrible på PS4:an när det begav sig. Med lite nytt visuellt får det nog bli ett nytt försök med tanke på hur mycket väl det skrivits om spelet. Assassins Creed 2 är i mitt tycke det bästa spelet i serien.

Av FreddeY2K
Skrivet av tompatomp:

Som investerare och datorspelsnörd ser jag embracer som ett gigantiskt skitföretag. De har inga speltitlar eller spelutvecklare som man hört talas om eller är intresserad av förutom möjligen sagan om ringen.

Jag kan hålla med om att bolaget synes misskött men att de inte skulle ha några titlar är ju fel. De har många mindre indiutvecklare men även de lyckas då och då (Valheim, Teardown tex). Utöver Lord of the rings har de ju bla Borderlands, Tomb Raider, Deus Ex, Legacy of Kain, Thief, Killing Floor, Duke Nukem, Spongebob.

Företaget har dragit på sig enorma skulder för att bli en gigant vilket var fine när pengar i princip var gratis. Sen anser jag att man varit otroligt svinig mot småspararna som investerat i bolaget och givit bla exklusiva nyemissioner till finansiella investerare långt under rådande marknadsvärde vilket spätt ut aktien ytterligare. Några riktigt misslyckade spellanseringar ovan på det (Biomutant, Gollum) och bolaget står där de är idag.

Av FreddeY2K

Testade betan, det räckte gott och väl. Sorry Blizzard, ni har en del att arbeta med de kommande åren...

Av FreddeY2K

Ganska nöjd

Av FreddeY2K

Ligger alltid en handskriven fin lista med saker som behöver fixas när man besöker familjen.

Av FreddeY2K
Av FreddeY2K

Warcry

Gammal Warhammer Fantasy spelare från sena 90-talet. Fick återfall sedan några polare började med Underworld, Killzone och nu Warcry som jag tänkte ge mig in på. Känns perfekt med skirmish slag för den tiden jag har både att måla och spela.

Så nu håller jag på att sätta ihop ett Thunderstrike Stormcast warband. Miniatyrerna har blivit så mycket bättre och färg samt tekniker har också utvecklats så det är ett rent nöje att arbeta med det. Hoppa vara färdig om någon vecka…

Av FreddeY2K

8/10. Var inte inloggade… kul quiz, hade fel på Samsung även om jag kände igen stjärnorna (hade för mig att det var Toshiba).

Av FreddeY2K

Rena gissningen!

Av FreddeY2K

Förbeställde direkt när det annonserades men avbeställde faktiskt. Lite dyrt och inget direkt spel som jag är taggad på så kan lika gärna vänta. Kommer det PC kompatibilitet så blir det ett köp, men innan dess blir det nog inget.

Av FreddeY2K
Skrivet av Durkadur:

Har inte Steam Link appen till Android TV och Samsung gjort hårdvaran onödig?

Nja, skönt att ha många USB-portar och bra connectivity till trådlösa tillbehör.

Av FreddeY2K
Skrivet av medbor:

Använder dagligen Deck och mycket känns igen

Mycket bättre än gamla!

Hur kör ni Steam i soffan? Hemma-limmat hyllplan som @JonasT?

https://www.sweclockers.com/artikel/25819-soffgaming-jonas-oc...

https://www.youtube.com/watch?v=QDd06pSCIEQ

Steam link med trådlös tangentbord och mus (samt x-box kontroller när det tillåter). Har inte sett den nya designen, antar att det funkar med den nu urgamla steam linken?

Av FreddeY2K

Tur? Troligen =)

Tur? Troligen

Av FreddeY2K

Så blir det när man övertänker vissa frågor...

Av FreddeY2K
Skrivet av Rouge of Darkness:

olja är en väldigt dålig värmeledare generellt.

att det används i element är just för att det leder värme dåligt dvs tar långt tid att värma upp och lång tid att svalna om det var oljeradiatorer du tänkte på.

Det visste jag inte, jag tänkte mer på stekpannan eftersom de testade livsmedel som kylningsmedel, vill jag steka något hett så använder jag ju matolja hellre än smör =).

Av FreddeY2K

Olja borde ju vara relativt bra värmeledare, men kanske svårt att applicera p.g.a. viskositeten?

Av FreddeY2K

CFO. Det var bättre framtidsutsikter efter IT kraschen när jag skulle välja högskola…

Av FreddeY2K

1 262 kWh för 4 305 kr. Förra året 1 328 kWh för 3 096 kr. Elområde 4. 163 kvm boyta + ca 7 kvm uppvärmt förråd. Inkluderas dock elbilsladdning om 145 kWh. Exkl. elnätsavgiften som ligger på ca 1 000 kr. Luftvärmepump, vattenburet.

Visst är det dyrt men känns som det kunde blivit värre. Drog på från julafton och framåt med förbrukningen då elpriserna sjönk kraftigt. Innan dess eldades de i kaminen frekvent.