Inlägg

Inlägg som sam_Q har skrivit i forumet
Av sam_Q

Hur mycket fps har du i CSGO? För droppar du under 144fps så kommer det ju såklart kännas in-game. Har du koll på dina temps i datorn?

Av sam_Q

Den datorn hade väl gått på runt 17000 ny idag så det är helt klart ett bra pris!

Av sam_Q
Skrivet av -=Mr_B=-:

Det är inte så att du haft fullt på systemdisken, och att du haft en väntande uppgradering av Windows 10 som helt enkelt avinstallerat en massa pga vad den ansåg var kompatibiltetsproblem? I så fall borde du ha fått en lista på skrivbordet med avinstallerade mjukvaror.

Jag hade ca 15 gb ledigt på systemdisken och (vad jag vet) den senaste builden av Windows, så det borde inte ha varit ett problem, men jag kan ju inte vara säker såklart.

Skrivet av Paddanx:

Alt jag kan tänka mig...
1. Windows update har uppdaterat din Windows version (de tvångsuppdaterar just nu 1607 och äldre). Och med detta har den avinstallerat gamla program/spel, och detta råkade ske ungefär samtidigt (den gör det på en kväll, helt utan din inverkan eller godkännande).

2. Den avinstallationen var väldigt dumt skriven och tog bort mappar med innehåll med sig, som då var andra spel. Kunde ske ofta förr om man tex näst man installerade ett spel skapade både "C:\Spel och sedan C:\Spel\"mappen för spelet", genom installationen. Då tror den att C:\Spel är "dens mapp". Och när man avinstallerar, tas allt bort.

NFS spelen är inte direkt kända för att vara.... smarta. Vet jag köpte ett av dessa spel, och den vägrade med original skiva och allt att fungera. Jag var tvungen att både ta bort andra spel och annat för att få det att fungera. Sluta med att jag ladda ner en icke laglig kopia istället och lade äkta spelet på hyllan.

Om du tittar i dina program som är installerade, finns de andra spelen kvar (som installerade, även om de är borta från disken)? Om de gör det, är det troligen 2. är det tomt där, är det troligen 1.

Jag hade redan 1709 av Windows sen en tid tillbaka så den borde inte ha försökt uppdatera sig själv, men jag vet inte. Jag misstänker också att det var något med just Need for Speed, men det är knepigt att den tog med sig alla steam-spel, photoshop, after effects, winrar, ja alltihop helt enkelt.

Sjukt drygt, men nu får det bli ominstallation av windows ändå. Ser ingen annan lösning efter att ha provat det mesta för att få tillbaka alla program och spel.

Av sam_Q

Körde en SFC /scannow som hittade korrupta filer, men inget förändrades efter att ha lagat dom. Så jag antar att det bara är att köra en total reset. Men det vore intressant att veta hur det här kunda hända.

Av sam_Q

@Overwatch: This PC -> Computer -> Uninstall or change a program och sen scrollade jag ner till NFS Payback och avinstallerade det.

Av sam_Q

Avinstallerade spel, tappade nästan allt på systemdisken?!

Hallå.

Jag fick för mig att jag skulle göra plats för lite nya spel på min dator idag och avinstallerade därför Need For Speed Payback. Avinstallationen gick precis som den skulle (trodde jag) och jag kryssade ner den efter att den var slutförd.

När jag gick in och kikade på diskutrymmet så såg jag att jag hade 165gb ledigt, vilket var konstigt då det inte borde finnas mer än 45-50. Men jag tänkte att det bara var en visuell bugg, det visade sig dock rätt snabbt att något måste ha gått väldigt fel för alla mina spel och program på c-disken är som bortblåsta, ikoner ligger kvar på skrivbordet men leder inte till något program. Jag försökte mig på en checkdisk, den hittade inga fel på min SSD. Jag har inte märkt av något annat krångel med datorn innan det här hände heller.

Någon som har nån tanke på vad som kan ha hänt här? Bilder och dokument finns kvar på disken, och vissa program (mozilla, faceit klienten, utorrent) fungerar fortfarande.

Jag kör Windows 10 (senaste versionen och builden)
SSD:n är en Samsung 830 256gb, som visserligen är gammal men har tickat på bra utan problem.

Tack på förhand.

Av sam_Q
Skrivet av Lordkiller:

Var på hemköp och storhandlade för många många år sedan. Gick på 1200.50kr yes på den tiden vi fortfarande hade 50 öringar.

Insåg att jag glömt kortet men hade som tur 1200kr I sedlar.

dock saknades det 50 öre och det kunde dom inte bjuda på visst förstår man dom men måste kostat mycket mer att bära tillbaka alla matvaror på bandet.

Och detta hör till att jag alltid storhandlade där och aldrig haft några problem. Efter detta börja jag handla på andra butiker.

Så istället för att lägga undan EN vara för att DU hade för lite pengar med dig, så lät du dom bära tillbaka allt? Jösses...

Av sam_Q

Budgivningen avslutad - Vinnare är Dirty Harry!

Av sam_Q

Jag noterar bud fram till 22:00 ikväll och kontaktar vinnaren då.

Av sam_Q

Iphone 6S 16gb med sprucken skärm - bud

Hallåj, då jag gått tillbaka till Android igen så tänkte jag sälja iväg min Iphone 6S, den har som ni kan se varit med om en krasch under en cykeltur och behöver därför en ny skärm.

Telefonen fungerar som den ska göra utöver dom estetiska skadorna. Jag har kollat med Fixiphone så att det inte är något annat som tagit skada och dom sa att ett skärmbyte räcker, ingen skada på fingerprint-sensorn eller dylikt. Jag köpte telefonen ny för runt 1½ år sen utav Telia i Övik.

Jag tänkte alltså se om det finns något intresse här, så jag kör en budgivning till klockan 22:00 ikväll. Jag förbehåller mig rätten att neka om jag inte känner mig nöjd, förväntar mig såklart inga fantasi-summor men släpper den t.ex inte heller för 100 kronor.

Men vi börjar budgivningen på just 100 kronor och ser vart det hamnar.
Köparen står också för en del av frakten (50kr), om frakten överstiger det så tar jag resten.

Snälla kommentera och lämna bara bud om du faktiskt är intresserade av att köpa telefonen, det underlättar väldigt mycket. Har ni övriga frågor om telefonen så skicka gärna ett PM!

Mvh Sam S.

Läs hela annonsen här

Av sam_Q
Skrivet av wimon:

"Endast uppackade för att ta en bild". Förlåt men ingen kan väl vara så dum att de bryter en förpackning för att ta kort på det de säljer? Lovar att det finns bilder på lurarna på nätet. Säg som det är istället, att du provat dem.

Otroligt nödvändig kommentar. Jag packade upp dom för att min sambo möjligen ville ha dom om dom var vita. Eftersom dom inte var det så bestämde jag mig för att ta en bild , lägga dom i kartongen och sälja dom istället. Dom är aldrig startade och har inte ens suttit på ett huvud.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sam_Q

Canon 5D Mark II & Urbanears Plattan II Wireless

Hej! Jag lägger ut en annons åt min flickvän som är sugen på att byta till något mindre och lättare att fotografera med.

Det är en Canon 5D mark II som är i superfint skick, jag vågar nästan säga att den är i stort sett i nyskick. Kameran har inte ens klickat 20.000 exponeringar (se bild) och fungerar precis som den ska göra. Batterigreppet som sitter på är inget Canon original men det har samma funktioner och känns riktigt bra, även det i väldigt fint skick. Två batterier och ett cf Transcend 16gb (UDMA7 1000x) kort följer också med.

Kameran finns i Örnsköldsvik om man vill provskjuta den och klämma lite, den kan också skickas inom Sverige.

Kommer i originalkartong med överföringskabel, laddare osv.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen säljer jag ett par trevliga hörlurar som jag fick när jag bytte abonnemang, jag är inte i behov av dessa då jag redan har ett par BT-lurar.

Endast uppackade för att ta en bild. Lätta och sköna att ha på huvudet, superenkla att koppla till telefonen, bra ljud och 30+ timmar batteritid.

Skickas såklart i originalkartong och fraktkostnad ingår i mitt pris.

Nypris: 990kr OBS. DETTA ÄR INTE DEN BILLIGARE VARIANTEN AV PLATTAN II.
Pris: 500kr

Har Swish och referenser i tråden för utförda affärer här på forumet.

Mvh Sam

Läs hela annonsen här

Av sam_Q

@PsyCor: Alltså det här är ANDRA tråden någon måste känna sig duktig och länkar fel lurar, gör din läxa innan du skriver något tack. Det står ju till och med hela namnet i titeln på annonsen... Tror du seriöst att jag skulle vara så korkad att jag la upp något för dubbelt så mycket som nypriset?

@milkab Tack!

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4554964

Av sam_Q

Urbanears Plattan 2 Wireless hörlurar (Helt nya)

Fick ett par trevliga hörlurar när jag bytte abonnemang, jag är inte i behov av dessa då jag redan har ett par BT-lurar.

Endast uppackade för att ta en bild. Lätta och sköna att ha på huvudet, superenkla att koppla till telefonen, bra ljud och 30+ timmar batteritid.

Skickas såklart i originalkartong och fraktkostnad ingår i mitt pris.

Nypris: 990kr
Pris: 600kr

Har Swish och referenser i tråden för utförda affärer här på forumet.

Mvh Sam

Läs hela annonsen här

Av sam_Q

Herregud så barnsliga en del av er är. Flytta ut i en stuga på ett öde ställe någonstans så slipper ni folk och drönare och kan fortsätta med vad det nu är ni sysslar med som ni är så paranoida över.

Av sam_Q

Kan det inte vara kantutjämningen (anti aliasing) som ställer till det? Prova att ändra den om det går, eller att stänga av den bara för att se om det blir skillnad.

Av sam_Q

Köper Destiny 2 kod

Hej, jag är på jakt efter en D2 kod till PC.
Har du en att sälja till vettigt pris så är det bara dra iväg ett PM!

Har inget 1080/1080ti så dom koderna går tyvärr bort.
Jag betalar gärna först med Swish om du har varit medlem på Swec ett tag.

/Sam

Läs hela annonsen här

Av sam_Q

Jag åkte på 2 strömavbrott på raken en vinter för 2 år sedan, första strömavbrottet gick det bra, andra avbrottet - not so much. Det tog med sig mitt nätagg, 2 hårddiskar och vattenkylning till processorn.

Av sam_Q

Användare: @safarisoya
Typ av affär: Sålde en mus.
Tillvägagångssätt: Förbetalning med Swish + frakt
Produkt: Steelseries Rival 300.

+ Snabb betalning, inga bekymmer alls.
- Ingenting

Rekommenderas!

Av sam_Q

Steelseries Rival 300

Vann den här musen i en tävling och säljer den då jag inte behöver den. Har provat den litegrann men den är väldigt sparsamt använd. Fungerar som en Rival 300 ska göra. Det är alltså den nyare varianten av 300:an.

Läs mer om Rival 300 här: https://steelseries.com/gaming-mice/rival-300

Finns i Örnsköldsvik men kan självklart skickas med posten. Betalning via Swish, referenser på mig finns i tråden för genomförda affärer.

150kr, fraktkostnad på 50:- tillkommer om den ska skickas.

Skicka gärna PM vid intresse.

Prissänkt för helgen, sen tar jag ner annonsen och behåller den som backup.

Mvh.

Läs hela annonsen här