Inlägg

Inlägg som Lerduvan666 har skrivit i forumet
Av Lerduvan666

Tror att vid det laget han bad någon dra åt helvete så var det faktiskt berättigat. Synd att du upplever det så.

Av Lerduvan666

Dålig stil att älta så oempatisk kritik mot guidskaparen. Tyckte det var intressant läsning och alla besserwissrar som råkar komma på något som borde vara med utanför den skrivna guiden kan kläcka ur sig sin kritik på ett sätt som inte är kränkande. Have a heart.

Av Lerduvan666

Ja vem fan hade gissat det, snyggt att du inte gav upp om ditt kära moderkort iaf. grtz

Av Lerduvan666

Intressant att 58average och 48 minimum är ett återkommande fenomen. Kändes så exakt Samma som jag har.

Av Lerduvan666

Varför forcera om man känner att man är less kanske det är lite tid att variera. Ge fan i att spela ett tag, kanske handlar om att du inte sätter dig in tillräckligt och har annat att göra under tiden. Ju färre timmar man spelar ju intensivare blir ju de timmar man väl sitter.

Av Lerduvan666

Nedladdningen tog ju en evighet, 30kb/s är ju bara sååååå 95
När man väl fått hem skiten var den korrupt, lägger ner :S

Av Lerduvan666

Låter mystiskt att alla processorkärnor håller praktiskt taget exakt samma temperatur som rummet. Har du inte typ 10 grader varmt i rummet så är de där värdena missvisade. Har en likadan fläkt på min, något klockat iofs men mina håller sig 35-38 grader idle. Tycker 25+ borde vara mer rimligt iaf

Av Lerduvan666

Jag håller med, känns som att en vedeldad dator kan man inte hålla vid liv hur länge som helst med hjärt lungräddning. Men måste du så köp ett 4850 eller något liknande.

Av Lerduvan666

Har bara svårt att tro att default settings i bios på ett modernare moderkort skulle innebära att ny hårdvara inte detekteras.

Av Lerduvan666

Känns som en tumregel att stoppa in strömslaggar i alla lediga uttag på grafikkortet. Det verkar dock bara vara en 6-pins strömkontakt in i den där. Så sitter det borde det fungera. Dock så är det rekommenderat för det där kortet ett 450w nätagg. Vet inte exakt hur noga sånt där är. Men sitter alla 6 kontakter i borde det fungera.

Av Lerduvan666

i värsta fall resetta bios via en jumper på moderkortet. men det känns som om datorn ska hitta kortet även om du inte disablar det integrerade.

Av Lerduvan666

Luke, i am your father. Funkade!?=)

Av Lerduvan666

Ser att du klockat rätt rejält. Har läst någonstans att folk som kör PCIe i 101 mhz får lite problem med det ibland. Annars kanske det är någon komponent som inte får tillräckligt med ström eller liknande. Testa kör datorn stock och se om det är samma problem. Om inte skulle jag testa ominstallera grafikkortsdrivisarna.

Av Lerduvan666

Kan ju vara att du kör spelet i windowmode utan att det syns eller liknande. Går ju att kolla om klockfrekvenserna går upp i rätt hastigheter så man ser att kortet fattar att det är 3dläge.

Av Lerduvan666

Testa att slå igång vsync. Hade nå problem med ett spel som kraschade på samma vis. Med vsync på funkade det, min teori är att om graffet får fritt spelrum så blir det nästan kortslutning på något vänster, värt att prova ;P

Av Lerduvan666

Kanske lite mer ström på nordbryggan kan göra någon förbättring?

Av Lerduvan666

Min gick upp till 4.2 och stabilt i linpack. Krashade i prime95 med blendedtestet. Vet inte riktigt varför så jag tror det får räcka såhär, någon som har en idé?

Av Lerduvan666

Hade problem med att ta mig ens över 3.4sträcket när jag nyss hade införskaffat burken. Visade sig att efter jag uppdaterat biosen gick den betydligt stabilare och samma volter mm. räckte gott och väl till den klocken jag körde på då. Så har man problem och gammal bios kan det vara något att fundera över. Har ett p5q

Av Lerduvan666

För mig var det inga problem alls upp till 3.6Ghz
Kör nu min i 4Ghz med inställningarna
8.5x470Mhz

Vcore: 1.3125 V
Termination voltage: 1.3 V
Dram: 2.1 V
Nb: 1.4 V
CPU PLL 1.6 V
GTLref (0/1): Auto
GTLref (2/3): Auto

Av Lerduvan666

Varför softcore?