Inlägg

Inlägg som gulplog har skrivit i forumet
Av gulplog

Tack för svar, jag fortsätter att ha fläkten riktad mot mig själv istället. Jag tänkte mest om det fanns någon smart ghettolösning.

Av gulplog
Skrivet av Alligatorn:

Den fläkten tror jag inte håller så länge till om du gör så..

Nä det var min tanke också.

Av gulplog

Kyla ner dator

För tillfället sitter jag och spelar på en laptop och naturligtvis blir den väldigt varm. Jag har en bordsfläkt bredvid mig och jag undrar om man kan rikta denna på något finurligt sätt för att kyla ner datorn. Känner att det inte kommer göra jättestor skillnad men varje grad räknas!

Om man ställer fläkten så att den blåser mot utblåset kan det ha en negativ inverkan på datorn? Jag tänker mig att det blåser in mer kalluft, men att datorns egna fläktar kan gå sönder av att de måste arbeta i motvind.

Bordsfläkt =====><===(datorfläkt)

"=" illustrerar luftströmmar.

Mvh

Av gulplog
Skrivet av Calle_p40:

Är jag ensam om att tappa avsmak från wow nu för tiden?

Ibland känner jag att jag vill spela wow Loggar in och ser min gubbe och loggar ut för jag känner inte lika mkt glädje som var när cataclysm kom.

Tror ni de tänker fixa till det på något sätt?

Jag är lite som en ensamvarg som vill levla upp min gubbe från scratch men inte ens det känns roligt längre sen de översvämmade den mesta delen av världen.

Fixa vadå? Så att du vill spela spelet igen?

Har en känsla av att många som tröttnat på spelet men inte riktigt vill ge upp, lever i en nostalgisk tillvaro vilket är helt meningslöst. Acceptera att spelet förändrats eller byt spel, för din egen skull menar jag. Onödigt att slösa pengar och tid på ett spel man inte gillar. Efter att ha levelat ett antal gubbar till maxlevel så välkomnade jag, och säkert många med mig, förändringarna som gjordes i Cata. Förstår ej varför det skulle vara problematiskt att level bara för att världen är "översvämmad", många av zonerna är betydligt roligare att besöka.

Jag vill inte vara dryg nu men för framtida bruk bör du även ta och kolla upp ordet avsmak (synonymt med äckel, avsky). Att du tappar avsmak borde ju i så fall betyda motsatsen till titeln på tråden!

mvh

EDIT:

Skrivet av HeavenOnEarth:

Problemet är att dom har gjort spelet för enkelt. Det är inte roligt med ett enkelt spel. Man kan ju gå in med pvp gear i en pve raid och rensa alla på en dag om man vill det. Det enda du behöver göra är att klara en raid för att komma till nästa. För att inte tala om PvP, som är helt åt skogen med botarna.

Lust att länka till armory? Visa gärna HC achievement så att man kan ta dig på allvar. Om du menar att det är enkelt för att fler personer kan göra raids med hjälp av LFR så varför är det en dålig sak? Det hindrar inte dig från att gå med i ett guild och göra HC versionen av raiden. Faktum att du talar om botar i PvP så antar jag att du syftar på random BGs. Random BGs är inte svåra, och det är nog inte mening heller.

Av gulplog

Upplever själv ett liknande problem som startade igår runt fyra tiden på eftermiddagen. Har hållit i sig fram tills dess. Jag kan komma ut på internet men titt som tätt så tappar jag anslutning/allt blir väldigt segt. Får DC i alla online spel som jag testar.

Misstänkte ett tag att det hade med värdet att göra, bor i södra Sverige och det blåser på bra, men samtidigt verkar det extremt osannolikt. Har även läste lite om att folk som har bredband2 som ISP haft problem, fast där verkar iofs bara felet ha att göra med WoW och att de får DC/hög ms.

Jag har ownit som internetleverantör.

Av gulplog

Jag har också problem med MS office. I mitt fall är det hem & student 2013 som inte funkar. Vet ej vad jag gör för fel, köpte det igår men när jag ska trycka på "installera/hantera" eller vad det står, den knapp där man ska kunna ladda ner det så står det bara "konfigurera konto" och så händer inget. Får ringa supporten i morgon men tycker det är jävligt mysko att det inte går att ladda ner produkter som man betalat för.

Av gulplog

Jag har samma problem! Väldigt störande och skulle gärna få hjälp med problemet. Även jag har googlat runt men har inte blivit tillfredsställd av resultatet.

Av gulplog

alltså, mitt norton 2009 har försvunnit från klockan, läste att du råkat ut för det,

symantec blabla, har stött på ett problem och måste avslutas.

jag är otroligt orolig för att vara ute på datan utan virus skydd.

är det säkret att norton fortfarande finns kvar och fungerar?

en annan sak, om det nu är så här, hur kan jag komma till norton internetsecurtiy kontrolen där man kan checka i alla saker, ja du vet själva programet :S för om jag klickar på start sen letar upp norton så kommer samma "måste avslutas" skylt upp

edit: har visst 2006 lite borta just nu.. men ja ungefär samma sak som du beskrev hände mig

några tankar kring detta?