Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

Verkligen synd om alla som mister jobb men bortsett från det har man nästan bara väntat på detta, expert har aldrig känts sådär slagkraftig i min mening när man är ute efter något :/
Köpte försig min kamera väska där men endast pga kunnig och trevlig personal.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Efter sneglat trailers kunde jag inte låtabli att köpa hem "machines in motion", försökte hitta boxed men fanns bara dvd digital download. Har inte så mycket mer än hur framsidan ska seut då det är digital.

http://i.picpar.com/3d4de832a3c3f61e6e9ce0e21e908edf6d0d82d6.jpg

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05

Yes, fickhem min nya LMM till Stagean idag, bara invänta nytt skum till filtret som bör trillain nästa vecka förhoppningsvis så man kan smackapå det på bilen.

https://lh3.googleusercontent.com/-IqHb3TeTjxo/UFMgabhOB2I/AAAAA...

Av sh4dy_05

Tycker det är småsynd att de inte går att göra lägre, typ om man bara vill ta bilder och lite så, för lägre bör den vara!

Av sh4dy_05

Logitech G35, kanon, polarna hör mig alltid bra på skype, micken går i mute läge när den fällsupp och bekväma lurar med bra ljud.

Av sh4dy_05

Förberädde mig för att dö och ragequita ikväll men det gick fruktansvärt bra ikväll med Dark Souls. Sjukt trevligt spel när man är på humör och det känns belönande.

http://cloud.steampowered.com/ugc/542937755855123226/ABE1A4A2FA0...

EDIT: älskar min tokfula hjälm jag lyckades "bugg-döda" vildsvinet för.

Av sh4dy_05

Äntligen! Då kanske man kan köpa ubisoft spel igen! Minns när jag och polarn skulle lira coop på splinter cell 3 och båda va tvugna att tanka ner "crack" trots vi hade köpt spelet för kopierings skyddet kom inte överens med Windows 7. Fyfan har lärt mig att hata ubi de senaste åren pga just detta.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05

Ska till MM imorn och kolla om de har CE för förhandsbokning! Litar inte helt på posten och vill fan kunna ha spelet på lanseringen. Detta måste somsakt bli bra, även om det är jävligt svårt att tro efter alla misslyckade bilspel de senaste åren. :/

http://download.xbox.com/content/mgs/forza/en-US/forzamain/blog/...

Av sh4dy_05

Förhoppningsvis ska en uppsättning coilovers till bilen vara på g samt en dragöggla. Hoppas att ha fått det och monterat det tills den 22 sep då barkaby träffen är bara.

http://shop.j-spec.se/bilder/artiklar/zoom/BC-D-08-RAr_1.jpg

http://shop.j-spec.se/bilder/artiklar/zoom/UNEXT029_1.jpg

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av hunden:

Forsa har ju också jättemycket hjälp-grejer du kan slå på, spelet kan bland annat hjälpa dig att både svänga och bromsa så på vilket sätt skulle Forza kräva mer skills? det beror ju helt på vilka hjälpfunktioner du väljer att ha aktiverade. I Grid kan du slå av alla hjälpfunktioner så att bakhjulsdrivna bilar blir sladdriga och du förlorar racet om du crashar (inga rewinds).

Han klagade på att du som nybörjare inte harnågon chans i drifting på forza och dessutom kan du ställain servern så att inga får använda hjälpmedel.
Sen är samtliga av codemasters spel fjantiga i bilfysiken, dirt 1,2,3 var samtliga roliga, även grid men det är ljusår från att köra en riktig bil. Så kallar man grid något annat än arkad så lär man inte kört bil.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av LoppanH:

Undrar om du inte blandar ihop spel här Grid är absolut inte stelt, första gången jag starta spelet så kände jag att det här är kul. Forza å Gran T i all ära dom e nice men dom är så oförlåtliga och sladda går ju knappt alls ens som duktig amatör, är man inte smått en nolifer i dom spelen så har man inte en suck online medans Grid bjuder på lika villkor (nästan) man kan ju välja mellan automat eller manuell vilket gör en del.

Den jämförelsen du nyss gjorde är samma sak som gjort cod så populärt, du kan starta det, hoppain utan några erfarenheter och trots det vinna, vissa spel kräver skills och koncentration som cs 1.6 och forza sen har du arkad spel med handikapp där en nybörjare kan komma etta utan problem när han lirar online som tex cod och grid.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

väntar på en ljuddämpare "japs"modell, kamremskitt ,oljefilter, olja, invändig motortvätt, krägningshämmar stag fram. Tror det var allt

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Bjuder på en nyfixad S2K som jag vart ganska nöjd med faktiskt.

http://i.picpar.com/e756aeddbf099f231a129c117e773bcb3e48b55f.png

Überkromet där på slutrören, heh.

http://i.picpar.com/a07374d3ac376f31466c2b9b897826da634a6483.png

Av sh4dy_05

Absolut senaste är commander keen på steam för typ bara en tia, minns man lirade det som knatte så var bara tvungen att köpa det, och även darksiders 1 för endast 25 spänn via GMG för en andra genomspelning i väntan på 2an.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Bokning utav Darksiders 2 samt Dark souls på greenmangaming, totalt ca 480 spänn för båda steam keys! Länktar speciellt efter den sistnämnda ska släppas.

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Skrivet av CFSsss:

Intressant tanke - vad gör valve nuförtiden förresten? De måste väl bada i pengar med steam? Visst - de lanserade portal 2 som var grymt men det var över ett år sedan!

Var är min episode 3????

De har väll gåttut med att episode 3 kommer aldrig lanseras, det blir ett HL3 istället. Det KAN(!) vara så självklart att jag har fel däremot, orkar inte googla påt nu.
Valve håller väll på med Dota 2, fixar steam för Linux, uppdaterar TF2, jobbar på nästa half life (såklart de gör det ) sen skulle de väll släppa någon konsol.
Att valve skulle vara småsugna på iallafall blizzard delen i företaget kan väll inte vara helt omöjligt?

Av sh4dy_05

Blizzard ligger starkt till just nu ju och med en kommande cod titel runt hörnet är det nog ganska lättsålt så att säga, så det är nog inte så dumt att sälja blizzard/act. Sen att utveckla spel måste kosta otroliga pengar, speciellt blizzards projekt som tar så jävla många år att fåfram.

Skickades från m.sweclockers.com