Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

Klickade igår hem tre "duftbaums" åt mig och polarna på ebay som man nu väntar på för att sätta lite bättre prägel i bilen.

http://i.ebayimg.com/00/s/NDI0WDUwMA==/$(KGrHqV,!nsE8VF,VM4sBPJ-...

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Skrivet av frozrr:

Ingen dålig bil den där!

Ne den är ganska fin fan! Måste bara bli bättre på att drifta men det kommer långsamt märker man.

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05

Mycket trevligt initiativ! Tror inte jag hinner ikväll men jag ska helt klart ge det ett försök imorgon annars, läggertill dig sålänge på XBL ändå.
Edit: GT Tompacc är min.

Av sh4dy_05

Project cars

Av sh4dy_05

Väldigt simple design jämfört med vad många här kokarihop, men gillar det mest cleant.

http://i.picpar.com/5ba7a8b920540fde9e942207ebd393f2bddee11c.png

http://i.picpar.com/8ad20e888502acf2159fd5b90c37c782501c383b.png

http://i.picpar.com/7b31875704577bcd9858b7a0c1513d4229e55b19.png

Går i tankarna att skaffa mig en IS200 så köpte mig det närmsta jag kunde komma i forza, hehe.

Förövrigt sjukt bra designer killar.

Av sh4dy_05

juiced 2, inte verkligt om man kolla hur bilarna är att köra, men driftingen är väll lite spårad typ som i tokyo drift.

Av sh4dy_05

Om ni läser readme filen som följermed när ni bara laddarner darkd3 så står det där i att de filerna du läggertill ändrar inte några spelfiler, den lägger endast till ett filter ovanpå allt, precis som steam overlay tex gör. Han skriver även att steam ändrar mera i filerna än vad detta gör så det borde betyda att den dagen detta banar dig så blir alla som använder steam overlayen i D3 också banade.
Förövrigt så tankade jag detta direkt och det ser riktigt bra ut på inloggningsskärmen iallafall, hoppas att b.net fixar servrarna snart så man kan in och spela och dessutom testa detta.

Förövrigt så behövde jag bara kopiera in filerna i D3 mappen, inget behövde skrivas över eller något, spelet startades direkt utan problem.

Av sh4dy_05

Men cheeses alltså, ska det skapas krig här eller vad, fruktansvärt trevlig stämnin. Sure det är surt att servrarna är nere och det inte går att spela men förihelvette, blizzard jobbar antagligen förfullt med det, tror jag knappast de har "planerat" att stänganer servrarna. Blizzard verkar vara ett företag som visst vill tjäna pengar men även göra sina kunder nöjda, så varför inte slutaupp med att tro att blizzard gör detta med flit och gåut i det äckligt härliga vädret istället och köp en glass och chillaner eller något istället förfan.
Läskigt nästan och se hur folk blir för att ett spel inte fungerar just för stunden.

Av sh4dy_05

Det estetiska får man tycka vad man vill om men samtliga i vårat team är helt klart positiva till spelet och tycker helt klart det är en bra uppföljare. En del har ändrats eller ganska mycket från 2an men skulle inte säga att det direkt är till det sämre, förutom kanske inventoryt som nu rymmer 20x mera. Blizzard gör en verkligen inte besviken och levererar en finputsad diamant!

Av sh4dy_05

KYVG8T-DN9X-4XFKN6-PHFJ-FT2YP7
Först till kvarn, slit den med hälsan.

Av sh4dy_05
Skrivet av tomten51:

Not sure if serious.. lagligt i Svea rike?

Ser absolut inget fel med att använda det som bromsljus, vad skulle vara fel?
Tror inte heller att det finns något i detdär som farbror blå kan slåner på.

Av sh4dy_05

så kul med alla som klagar på priset, för att folket ska vara nöjda så ska grafiken vara PC utvecklad och ej portad från konsol, sen ska de ha ett grafikkort som kan maxa alla spelen på marknaden för under 3000:-. Komigen kortet nästan maxar allt där ute utan överklockning och presterar sjukt bra och kostar inteens 4000:-, vissa är då aldrig nöjda.
Själv tycker jag det ser riktigt lockande ut, känns nästan synd att 5850it med lite klock levererar än.

Av sh4dy_05

Sitter med ett g35 och har absolut inget att klaga på, tycker inte det är för tungt heller, sitter sjukt bra på huvudet med. Micken är riktigt bra med, det man ska tänka på är att det är USB på sladden vilket är kanske synd om man har ett skyst ljudkort men annars är det en bra lösning.
Haft mitt minst 1 år iallafall. Om jag inte börjar traska in på det andra året nu.

Av sh4dy_05

Ligger på steam rea ikväll med, finns även "Wolf pack" då man får med Spear of Destiny och Return to castle wolfenstein, det sistnämna framförallt giorde det till ett givet köp då jag minns det från när jag var liten!
http://store.steampowered.com/sub/418/ 3.75€

Av sh4dy_05

Jag skulle dock setill att ha ett ganska bra lager bubbelplast runt ssdn, brev torteras kanske inte alltid som paket gör men odsen att brevet blir krossat under något tyngre finns. Jag skulle iallafall inte våga riskera en ssd för jag ville spara lite bubbelplast.

Av sh4dy_05

Nexus S

Skulle nog säga runt 12 timmar, med normalt användande, några sms, lite surf och musik påväg till och från jobbet. Ladda varje kväll är ett måste. Drömmer ibland om en mobil som faktiskt kunde iaf hålla 24 timmar med "normalt" användande. x)

Av sh4dy_05

Om det så är att du har tagit dedär bilderna själv, så ber jag dig om mera! Något fruktansvärt vackert spel.

Ber om ursäkt för dubbelposten, var bara tvungen.