Inlägg

Inlägg som Hellscream har skrivit i forumet
Av Hellscream

60 tauren shaman @ shattered hand
54 human mage @ Stormscale

fan, måste skaffa mig en hobby känner jag

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Albinsson
Där gick Stormscale ner efter några timmars lagg. Vi borde få ett års gratis speltid.

Jo, senaste veckorna har stormscale vart extra laggig och ostabil..
Blizzard blir fan bara sämre på server hantering

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tai Mai Shu
Silence? Dispell AP? Shield? Fear? SWP? Han kan inte använda bandagem, jag tål vid lvl 50 över 3k hp med sköld. Hans enda chans är att få ner mig på en 4 sec silence. Under den tiden får han inte in mer än typ 4 spells pga global cooldown. Nu har jag inte fightats mot nån mage där jag inte har fått första slaget. Och resist har varit ett problem, det är egentligen det enda som talar i deras fördel, blizzard vet verkligen inte vad dom pysslar med...
Lite synd egentligen för innerst inne gillar jag min magiker, att jag i 1 on 1 har samma dps med min präst samt att jag då healas för 20% av skadan gjord säger ju lite om balansen.

Håller inte med dig riktigt.. visst är präster lite sega just p.g.a deras sköld men när den e nere är det piece a cake imo. Jag menar fear bryter man med trinket, sen flammar man på utav bara hel... sen när man ser att en heal e på gång e det bara att counterspella/silence och köra slut på han. går det åt helsike är det bara å köra en poly --> bandage/evocation

De präster jag mött (flesta i shadowform så jag antar de var shadow speccade) har inte varit några större probz. Men som sagt det beror mkt på vem som sitter bakom spakarna.

Håller dock med att mages ska bli lite kraftfullare då magi är deras enda vapen, nu är vi på tok för klena.

Av Hellscream

Geekbox + Packard Bell Fast Media [Remote]

Hejsan hoppsan

Tänkte höra mig för om det är någon som har erfarenheter av denna kombo.. alltså os Geekbox och fjärrkontrollen Packard Bell Fast Media
(Swecs egna recension : http://www.sweclockers.com/html/recension/rec_030516_fast_med...)

Eller om det är någon som vet om det finns en fjärr config till geekbox där ute någonstans..

Tacksam för svar

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ReToX

Ifall åskan slog ner så skulle den inte funkat

Var nån "trögsäkring" som gick vid åsknedslaget, 2 portar gick åt fanders av nån konstig anledning men nu funkar den prima.
Givetvis var det inte en "direct hit" om så vore fallet skulle jag sitta å surfa med en hög aska just nu.. Tack för att du märker ord, älskar verkligen såna som du..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av [Froost]
Åska slår väl inte ner, du menar väl blixten

Ännu en ordmärkare.. tack för att du lever

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ca[[pp

Orkar krångla? Skämtar du eller? En 604 medför många timmar av svordomar och felsökningar som man inte har en jävla aning om varför de uppstår, jävla budgetskit.

Bara för att något inte e svindyrt behöver det inte va dåligt vettu.. Visst har vi alla olika erfarenheter av 604:an, min erfarenhet är en stabil, billig router för den normale porrtankaren.

Av Hellscream

..Eller om du är som jag å inte orkar krångla, så drar du till närmsta butik å köper dig en DI-604:a.. Har haft min i 2 år + åskan har slagit ner i den, den funkar prima ännu..

Tror jag gav 300 spänn för den..

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xerbee
Varför inte lägga DIN värdefulla tid på något annat än klaga på spel som kanske andra gillar?
Du får hemskt gärna tycka att spelet "suger" då slipper vi andra som vill prova lira lite bara en som springer runt och whine:ar ingame.

Där fick jag allt så jag teg..

..Bra jobbat..

Av Hellscream

Gossar gossar, gör något värdefullare med er tid istället.. detta liret sög verkligen röv

Av Hellscream

SMB 1 & 3, Megaman 2, Zelda och Bigfoot till 8-bitarn.. Mer fulländat än så blir det inte..

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Halldin
Har du runt 500 vampyrer spelar du extremt långsamma och utdragna spel.

4an är speciellt. Man måste ge det en ärlig chans, för går man bara på första intryck så kommer man lägga ner det direkt. Man ska helst inte ha spelat 3an nyligen, eftersom det känns som ett nersteg grafiskt och funktionsmässigt.

Det är för lite musik i 4an... och lite för mycket sopraner.
Men låtar som "Dirt" och "Order" är ju klockrena. Den förstnämnda är en någon kvinnoröst som håller på och ooar sig, den andra är staden Order. Motsvarigheten till Tower i 3an. Utmärkt flöjtlirande där.

Hehe, många kvällar i "hotseat" på unga dagar.. Blir det lätt på detta vis.

Håller med dig ang. Musikaliska och grafiska tramp i klaveret.. Har dock inte gett det en riktig chans men med 3:an var man ju fast direkt, stämmer inte riktigt med 4:an kan man ju lungt konstatera. Nä usch vad sugen jag blev att lira detta fenomenala spel igen. Bara att dra ihop det gamla hereos gänget igen, Lite bira å hereos III.. Kan det bli mer nostalgiskt?

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazen
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&...

lol på Eyonix... Där kom de fram, blizzard älskar shamans och hatar paladins!

Lite kul var det allt

Av Hellscream

Hmm, efter noggrann eftertanke skall jag börja lira wow lite lätt igen.. hade tänkt starta en priest på Shattered hand. Nån som vill bli en "level-partner" får gärna pm:a.. ska köra lite halvhårt, så jag blir höglvl ganska snart.. Jobbet är ett litet problem men aja..

Tänkte bara höra on nån vet nån go interface-sida som har bra "healer" - interfaces.. alltså hjälpmedel för mig som kommande priest. Tack på förhand

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Garland Greene
Lirar mest med Necropolis och vilken hjälte jag kör med varierar, mest fighters dock.
Ang Änglar vs. Drakar så visst, drakar attackerar mer än en hex, men änglar återupplivar fallna trupper vilket kan vara en enorm fördel. Visst finns det spells för det också, men har man båda..

Anledningen till att jag lirar mest undead är att dels så blir armén större ju fler slag man kör och dels så är de obra för fiendens moral. (sen är Vampyrerna så jäkla sexiga )

Samma här, har du runt 500 uppgraderade vampyrer finns det inte mkt som kan slå dig..
+ en hjälte med "animate dead" ifall det skulle knipa

Brukar som sagt köra med necropolis jag med.. Kul, underhållande spel för övrigt

Någon som fann 4:an intressant? Tyckte det var en besvikelse... framför allt musiken, som är halva spelet. SPECIELLT i Hereos.

Av Hellscream

visst, kul att du hittat något att göra... men blodcirkulationen sjunker något när man är still med handen och använder musen så jag brukar bli kall om fingrarna, handen.. om det inte är 40°c i rummet förstås.

Öppna ett fönster i ställer

Kan också bidra med ett ord : Orka

Av Hellscream

tycker "blodstänket" var snyggt.. och det hade i sin tur inte funkat utan hela kill bill temat så detta var helt ok

Av Hellscream

Killen kanske sitter på dialup modem, inte kul att lira över nätet då

Av Hellscream

Något som jag inte kan förstå riktigt är folk som namnger sina karaktärer oseriöst men som sen lirar hur seriöst som helst. Ta i WoW tex. såg en kille som hette något i stil med " Dinmammaspung " som var lvl.60 och pratade och betedde sig helt normalt, killen var en grym spelare och riktigt sjyst. Man tror ju att dessa männsikor bara är ute efter att förstöra men icket.

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rosered
Vampire the masquerade bloodlines
Ett uppdrag då man ska gå och hämta ett halsband i ett hemsökt hus, hela stämningen med huset, de viskande rösterna och den döda frun som liknade hon i "the ring".
Nope

Yepp yepp, det huset glömmer man inte i första taget.. Man satt på helspänn hela tiden
Fy fan

Bra spel kan tilläggas..

Visst, doom3 var lite småläbbigt i början men jag tyckte man lärde sig snabbt var zombierna skull hoppa upp.. blev rätt förustsägbart efter ett tag

Av Hellscream

Å nej, de stal min affärside

http://www.gamishop.com/index.php?cPath=60

Allvarligt, vilka lirare.. bokstavligt talat

Av Hellscream

Jag slutade lira wow för några veckor sedan då det tog upp fasligt mkt tid.. Gjorde nu misstaget att återkomma till denna tråden med andra ord kicka abstinensen in.

Upplever ni som spelar att användandet har gått neråt? Är det fortfarande lika mycket liv å action som när det släpptes? Är det värt att börja lira igen?