Inlägg

Inlägg som Hellscream har skrivit i forumet
Av Hellscream

Grim Fandango, D2 och Baldurs gate serien stal många timmar av mitt liv

WoW sköter den biten nu för tiden

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BigSpawn
Ja PVP-historier är kul att läsa:)
Jag var i Swamp of sorrows igår för att fixa lite kristaller och slogs mot såna där Fiskartyper(va de nu heter, de som står och fiskar osv) när jag precis slagits klart mot en och har typ 60%liv kvar ser jag nått stort som uppenbarar sig bakom. En lvl40 shaman(var 39 då) och en väldigt jämn fight uppstår( extra svårt att slåss när det är så tätt med mobs), han får ner mig när han har typ 10% liv kvar. Sen vänder han ryggen emot mig och jag ressar snabbt för att se att han hinner heala sig til typ 50% igen och tänker F*N, trodde jag skulle hinna dotta honom o enkelt få ner honom. Men hinner få på honom typ 2 dottar iaf och kutar allt vad jag har åt andra hållet(tyvärr genom en massa mobs), och lyckas på nått sätt hålla mig utom räckhåll och han dör till sist av dottarna och ungefär 5sek senare dör jag av mobsen. Inte ett snygg sätt att vinna på men iaf;)
Jag undrar dock, fick han ett till kill på mig eftersom jag dog strax efter?

Bara han inte gjorde nån skada på dig fick han ingen kill.. Har faktiskt vart med om samma sak, nästan exakt samma scenario.. jag var la 53 å warlocken var nog 54 eller något.. dödar han precis (warlocks e hårdare än vad man tror). Har la 10-15 % liv kvar.. börjar springa iväg då jag ser hans bild komma upp brevid min och helt plötsligt har jag la 3-4 curses å dottar på mig.. dog rätt hårt

kom på att jag gjorde samma sak mot en rogue en gång.. ressade 2 sek efter jag dött och eartshocka hans "skinny ass back to hell"

Av Hellscream

Tycker det är roligt att läsa andras pvp berättelser, skriver därför en egen som hände igår..

Jag (lvl.55 Shaman) står och grindar litegranna för argent dawn. Rider förbi en lvl.60 human priest på sitt elitemount. Han /laugh åt mig när jag står där å knackar ner nån lvl 53 mob, Jag dödar moben helar mig en gång har runt 70-80% hp kvar.. kanske 40% mana. Då kommer första attacken pain word eller vad den heter, tätt följd av nån annan rätt kraftig attack. Jag slänger ner en grounding totem följd av en searing totem och börja kuta mot honom, han gör något som min groundin totem absorberar, kommer in nära och får en critt tätt följt av en windfury attack.. Warstompar honom för att sedan critta en Earthshock som avbryter en av hans spells. Prästen har nog lite panik nu för han e nere på rött och shieldar sig, han healar sig och jag bandagerar mig, sen gick det fort : purge --> windfury --> Earthshock = en präst mindre.

Var rätt gött å knäcka honom när han var så arrogant å skratta åt mig..

EDIT
kr0owe Du får bara dishonour om du dödar NPC:S

Av Hellscream

Känns som om det kommer att hacka på gamecube

Av Hellscream

Ta det på world of warcraft's forum i stället för här, du lär få bättre response där. Dessutom finns det redan en wow tråd där du kan ta upp såna här saker..

Usch vilken gnällspik jag är...

Av Hellscream

En lvl 60 Hunter höll på att ganka massa level 20 i Ratchet igår så jag kom till undsättning
(lvl 55 Shaman). Han hade full hp/mana + pet och ändå hade jag inga problem med att ta honom.. tyckte nästan lite synd om honom.

Sällan ser jag hunters i instance partyn...
ni kanske gör instancer själva vad vet jag

Jag respekterar hunters, tänkte själv vara en i början.
Så min fråga är helt enkelt...

Suger hunters?

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av atWa
drog lvl 50 precis, känns bra

Satan vad du lirar då
Kom ihåg när du starta den där jädra druiden.. då var jag la lvl 47-48.. nu är jag lvl.55

Av Hellscream

Min stannar som sagt på 98%.. det är inte nåt sånt löjligt att man måste ha en upload ratio på 1:1 för att kunna slutföra nerladdningen?

[EDIT] Tankar skiten från fragzone istället

Av Hellscream

Någon mer som har problem att ladda ner patchen? Min stannar vid 32,09 / 32,59 MB alltså 98% lite segt.. Kan man ladda ner patchen nånstans?

Av Hellscream

Eftersom det e så många rogues här omkring måste jag fråga en sak..
Kan ni försvinna "vanish" även om ni har en DOT spell på er? Bråkade lite med en rogue igår (Shaman själv). Vi var samma level och han körde alltid vanish när det började gå utför för honom, men så satte jag en Flameshock på honom och efter det verkade han ha problem med att "gömma sig".

Kan ju tilläggas att jag dödade honom rätt hårt.. Gött å ha en taktik även mot shamaners ärkefiende, Utbygdsjägaren

Av Hellscream

Tycker det är riktigt dåligt att Honour points delas upp om man dödar någon i grupp.. det uppmuntrar som sagt till ganking.

Skulle iof vara kul om man kunde bestämma så att två partyn fightades, man träffades på nåt ställe å pvp:ar helt enkelt.
Annars tycker man förlorar det roliga i spelet.. tex. när man bara möts nånstans å helt spontant börjar bråka, finns inget roligare.. först /rude eller /taunt sen är det igång

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Blodpudding
Ööööhh!!! Bonläpp...Det finns 20-25-åringar som har ett liv utanför datorn och alla tomtar och troll och som vet att man kan göra andra saker med snoppen än att kissa.

BTW! Att hävda att alla i 20-årsåldern som inte vet att ditt tomtespel spelas online och att man måste betala är ju inte så intelligent. Du kanske är så inbiten att du tror att du är en alv eller nåt men jag tror att du är en mupp faktiskt ha ha...Sen kan du ta din smäll på käften och ramma upp där solen aldrig skiner.

Hehe.. nån har lingonvecka.. Min morsa å farsa vet fan att World of warcraft e ett "data-spel" som man spelar över internet, de vet dessutom vad CS e för något. De kollar på nyheter och läser tidningar. Simple as that!

En annan sak som jag stör mig på är att alla som lirar wow får stämpeln "osociala" och inte vet att man kan göra helikoptern med snoppen förutom att kissa. Jag är 20 bast å lirar wow och det har absolut inte påverkat mitt sociala liv.

Så coola ner lite va

Av Hellscream

Honour system på fredag alltså.. hmm, fixar man att levla en shaman 7 levlar tills på fredag? Har full rested bonus då jag kör lite men min UD mage. Blir hårt som fan.. vart ska man grinda när man e level 53? Burning stepps?

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pojo
Vart kan en rookie shaman få tag i totems? Är det någon quest? någon monster som droppar? har letat, men ingen npc som verkar sälja. iaf inte i Thunder bluff

Du erhåller totems genom quest's som du får hos trainers. En var 10:e level eller var det var.
Earth,Fire,water,air

Av Hellscream

Började med en ny gubbe då jag tröttnade lite på min 53:a shaman, ska lägga han på is nån vecka sen rushar jag till lvl 60 innan honor systemet kommer igång. Startade en Undead mage, frågan är om någon har nån bra build att tipsa om? Funderar på att köra Arcane/Fire. Har hört att det skall vara rätt bra.

En annan fråga är vilka yrken man ska satsa på om man vill tjäna så mkt pengar som möjligt?

Om det e någon på Shattered hand som e runt level 11 PM:a Zenay om du behöver en Mage

Av Hellscream

Grym avatar

Rekommenderar Acousticase chassin.. Har ett själv, hur tyst som helst
http://www.acoustiproducts.com/

Finns att beställa på tex. www.dustin.se

Har även ett FSP 350w Nätagg
http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=991&session=e47283d...

Även det mkt tyst

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Juggernaut
Jag föredrar Windfury.
Använder http://www.thotbott.com/?i=35617
Och man proccar ofta p.g.a att den är så snabb.

Dock har jag inte riktigt kommit underfull med en bra taktik mot mobs, om man ser till mängden mana/hp man vill ödsla.

Just nu kör jag, öppnar med lightning shield ->lightning bolt -> fire shock. Nitar på tills fire DOT:en är borta, och avslutar med valfri shock.

Problemet här är att, jag förlorar för mycket hp, och måste köra bandage, eller heala. Men healar jag så slurpar jag en massa mana, kör jag bandage så här ofta, så blir det dyrt.

Visst, jag kan använda massa totems, och annat kraffs, och döda fienden snabbt som tusan, men då går det åt så hiskeligt mycket mana, att man är tvungen att sätta sig ner å dricka efter 2-3st.

Kör primärt med INT/STA gear. har 4000+ mana och ~3300hp.

Detta mot en fiende i samma lvl, dvs 58.
Vet inte riktigt hur man ska lägga upp en fight mot mobs.

Härlig dagger..
Jag har lite av samma problem. Har ingen riktig taktik när jag kör mot mobs, Bli mest bara att man kör hela registret så dör fienden kvickt som tusan men så står du där med 236 i mana när en gnome Rogue dyker upp ur intet.

Just nu kör jag bara lightningshield -> weapon enchant -> slåss som satan.. -> i bland grace of air eller stoneskin

Ändå e jag mer caster än meele tycker jag.. men jag har försökt lägga talents så jag e bra på allt. Men jag har lagt av med shocks i PvE. känns onödigt att slösa mana. Kan nog bonka ner 4-5 st i min level utan att behöva ta fika. Kan ju tillägga att jag också kör STA/INT som primära stats. Visst har man lite prylar som boostar AGI litegranna också. Kör 2h btw

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av E_maN
Mega man 2 till nes, spelet som har allt, det var snyggt på sin tid (:P) musiken är den bästa i ett spel någonsin, det tröttnar man aldrig på, ja det har allt!

Ännu en swecare med smak.. good on u mate!

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ingulf
hellscream: testa rockbiter, get konstant högre dmg, mycket skönare så kan man "Planera" bättre. så man slipper slösa en eartshock tidigt och sen få in en windfury med 3% liv kvar på mobben.
'

navy_farm, wow.allakhazam.com

krävs dock program som även laddar upp data om quests osv

Glömde av gamle goa rockbiter.. körde med den förr men, en nackdel e ju att den drar aggro utav helsike.. Inte så bra i instancer (om man inte ska tanka). Vilken gör mest skada Rockbiter eller Flametounge?

Av Hellscream

Shamaner, vad kör ni för weapon enchantment? Är lvl.52 och har hittills kört med windfury, har inte ens brytt mig om att träna i flametounge å frostbrand. Men för skojs skull träna jag upp Flametounge och den e ju grymt bra! Man höjer dps med 30-40 för sjutton! Visst e wf bra när den proccar men flametounge e ju konstant.. ingen chans här inte. Den funkar faktiskt ganska bra PvP också pga. man behöver inte vänta på wf utan får en konstant skadeökning..

Måste skryta lite med att jag tog 2 st samtidigt igår också.. en lvl.50 mage å en lvl 49 rogue.
Tro mig dem var förberedda, ingen "ganking" här inte