Inlägg

Inlägg som Hellscream har skrivit i forumet
Av Hellscream

Lathet?

Får investera i en sådan.. den var ju inte fasligt dyr heller.

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av paradoxy
Osis du.
Brukar inte åska hos oss, och när det gör det händer det aldrig något. Tror inte att jag någon gång i hela mitt liv har varit med om att åskan har varit ovanför oss. Den har alltid varit långt bort, några kilometer typ.

Jo, måste vara känsligt just där jag bor... grejen är att jag blivit av med totalt 2 skärmar. Känns lite småsurt... Får köpa överspänningskydd i framtiden, ibland händer det att man knappt hör åskan och när man väl gör det är det försent... Minsta lilla spänningshopp slår ut saker, men datorn har alltid klarat sig och tur e la det, annars skulle det bli en dyr historia.

Av Hellscream

Thunder and lightning

Jag var på "jobbet" ca 1-2 mil hemifrån och hörde att det åskade.. Det värsta var att jag inte dragit ut dator m.m. Jag gör alltid det om jag tror det skall bli åskväder då det ALLTID pajar något hemma när det åskar.

I alla fall, när jag kom hem testar jag att starta datorn.. phew, den funkar. Skärmen däremot hade kolat vippen, en skitskärm, fick gratis så strunt samma.. Nu till det verkliga problemet :

Både Modem / Router (D-link) blinkade och verkade fungera.. Routern indikerade att den var inkopplad till dator. Datorn däremot sa att "en nätverkskabel är ej ansluten". Hmm.. nätverkskortet kanske? (omöjligt men jag måste testa) Så jag testa med en annan dator, samma sak där. Bytte nätverkskabel (vem vet?) utan resultat

Vet inte vad jag vill ha ut av den här tråden.. kanske något förslag vad som kan vara fel.. nåt jag missat? Visst, det är garanti kvar på grejerna så det blir la till att skicka in antar jag..

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Baalzamon
Bara så ni vet så har moderatorerna sett tråden nu... märkligt att den inte är stängd än?

Sluga små as, de låter oss "spamma" av oss i den här tråden så slipper de låsa en hel drös trådar senare... 2 flugor i en smäll så att säga

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SueCia
Har skickat iväg ett mail med förslaget om 1-2 månaders medlemstid innan man får skriva i ÖÄ. Tror inte att det gör någon skillnad, menmen. Sluta skicka hatbrev och sånt skit till dom, dom är runt 20 moderatorer som enats om detta beslut och dom sköter bara sitt jobb som moderatorer.

Där sa du nåt, de sköter sitt jobb som moderatorer..
Vad tror ni händer om Övriga ämnen försvinner? Inga trådar att låsa. Inga anmärkningar att dela ut. Kortfattat, Moderatorerna behövs inte längre.. De har skrivit på sin egen dödsdom (som moderatorer)

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Scalare
Jag älskade personerligen alla "skittrådar" som många tycker! och jag är med all garanti inte ensam! Många skratt har man fått!

Kunde inte uttryckt mig bättre själv, så jag citerar

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LeRonk
Är det inte dags att låsa den här tråden? Har inget med spel att göra.

Ja, det är nog bäst att du skyndar dig att rapportera!

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sputniqs

måste visa hur mycket jag uppskattar swec

Håller med till 100 %

Citat:

Ursprungligen inskrivet av SueCia
Ska dom till med såhär drastiska lösningar så finns det ändå bättre alternativ. Som medlemarna diskuterat åtaliga gånger. Bland annat kan man göra så att nyreggade medlemmar inte får skriva inom loppet av 1-2 månader. Att ta bort en forumsdel PGA folk som medvetet vill förstöra den är att låta dem vinna.

Precis! Nu får sig spammarna ett gott skratt, fy fan

Förslaget med 1-2 månader för nya medlemmar var ju ett bra förslag.. Kontaka moderatorer och föreslå det. Om du inte redan gjort det vill säga.

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sputniqs
intresseklubben antecknar.
vem fan bryr sig om man blir avstängd nu

Ny signatur?

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LeRonk
NI gråter över att en del i ett forum är borta, se över era liv kanske är ett tips? Haha ja jag säger då det.

Och vad gör du då? Mopsar dig mot dem som tycker det är synd att sweclockers är dött.. Stick till "Hela datorsystem" - delen eller nåt.. Så jag slipper se dig

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ColtrasteN
Jo för mitt före detta Counter Strike-spelande har ju mycket att göra med hur "mogen" jag är.

Ja...

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sputniqs
smart ide att ta bort dom mest lästa forumen. undrar vad nästa genidrag blir, låsa alla trådar kanske

Låsa wow tråden

Av Hellscream
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Baalzamon
Jaha... Skall vi tävla om vem som kan få snyggast avtängning nu då?

Jag är på det.. jag har inget att vara reggad för ändå

Av Hellscream

Helt sjukt.. swec kommer förlora 70% av sina medlemmar pga av detta

Tycker det är vekt av moderatorerna att vika sig för såna bråkmakare som skrivarn eller va fan han hette.. Antagligen den jäveln som fick bägaren att rinna över.. Det dumma är att tema sport,film etc. har gått i graven dem också

Fan också! Vad ska jag nu göra? tråkigt på jobbet

Av Hellscream

Det hittar du på www.thottbot.com

Av Hellscream

Hade lite flyt i fredags när jag lirade..
Var i winterspring och questade, skulle döda "Denwatchers" (björnliknande saker). Teamade upp med en warrior och 3:e moben vi dödar droppar http://www.thottbot.com/?i=5621
Jag är shaman så jag kunde sagt need men en ärlig å snäll prick som jag är säger jag greed (använder 2h mace). Han rollar 13 jag rollar 23.. hehe
Den gick för 687g på ah senare.. ett steg närmare epic mount kan ju tillägga att jag är lvl.59 och det är den första epic som har droppat för mig.

Gjorde en fin pvp prestation också, detta också i WS.. Får ett pm : Help! kollar runt omkring mig och får se en tauren komma springande med en rogue och en warrior i hasorna, Jag crittar roguen med FS 1200dmg nånting för att sedan "windfury:a" hans ass back to the gutter..
Healar min kompanjon och tar mig an warriorn, även detta går ganska lätt men nu har en dwarf hunter även blandat sig i, han flyr när han ser att båda vi horde lever men alla hans alliance polare har kolat vippen.. Han skjuter nåt så jag blir seg som faen, kör insignia of the horde --> Ghostwolf.. sen var det ute med han också.. Kan ganska stolt säga att jag tog alla tre med viss hjälp från warriorn givetvis.

Vissa dagar flyter allt på

Av Hellscream

No offence men är du en sån där gammal tant som ringer och klagar på allt dem ser? Jag menar 10 :-? är det något att lägga energi på..

Av Hellscream

Vad är rekommenderad level om man ska klara BRD?
Är en level 56 Shaman..

Av Hellscream

En shamanfråga :
Är det 20% chans att Wf proccar oavsett motståndare?
Känns som jag proccar mycket oftare mot cloth wearers* / lägre levels
Både då det gäller mobs och andra spelare..

Körde säkert 10 dueller med en level.55 hunter, Wf snurra la igång nån enstaka duell.
Har upptäckt att Hunters är riktigt bra i dueller btw. var rätt lika igår när vi duellerade

*stavning?

Av Hellscream

Karnivor?