Inlägg

Inlägg som Chryler har skrivit i forumet
Av Chryler

Tack Syn7e7ik för så snabb respons!
Dock fungerade det tyvärr inte. jag kopplade 750Wattarn till GPUn men lät resten sitta i, precis samma sak igen.

Jag börjar tro att det helt enkelt handlar om att mitt moderkort inte är kompatibelt med 9800 gt eller att HP (för gpun satt tidigare i en färdigköppt hp dator) har låst det på nån vänster... antagligen är jag helt ute och cyklar men det känns som jag provat allt..

Av Chryler

Bootar inte, snälla hjälp!

Tjabba!

Jag slängde in ett nytt grafikkort i min dator och nu vägrar den boota genom grafikkortet. det fungerar genom det integrerade kortet om man väntar. Det lustiga är att det kort jag körde tidigare var ett 9800gtx+ (fungerade utmärkt) och har nu bytt till min brors 9800 gt, så jag har alltså gått till ett sämre kort med mindre kraftkonsumption.

men jag bytte även PSU från 750w corsair till 460w från en vanlig HP dator, samma agg som satt i brorsans dator då han körde 9800gt, så det bör väll inte vara för lite ström?

Jag har dubbelkollat alla kablar, jag har resettat BIOS, har kollat GPUn i en annan dator (inga problem), har även provat med andra grafikkort i samma system som också fungerar utan problem. Det enda jag inte testat är en ny Windows 7 version eller nytt nätagg, men kan det verkligen vara den om det fungerade tillsammans med grafikkortet i en annan dator?

Systemet är gammalt:
CPU: AMD 64bit 3200+ (singel core 2.2ghz)
Moderkort: Orion (MS-7168 Ver 0.A) m 2GB ram
GPU: 9800 GT
OS: Windows 7 Build 7100 (Betan som går ut i mars)