Inlägg

Inlägg som Vicky83 har skrivit i forumet
Av Vicky83

Här kommer mitt bidrag! Tanken är att inte visa detaljerna på utsidan, utan det är det på insidan av tårtan (SSD-disken) som är det viktigaste och räknas. Tårtan/kakan består av mandel- och chokladbottnar, nougatmousse, hallonmousse, och vit chokladgansch med kornflakes som crunch.

https://i.imgur.com/pujvXnX.jpg

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig då mina reumatiska fingrar inte klarade av finliret. Fick prova 3 olika sätt med texten innan jag fick till något som var läsbart.

Och här är lite bilder på processen också.

https://i.imgur.com/e2EbDNX.jpg

https://i.imgur.com/uoLEPqW.jpg

https://i.imgur.com/tVLhYQN.jpg

Av Vicky83

Avslut av tävlingen

Det står att tävlingen pågår till och med den 24 maj. Innebär det att den avslutas vid midnatt idag eller vid midnatt imorgon. Är väl lite trög som aldrig lyckas förstå den formuleringen...

Av Vicky83

Tack så mycket för vinsten!

Skrivet av Otsu:

Tycker Vicky83:s tårta borde få mer cudos för eftertanken och temat. Vad har CDON, Pentium III, Dreamcast (NA ed.), Nokia 3210 gemensamt? Årtalet 1999. Är det någon som kan bekräfta att boken som ligger på sniskan är tredje Harry Potter boken?

Tack så mycket för stödet! Och visst är det den tredje boken. Dock den engelska varianten då jag inte hittade releasedatum på de svenska varianterna. Jag försökte göra boken så lik originalet, men då jag saknade vissa färger och jag egentligen är ganska värdelös på att rita så fick jag göra omslaget så enkelt som möjligt.

Och givetvis var även min tårta ätbar inklusive alla "prylar". Kom dock inte ihåg att ta bilder när vi åt tårtan, men det finns bilder på när jag bygger upp den i detta album. Där finns även bättre bilder på bokomslaget och originalomslaget m.m.

http://imgur.com/a/6z8Yp

Av Vicky83

Här kommer min nördiga tårta!

Jag har fokuserat och "nördat" mig tillbaka till 1999. Jag har börjat med CDON.com och Sweclockers logor från 1999 som sitter på en kartong. Ovanpå har vi en Sega Dreamcast (släpptes i USA den 9 september 1999, och i Europa den 14 oktober 1999), en Nokia 3210 (släpptes den 18 mars 1999), en Intel Pentium III Coppermine-processor (släpptes den 25 oktober 1999), en Tusen och en natt-CD-skiva med Wizex (släpptes 21 juni 1999), och Harry Potter-boken Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (släpptes 8 juli 1999 i UK). Föremålet Boken blev även årets julklapp 1999.

Alla saker är skulpterade i hemmagjord sugarpaste och själva tårtan består av en kraftig chokladkaka med Nutella mellan bottnarna.

http://imgur.com/7ek2BzZ
http://imgur.com/ZYA7MFb
http://imgur.com/i4Zr1f7

Av Vicky83

Om Skandiaweb är rätt för dig eller ej kan jag ej svara på, men det finns ingen konkurs inledd just nu. Informationen du har i länken ovan från allabolag.se gäller ett tidigare bolag som kusades 2008 (jag var anställd på Skandiaweb då) och kunkursen berodde då på för snabb expansion. När ekonomin i Danmark stabiliserade sig öppnade de ett nytt bolag i Sverige igen. (Info finns här: Skandiaweb Malmö AB - Företagsinformation) Nu jobbar jag dock där ej längre, men jag anser inte att Sakndiawebs verksamhet är skum. Varkens nu eller då. Om du vill veta mer är det ju bara att ta ett möte med säljaren och säga nej om erbjudandet inte passar dig.