Inlägg

Inlägg som robinangered har skrivit i forumet
Av robinangered
Skrivet av InluZion:

Hopppsan. du skulle nog läst pöå lite innan du latta på med så mkt pasta, det där räcker nog till bra många grafikkort. bara en jättelitenklick i mitten behövs... torka bort allt med typ kemiskren bensin, sen på med jätte lite och se om det funkar, är det så att du har använt dig utav AS5 så är det så att den faktiskt leder jätte jätte lite ström så kan vara det som spökar...

MVH

japp Arctic Silver 5 pastan använde jag mig av O_O

Av robinangered

attans försöker torka bort det nu men det är väl lika bra slänga kortet i sopporna och köpa sej ett nytt grafikkort, kanske 5800 modellen eller något nvidia men vill köpa till vattenkylning till det med men har inte råd att köpa ett för 5000 igen som detta för 1-2 år sedan

Av robinangered

okej här är två bilder jag tog på grafikkortet, är det förmycket kylpasta? jag har svårt att avgöra tycker det verkar tillräckligt för att avleda värmen eller är det överdrivet?`O_o

Imageshack - img0181o.jpg

Imageshack - img0185m.jpg

Av robinangered
Skrivet av Newklear:

Man ska ha så lite kylpasta som möjligt, det ska bara fylla ut dem små håligheter som finns, det ska inte vara som ett tjockt lager ovanpå.

Sen är du nog den första som jag hört som har frågat 118800 efter svar

Om du kollar i manualen som du fick med grafikkortet så kommer det stå där vad de tre lamporna betyder.

har inte kvar manualen slängde den första dagen ja fick kortet för snart 2 år sedan tror jag de vart men för 3 veckor sen tänkte jag skaffa vattenkylning och gjorde det och nu sitter ja med tre röda lampor ja inte fattar va de betyder, men har precis tagit loss slangarna i datorn och nu ligger grafikkortet på mitt ena ben, en sak jag vet är att det var någon sånhär termal matta eller va det kallas för?? den hade ramlat ut när jag satte fast gpu blocket på kortet, det var massa sånna olika mattor som skulle ligga på "kretskort?" stora och små och en ramla ut, men tänkte det var skit samma? kan det ha ledit strömmen?

Av robinangered
Skrivet av Chris aka Doffe:

Om kortet funkade bra innan du monterade kylarn så kan det vara så att du råkat få kylpasta på själva kortet som orsakar kortslutning eller nåt liknande, annars kan det vara nånstans en skruv har kontakt med kortet där du behöver en distans av papper eller liknande, kolla så metallen på blocket inte har nån kontakt med några lödningar på kortet.

minns att jag drog på med rätt mycket kylpasta på båda processorna på grafikkortet, f*n behöva ta loss slangarna och tömma vattenkylningen på vatten, ta bort grafikkortet och ta loss gpu blocket, fyf*n det var krångel bara få ihop det =/ aja får försöka, frågade 118800 de svarade såhär

"det betyder att kylstyrkan inte är på full effekt då fem lampor skulle lysa" wtf? ja har ingen fläkt på grafikkortet längre så då borde väl alla lamporna i så fall vara släkta? istället för 3/5 lyser när jag klickar "power" på datorn??

ska kolla med datorn, usch usch koppla loss vattenkylningen =/

Av robinangered

hd4870x2 3röda led?

har ett hd4870x2 som jag haft en tid, köpte för 2 veckor sedan dock vattenyklning till datorn, gpu block, cpu block, och allt är kopplat och läcker inte, dock så när jag startar datorn så är skärmen svart och det är tre led lampor (röda) som blinkar när man trycker power på datorn? (det är sammanlagt 5 led lampor)

har för mig att alltid förr när jag startat datorn så har alla 5 lampor lyst när man klickat igång datorn, men nu lyser bara tre? fattar inte vad meddelandet betyder men kan det va så att kortet är dött?

någon som vet vad indikateringen av 3 röda led betyder?

nätagget jag har, har funkat med förr det ligger på 1000W.

---------------------------------------------------
provade ett gammalt pci-express grafikkort i datorn, med det får jag bild på skärmen och allt funkar prima
men inte med mitt hd4870x2 som jag får tre röda led och ingen bild på skärmen?
---------------------------------------------------

Av robinangered

Popcorn Hour A-100

Någon som vet hur man får igång denna mediaspelare?

har provat RCA till scart kablar, hdmi kablar och lan kabel men aldrig fått bild på skärmen från mediaspelaren?

mediaspelaren startar när jag klickar på fjärrkontrollen, eller en röd lampa blir grön och hårddisken sätter igång att rotera men skärmen förblir svart, aldrig någon bild?

provat koppla in mediaspelaren hdmi till mitt grafikkort på datorn som har två hdmi ut/ingångar? utan resultat, även provat koppla in mediaspelaren i hdmi till min plattskärm jag har till datorn som är hdmi men när jag väljer "hdmi" läge känner inte skärmen av något och byter själv över till analog till datorn?

något tips?

Av robinangered

kolla status i anslutning?

kan inte kolla min status i anslutningarna längre, vill se datorns ipnummer och mac adress och andra saker, men det går inte dubbelklicka på anslutningen eller högerklicka och välja status, ingen ruta kommer upp?

hur kan jag lösa problemet?
'
se bilden Imageshack - 123large.png

Av robinangered

bluetooth högtalare?

någon som vet om man kan köpa bluetooth högtalare som drivs på batteri och har en batteritid på 8+?

som går att kopplas ihop med en mobil och köra musiken genom den?

den ska vara lätt att bära med sig och bashögtalare är ointressant.

någon som vet? länka?

Av robinangered

Högtalare med Bluetooth?

söker högtalare som man kan bära med sig som drivs på batterier eller som man laddar upp via datorns usb, högtalare med bluetooth som man kopplar till mobilen (SE w980 walkman) för att sprida bra musik.

någon som vet vart det går att köpa?

Av robinangered

VPN i router?

Jag använder Anonines vpn tjänst till min dator, undrar om någon vet ifall man kan sätta in inställningarna i routern så man slipper logga in på vpn varje gång man startar datorn samt att alla datorer som är kopplade till routern använder sig av samma som är inställt i routern?

Av robinangered

köpa nytt moderkort?

jag har tänkt köpa mig ett nytt moderkort men undrar vilket jag bör satsa på, har inte tänkt överklocka något men moderkortet ska stödja minst 2gb ddr2 p6400 minne samt mitt HD4870X2 utan att det ska vara kylflänsar eller konstiga saker på moderkortet som hindrar ett hd4870x2 att sitta där det ska.

funderar på detta moderkortet: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=344292

fungerar ett ati radeon hd4870 x2 till det moderkortet eller någon som vet ett bra stabilt moderkort från asus, litar inget mer på gigabyte.