Inlägg

Inlägg som johnponn har skrivit i forumet
Av johnponn

Tackar! Detta fungerade för mig i alla fall!

Av johnponn

Har också samma problem. Det är insticksmodulen som bråkar för min del. Så fort jag inaktiverar den flyter allt på som normalt. Ingen annan som har samma problem?

Av johnponn

Är det inte så att en platta med 3G kan ansluta till trådlösa 3G-nätverk? Då är den funktionen rätt bra om man inte nöjer sig med att surfa på telefonen då det inte finns vanligt trådlöst nätverk...Men verkar det vettigt annars då?

Av johnponn

Okej, tack för era svar! Jag har nu tankarna på en sån här: http://www.dustinhome.se/product/5010598625/samsung-galaxy-ta.... Anledningen till att jag valde bort iPad var att jag dels gillar Android som operativsystem, samt att jag vill testa något annat än apples produkter. Till denna kommer jag också köpa ett tangentbord. Vad säger ni, är detta ett smart val?

Av johnponn

arkel: Det är precis det jag menar! Jag studerar också på universitet och jag som sagt samma problem. Min flickvän, som också studerar på samma universitet, vann en iPad, och hon använder inte sin bärbara längre. Just av den anledningen. Hade jag inte behövt skriva en rapport i sommar så skulle jag inte ha detta dilemmat, då hade jag direkt investerat i en surfplatta. Men, som du säger, det finns som sagt trådlösa tangentbord. Vet någon förresten något bra och var man kan få tag på ett? Det ska vara smidigt och inte alltför dyrt.

Av johnponn

Som sagt, jag ska endast ha den till att skriva en rapport på under sommaren, efter det så har jag återigen tillgång till min stationära. Anledningen till att jag kollar på en surfplatta är att den är så smidig att ta med sig, och att den faktiskt verkar fungera bra till att visa dokument på istället för att behöva skriva ut alla dokument man behöver i frånvaro av dator. Förmodligen så ska jag bara skriva en rapport på den, och sen kommer jag ha tillgång till min andra dator för andra rapporter. Angående Transformer så verkar det vara i stort sett omöjligt att få tag på en sådan de närmaste månaderna, enligt vad jag hört. I alla fall om man vill ha tangentbordet till...

Av johnponn

Är det för övrigt någon som vet om man får med dockan till denna: http://cdon.se/hemelektronik/asus_eee_pad_transformer_prime_t...

Av johnponn

Knorrrhane, det känns som om du skriver både och här, först bärbar dator, sen en surfplatta. Jag Har en kraftfull stationär dator, men den kommer jag som sagt inte att nå i sommar. Fördelarna jag ser hos en surfplatta är att man då inte behöver skriva ut alla papper man behöver till lektioner o dyl. utan det räcker att ta fram dokumenten på plattan. Men som sagt, är det möjligt att skriva rapporter på den?

Av johnponn

Dilemma: Surfplatta eller bärbar dator?

Hej! Jag har ett litet dilemma framför mig. Jag är i investeringsbehov av antingen en surfplatta eller bärbar dator. Jag är student och ska praktisera hela sommaren där jag inte kommer få tillgång till min stationära dator. Då ska jag skriva en rapport om praktiken, vilket leder mig till ett dilemma: Ska jag skaffa en surfplatta som jag dessutom kommer orka ta med till skolan och använda där, eller ska jag skaffa en bärbar dator, som är otympligare men kanske lite mer lämpad till att skriva rapporter på? Mitt pristak för investeringen ligger på ca 7000 kr. Är det möjligt att på ett någorlunda bekvämt sätt skriva dokument på en surfplatta? Jag hoppas ni orkar sätta er in i mitt case, och jag ber om ursäkt på förhand om tråden ligger i fel forumdel!

Av johnponn

Inet, utan tvekan. Har hanterat alla mina ärenden med glans, från vanliga beställningar till returer och reparationsärenden. Pingvinstången gör sitt också förstås!

Av johnponn

Riktigt riktigt snyggt! 5/5 lätt!

Av johnponn

Jag kommer införskaffa både MW3 och BF3. Anledning: MW3 äger på storyn, BF3 på online i guess...

Av johnponn

Detta kan vara en anledning att hoppa över sommaren...

Av johnponn

Får hoppa över det hårstrået bara...:P

Av johnponn
Skrivet av Noobenu:

ett litet kylskåp hade varit awesome

Bästa idén so far imo....fatta vilken kylning!

Av johnponn

Ja en patron ja, men dagens skrivare, och speciellt multifunktion kräver minst fem stycken...har själv en Canon Pixma och i den sitter det sex stycken...iofs inte samma modell...

Av johnponn

Trevligt trevligt, kanske en framtida investering då?

Av johnponn

Inet, hands down...

Av johnponn

Har du kollat standardsakerna såsom att kylaren inte glappar osv.? Antar att du har det, men ville bara dubbelkolla...:)

Av johnponn

Om inte 69xx är intressant då så kommer säkert Nvidia ha sänkt priset på 480 som motåtgärd, så då tjänar du ju ändå på det...:)