Inlägg

Inlägg som M1NT har skrivit i forumet
Av M1NT
Skrivet av NordhNet:

Okej? Hur ska färger i din mening inte användas då? 🤔

Alltså, tror du missuppfattar grovt, jag är inte fascist?? Folk får väl för fan använda vilka färger de vill till vad de vill... Säger bara, att nog fan är ett särskilt mönster kopplat till en särskild målgrupp.. Och nog fan börjar trenden rinna över kanterna och påverka andra grupper ofrivilligt..

Av M1NT
Skrivet av NordhNet:

RGB fyller väl en vettig funktion? Man kan välja ljus i den färg man tycker känns bäst. Även om jag tycker du uttrycker dig onödigt nedlåtande så tror jag du missförstår vad RGB betyder/innebär.
Vilka färgnyanser av ljus är enligt dig godkända för att inte behöva klassas som ett ”pubertalt barn”?

Det handlar inte om färger per se, utan hur de används.

Av M1NT

Vore intressant att se produkter där RGB fyller en verklig funktion snarare än att enbart vara estetiskt tilltalande för pubertala barn.

Av M1NT
Skrivet av Myhybris:

10% vinst på omsättningen lät ju väldigt normalt för ett bolag i Sverige idag ?

Det blir betydligt mindre än 10%.. Vid den tidpunkten är inte avgifter för övrig utrusning inräknade, eller hyra av lokal.

Steam är väl kort och gott den tjänst som är lättast att påverka utav de andra hindren för en spelutvecklare... Det krävs inga politiska åtgärder, enbart att andra företag roffar åt sig marknadsandelar. Epic Games har fan i mig naturliga incitament för att hjälpa dem som använder deras produkt för utveckling!

Av M1NT

Kul att se att de fortsätter att ta sina utvecklares bekymmer på allvar! För ett litet företag i exempelvis Sverige som använder Unreal Engine eller motsvarande avgiftsbelagda motor är det i princip omöjligt att ta ut en jävla lön om vederbörande väljer att publicera på Steam. Efter deras del av kakan, skatter och löner till anställa har omkring 90% av intäkterna redan försvunnit...

Av M1NT

Riktigt saftig prislapp förmodar jag nu när de andra tillverkarna har höjt ribban ytterligare. Det var bättre förr, när OnePlus slog igenom..

Av M1NT

Jag ska vara ute i naturen...........

Av M1NT

5/10 - för lat för att flytta handen från musen antar jag...

Av M1NT

Menar ni andra på fullaste allvar att ni aldrig har råkat spilla lite på prylar när trycket visar sig vara mycket högre än vad man först befarade? Det mest logiska för en 14-åring är ju att maskera det hela med tvål. I have been there.

Av M1NT

Aldrig varit med om att en mapp slutar svara.. Är det vanligt förekommande?

Av M1NT

Lol..... Dum som jag är insåg jag ej att det var 1a april förrns jag var på väg att posta mitt arga inlägg...

Av M1NT

Riktigt disco, gillar!

Av M1NT

Define R3, alla portar på framsidan har pajjat, snart lägger väl powerknappen av också..

Av M1NT

5/10

Av M1NT

Jaha, så några enstaka drivrutiner är tänkta att eliminera alla problem vid portning... Vore ju guld om det fungerar lika bra som det låter...

Av M1NT

5/10 - chansade på samtliga lol..

Av M1NT
Skrivet av Dem8n:

Så länge det passar sig går det bra är väl typ vad man kan säga.

Skickades från m.sweclockers.com

Aka "så länge man håller sig inom moderatorernas egna ideologiska ramar"

Av M1NT

Hur var det med reglerna gällande politik på Swec, vågar man kommentera här och vad bör man ha i åtanke?

Av M1NT

Kan typ se problemet de försöker eliminera, iaf mekaniska tangentbord med 'flytande tangenter' tenderar att bli alldeles för höga.. Men sådär platt har jag svårt att se tillfredsställa mig.

Av M1NT

Gillade klippen på extrakanalen!! De andra såg jag knappt på; presenterades väl inget revolutionerande på teknik-fronten direkt, RGB-trenden lever tyvärr vidare och platta TV-apparater är fortfarande platta.

Sitter lite otåligt och väntar på de där magiska spelpillren som aktiverar hjärnans alla delar och manipulerar både känslor och medvetande i enlighet med pillrets specifika uppsättning av vibrerande strängar programmerade utav AI. Utvecklingen går alldeles för långsamt just nu.