Inlägg

Inlägg som Stealthbomb har skrivit i forumet
Av Stealthbomb

Åh en bygglogg med galen hårdvara och foton tagna med en riktig kamera. Detta ska följas

Av Stealthbomb

Testa att göra en SecureErase, den verkar ju inte må bra.

Av Stealthbomb

Inställningar -> Signatur

Av Stealthbomb

Var hittar man 290 för samma pris som 770?

Av Stealthbomb

Har du möjlighet att testa grafikkortet i en annan dator?

Av Stealthbomb

Kan vara nätagget också, RM serien från Corsair har problem med första batchen.

Av Stealthbomb

Vilken upplösning har din skärm? R9 280X presterar bättre i BF4 och kostar mindre, har 3GB och hos vissa återförsäljare följer även BF4 med. Snart när Mantle släpps kommer det även ha stöd för det.

Av Stealthbomb

Du vill inte delidda? Kan ge upp 20 grader lägre temps beroende på hur "dålig" CPU man fått.

Av Stealthbomb

Viloläge?

Av Stealthbomb

Har inte telefonen en inställning för att blockera nummer?

Av Stealthbomb

Bose har ett par som är riktigt bra, de sitter verkligen fast utan att de känns. Fin ljudkvalité också. Kolla på Bose SIE2i, enda nackdelen (eller fördelen) utöver priset är att de inte isolerar ljud utifrån. Finns också SIE2 (utan i) utan kontroll. Electroworld.se har 15% rabatt på hörlurar till söndag och vet att de säljer bl.a. Bose, rekommenderar varmt SIE2i.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1421588
http://www.electroworld.se/catalog/ljud-bild/ewse_horlurar/ho...

Av Stealthbomb

För det priset är ju Cooler Master V700 ett mycket klokare val. Byggt av Seasonic på deras senaste plattform och är 80+ Guld (Platinum) certat.

Av Stealthbomb

1: 4 år, 134 dagar, 11 timmar och 2 sekunder, sen dör grafikkortet. Nej skämt åsido, men höga temperaturer och belastning+spänning och framförallt ett dåligt nätagg åldrar datorkomponenter snabbare.
2: Om du gör det korrekt inte så farligt mycket, se svaret ovan.
3: Över 1200MHz kanske, alla grafikkort klockar individuellt olika, men grafikkortet du länkade har en väldigt bra kylning och det drar inte särskilt mycket ström. Har du bra kylning i chassit och kan hålla koll på temperaturerna är det bara tuta och köra.

Av Stealthbomb
Skrivet av gronbek:

Ok, var lite hjälpsam istället och visa mig verkligheten.

Tror han gav upp då du verkar fast besluten om att 4770K är "bäst". Ska du vara sån är ju 4670K bättre för gaming då hyperthreading knappast ger högre fps, snarare högre temperaturer(och sämre OC-potential) och i vissa titlar även lägre minimum fps. Finns bla en prestandaanalys av BF4 från självaste Sweclockers där de 6 kärniga Intel CPUerna tydligt visar fps försprång med ETT grafikkort. Tänk på att Sweclockers testade i 64p multiplayer och inte fisiga singleplayer benchmarks som inte speglar verkligheten. Dessutom ska du ha ett 1200W nätagg och "kanske" ett 780Ti till, ska du spela på 1080p skärm eller vadå?

Av Stealthbomb

Håller med ÅF, uppdatera BIOS på moderkortet

Av Stealthbomb

Steelseries Rival 439:- inkl frakt, 110kr billigare än seriösa butiker på prisjakt.

http://cdon.se/hemelektronik/steelseries_rival/?utm_source=sw...

Av Stealthbomb

Hade sålt ditt nuvarande kort och köpt ett 780/290 om du ändå ska köpa nytt. Annars kanske ett begagnat 660, men ett kraftfullt kort är alltid att föredra.

Av Stealthbomb
Skrivet av TobiH:

Ok enligt produktspec på deras hemsida gäller max 165mm höga kylare, Noctua NH-D14 är 160mm så den borde passa, om den inte slår i moderkortet vilket jag tvivlar på.

Av Stealthbomb

Färdiga vattenkylare med enkel radiator kyler bara halvbra. Hade hellre kollat på H100i eller liknande med dubbel rad om du behöver kylprestandan, finns väldigt bra tornkylare annars som Noctua NH-D14, Phanteks TC14PE eller Thermalright Silver Arrow. Tornkylare är tystare men kräver mer plats. Vad har du för chassi?

Av Stealthbomb

Tänk på att en 1440p skärm har 43% mer pixlar än 1080p och kräver därför mycket mer av grafikkortet. Ett 6970 enligt din signatur kommer tvinga dig att gå ner i grafikinställningar i krävande spel, men spelar du inte snabba fps eller racingspel är IPS/PLS 1440p helt klart värt det.