Inlägg

Inlägg som Stealthbomb har skrivit i forumet
Av Stealthbomb
Skrivet av Klappa:

Kommer aldrig köpa amd igen efter att deras senaste drivrutiner strulade till clock gating funktionen på mitt hd6850 vilket resulterade i att kortet inte klockade ner sig i idle läget.

Skickades från m.sweclockers.com

Ett AMD kort i idle är pengar i sjön

Av Stealthbomb

Om den inte har bra betraktningsvinklar är det kört, det är extra viktigt vid så stor skärm (27").

Av Stealthbomb

Jag brukar bara installera chipset och ljud samt sata drivrutiner för de portar jag använder. Har jag ingen kontakt med nätverket installerar jag även LAN drivisarna. Resten struntar jag i, vill inte ha massa strunt i bakgrunden.

Av Stealthbomb
Skrivet av anon76929:

Köp en RasbyrryPi om budgeten är så viktig. Givetvis får du vad du betalar för. Slöa menyer och lite väntan innan filmen laddar men billigt är det ju...

En överklockad pi med senaste raspbmc flyter förvånansvärt bra faktiskt, inbyggt CEC stöd är nice också.

Av Stealthbomb

Galet att den har samma upplösning som min 27" datorskärm. Ser man ens skillnad mellan 330ish och 560 ppi?

Av Stealthbomb

Saknar ett Classified med upplåst volt i testet

Av Stealthbomb
Skrivet av Beeerg:

Precis väldigt mycket extra pengar där. Okej låter rimligt men används verkligen alla trådar? Läste att i5 är optimal för spel då endast fyra trådar är det som behövs?

i5 är ett klokare val för gaming helt korrekt, men jag hade tagit 780 utan Ti för 3539kr på komplett nu i helgen istället för Ti. 780 med Ti är bara onödigt dyrt om man inte bara måste ha det "värsta" i några månader tills nästa grafikkort kommer ut.
http://www.komplett.se/msi-geforce-gtx-780-gaming-3gb-physx/7...

Av Stealthbomb

Har du ställt Vcore manuellt eller klockar du med offset voltage? 1.35V är inte skadligt om temperaturerna är ok (under 80 grader).

Av Stealthbomb

Testat med XBMC?

Av Stealthbomb
Skrivet av Equilibrium:

Ser att jag har en 6gb hiberfil.sys och jag har ingen aning om vad det är eller vad som den används till..

Det är viloläge som har reserverat det utrymmet för om du någonsin sätter datorn i viloläge. För att få bort den öppna cmd (Windowsknappen + R) och skriv cmd. Sen enter och skriv powercfg -h off sedan tryck enter och viola

http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,291...

Av Stealthbomb
Skrivet av foxzox7:

Nepp. Blir slagen av alla nyare kylare i tester.

Av vattenkylare eller andra tornkylare? Länka gärna tester, NH-D14 är ju ändå 5 år gammal så konstigt vore det annars. Till TS: Noctuan om ljudnivå är viktigt, H220 annars.

Av Stealthbomb

Din datorspec är bra förutom grafikkortet. Vad spelar du i för upplösning? 280X för 3290kr är inte prisvärt.

Av Stealthbomb

Detta gäller också 650 Ti Boost och Nvidia kort i lägre prisklasser, fast det kanske beror på att Maxwell är runt hörnet?

Av Stealthbomb

Vad jag förstått är monteringsanordningen en medveten kompromiss för den täckande aluminiumplattan. Synd bara att texten på plattan inte hamnar rätt

Av Stealthbomb

Blizzard verkar nerfa vanilla gear så de inte går att rerolla i RoS. Enbart items som droppar efter loot 2.0 går att rerolla. Crit mempos, trifecta gear osv är alltså bara att sälja illa kvickt! Har själv sålt rubbet nu inkl mitt guld på RMAH inför RoS.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11306220847?page=2#36

Av Stealthbomb

670 SLI är ju i princip som ett GTX 690, speciellt om du överklockar dina 670. Får du slut på grafikminne eller vilket spel känner du att 670 SLI inte räcker till? Vilken upplösning spelar du i?

Av Stealthbomb
Skrivet av patrikjensen:

Synd att du inte vill ha Corsair då deras RM serie är den tystaste nätaggsserie jag haft..

RM serien från Corsair är skräp, läs mitt omdöme på prisjakt om RM 750. Till TS, X-650 eller AX 760 om du vill ha riktigt bra grejer plus en fläkt som står stilla vid idle. V700 hörs inte vid idle men fläkten snurrar, så i längden kommer det bli dammigare.

Av Stealthbomb

Skulle vilja se grafer för CPU användningen med DirectX kontra Mantle, men jag gissar på att den överlag är mycket lägre med Mantle aktiverat.

Av Stealthbomb

Galet overkill för surf och spotify :D. Har du grafikkort och SSD också? Tänkte på nätagget. Kaveri har galet bättre grafikdel jämfört 4670K om du ska spela med inbyggda grafiken.

Av Stealthbomb
Skrivet av spikey13:

Inget piskar gtx 690 förutom 7990 i vissa fall. fast 7990 blir galet varmt och väsnas.
gtx 690 är best in the world och lär vara det ett tag framöver.

Vad jiddrar du om? 7990 är MYCKET tystare än 690 och har 3GB per GPU till skillnad från 690 med pinsamma 2GB som knappast räcker i Battlefield 4. Coilwhine fixade de dessutom efter lansering. Vem köper ens ett 690 för 9000:- idag?
http://www.sweclockers.com/recension/16879-amd-radeon-hd-7990...