Inlägg

Inlägg som Athorovox har skrivit i forumet
Av Athorovox

Så det var därför lunchen var knökad med kunder idag
Lyckat att man glömde av det i år igen.

Av Athorovox

Har sedan uppdateringen fått bluescreen vid slutet av varje match, alltså då man i vanliga fall skall börja ladda nästa bana. Lite surt.

Här mina specs ifall någon undrar:

OS: Win 8
GPU: 7970 Windforce
CPU: Phenom II 4x 965 BL @ ~ 3.8 GHz
HDD- spel: Seagate 3TB 7200 rpm
SSD- OS: Samsung 830 128GB

Av Athorovox

Antar att detta inte är så mycket hjälp nu, men någon i framtiden kanske hittar denna tråd.
Jag fick själv detta virus i September och lyckades få bort det genom att följa denna guide: http://malwaretips.com/blogs/den-svenska-polisen-it-sakerhet-virus/

Denna guide finns också, använde dock inte den: http://malwaretips.com/blogs/uninstall-polisen-enheten-for-databrott/

Av Athorovox

Tänkte bara fråga först ifall detta hör ihop med comviqs erbjudande?
isf skulle jag rek den tredje: ZTE Blade, mycket bra för sitt pris, trevlig i handen och bra skärm.
Annars (av vad jag har läst i spec) så har Huawei Sonic ram som ligger på 258 MB medans Samsungs Gio har 158 MB (ZTE Blade har 512 MB). Upplösningen ligger på 480 x 320 på Samsung Geo och de samma på Huawei Sonic, medan ZTE Blade har 800 x 480. Pixeltätheten ligger på 180 ppi hos Samsung Gio vs 164 ppi hos Huawei Sonic (vs 266 ppi hos ZTE Blade).
Processorn hos Samsung Gio ligger på 800 MHz vs 600 MHz hos Huawei Sonic (samt ZTE Blade).

Hoppas att detta hjälpte dig på någotvis.
/Athorovox

Av Athorovox

Problem: Windows hindrar Origin från att skappa en nedladdningskatalog.

Edit: Problemet är löst.

Goddag vem du nu är!

Har ett BF3 problem som jag gärna skulle vilja hjälp med.

-Lite backstory
Stötte idag på ett meddelande när jag skulle logga in på Origin om att jag hade fel på nedladdade spel mappen (kommer inte ihåg exakt).
I alla fall, jag ändrade till standar mappen (vilket det redan var) två, tre gånger. Sedan fick jag logga in.
Dock så när jag skulle starta spelet stod det istället att jag skulle ladda ner det på nytt (Köpte en fysisk skiva på webbhallen ifall någon undrar).
Jag fick ett WTF-moment, tittade i Origin mappen och kunde inte hitta Battlefield 3 (vilket jag installerade i torsdags utan några problem. spelade också i Fredags ända till ca 02.00 Lördag morgon).

-Själva problemet

Så jag bestämde för att välja ladda ner, Godkände "English US", "behöver 11 669 MB", Install PunkBuster" och valde Ladda ned nu. Sedan godkände jag avtalet och valde Ladda ned. Efter någon millisekund fick jag detta meddelande:

http://imageshack.us/photo/my-images/528/unlediky.png/

Jag testade då att logga ut och välja ''Run as administrator'', detta hjälpte inte alls. Jag benämnde mig då för att ominstallera Origin, detta hjälpte mig inte alls och till sist ändra UAC så att mapparna hade all rättighet samt drog ner Start->Control Panel->User Accounts and Family Safety->User Accounts->''Mitt konto''->Change User Account Control settings till ''Never notify", detta hjälpte inte heller. Har också går in via MsConfig (Tools->Change UAC Settings) och RegEdit och ändrat.

-Övrig info
Spelet har alltså gått felfritt tills jag försökte starta det vid 12.00.
Jag har ominstallerat Origin 3 eller fyra gånger, var av en gång jag installerade Orgin mappen i Konto mappen (Där du har Favorites, Downloades och Links mm). Dock så kunde jag inte ändra Origin Games mappen.
Jag har också startat installationen via skivan (som jag gjorde första gången i Torsdags), och fick: Pick language: English->Install-> "INSTALLERA Battlefiled 3 (TM) Limited Edition, Installationsmapp: C:\ProgramFiles(x86)\Origin Games\, Hårddiskutrymme som behövs: 11247 MB (Har 37194 MB), valde "Install PunkBuster->Nästa->Kryssade i "Jag godkänner avtalet"->Ladda ned nu, och fick samma fel meddelande.

Skulle verkligen uppskatta ifall jag kunde få hjälp med detta problem.
Och jag ber om ursäkt ifall jag har ödslat er tid med något som kans löses med en enda knapptryckning, en knapp som jag uppenbarligen inte kan inte finna.
(Ursäktar för alla felstavningar och grammatiska fel)

/Athorovox

Av Athorovox

Beror lite på vad du vill ha mobilen till. Om du skall ha den till att ring&sms och lite apps som inte är allt för krävande, så skulle jag rekommendera en ZTE Blade. Men om du vill spendera mer av dina pengar så finns både Samsung Galaxy S II och den nya iPhone 4s, samt Nexus Prime som snart kommer att lanseras (tror jag).

Själv skulle jag ha skaffat en ZTE Blade och en surfplatta (Vet ifs inte ifall det är något som intresserar).

/Athorovox

EDIT: En bild på Nexus Prime (Vet ej ifall den är riktig eller fejk dock).

Av Athorovox

Det jag uppfattar som ” Fanboy/s” är en person/personer som exempelvis:

1:
Har köpt en produkt som dem själva har funnit uppfylla deras begär och vill därför sprida vidare sin uppfattning till andra. Vilket leder till att när någon talar emot deras produkt vill de skydda den (Lite som att man vill skydda sina när och kära). Antingen gör dem det med god kunskap om ämnet eller så görs det med glåpord och kräkningar.

2:
Har köpt en produkt som h_n inte har varit nöjd med, men inte vill erkänna sitt missnöje/misstag för att h_n är rädd att gruppen som h_n vill vara/är med i ska tycka negativt om honom/henne. Eller som sagt inte vill erkänna att en annan produkt i samma kategori är bättre än sin egna då man begick misstaget att köpa det sämre och försöker istället övertyga både sig själv och andra att produkten är bättre än den andra produkten. Antigen med en lugn karaktär för att ge intrycket att de onekligen kan har valt fel produkt och måste därför tala sanning eller så görs det med glåpord och kräkningar.

Jag hade fler exempel men det verkar som de rann ur hjärnan på mig medan jag skrev.

/Athorovox