Inlägg

Inlägg som WolfOfVengeance har skrivit i forumet
Av WolfOfVengeance

1. Kolla ALLTID vad en bil kostar i skatt och försäkring innan köp.
2. Se till att hitta ett vettigt försäkringsbolag och håll dig sedan till det (för bonusens skull).
3. Två saker som spelar stor roll på försäkringspremien är om bilmodellen varit inblandad i många olyckor, och hästkrafterna. En ung förare med en bil med mycket under huven kan lätt gå bankrutt på försäkringen.
4. Bo inte i en storstad

Av WolfOfVengeance

Alltså, denna rubriken bäddar ju verkligen för mindre rumsrena svar

Men för att vara helt seriös så finns det egentligen bara en lösning där du börjat få krämpor av ditt datoranvändande (oavsett krämpa). Och det är att använda datorn mindre. Ta en promenad eller nåt, det stärker ryggen med

Av WolfOfVengeance
Skrivet av TheBasicOne:

Missade det, satt och kollade rätt sent igår, tack för uppmärksamheten!
Alla lurar jag haft tidigare har antingen sladden gått i sönder på eller lurarna i sig, men får väl skaffa några med utbytbar sladd!

Då kan det va all idé att kolla in Sennheiser HD598. (Möjligt att de har löstagbar sladd på andra billigare modeller med)

Av WolfOfVengeance
Skrivet av TheBasicOne:

Måste fråga alla här i tråden då!
Hur är http://www.pricerunner.se/pl/94-3036482/Hoerlurar-och-Headset... , är det värt 1200kr som dem för tillfället ligger på, hoppas på retur av mina skullcandy då de ramlar i sönder så som TS verkar göra!

Om du kollar butikslänkarna så gäller 1200:- enbart ersättningslurar utan själva basstationen. Så 2000:- blir priset och då ska du räkna med att en stor del täcker det trådlösa systemet. Ska du inte springa runt och dansa med lurarna är det bättre de pengarna får gå till högre kvalitet på trådade lurar.

Av WolfOfVengeance

Hade ett Sennheiser PC360 när jag spelade. Använder idag ett par HD598 till musik.

Bortsett från att bägge paren varit jäkligt sköna och välljudande så verkar de vara byggda för att hålla livet ut.

Så ett par rejäla Sennheiserlurar skulle jag rekommendera, oavsett om man tar PC-serien eller HD-serien med modmic.

Av WolfOfVengeance

Fan vad skönt att läsa åldrar, man känner sig som en snortocke på 37 år

Slutade själv spela nästan helt för några år sedan. Kom på mig själv med att jag lade mer tid på överklockning och att leta efter priser på bättre hårdvara än tiden på själva spelen.

Dessutom så känns det som att de flesta spel släpps i beta-versioner idag och uppnår inte finale förrän de flesta tröttnat.

Så själv sålde jag datorn och köpte en Les Paul och flyttade därmed över "spelandet" 100% till gitarrerna (men hårdvarunörd som man är så kollar man konstant efter nya mickar m.m) och gick datormässigt över till OSX helt och hållet (för hur kul är det att överklocka en MBP?).

Så det närmaste spel jag kommer idag med Rocksmith borträknat är väl Plants vs. Zombies och liknande för en kort stund av underhållning

Av WolfOfVengeance

Första dator i sig vara väl en C64 för cirka 2.000:- i slutet av 80-talet.
Första PC var en nerpissad Packard Bell för 24.000:- (Komplett med skärm och tillbehör) som inköptes sommaren -01.

Av WolfOfVengeance
Skrivet av Ziter:

Hej, den 2 mars stängde jag av datorn son vanligt (från windows) osv. På morgonen när jag skulle starta upp datorn så var det något problem jag aldrig har stött på, Det är en ganska så gammal dator med en socket AM2 amd. Såfort moderkortet får ström så börjar den orange lampan på ethernet porten lysa konstant. På detta moderkort finns det ett litet batteri som jag har tatt ut och tatt in igen. Jag har testat det mesta, vore snällt om någon kunde komma med tips.

Prova att byta ut batteriet mot ett nytt först och främst.

Av WolfOfVengeance
Skrivet av Cranzle:

Jag kontaktade dem inom tidsperioden, det är inte tiden som är problemet. De fortsätter säga att förpackningen inte får vara bruten alls, men enligt lag ska den väl få vara det så länge (som nämnt ovan) produkten inte förändrats?

Det med frakt vet jag, men den hundralappen kan jag stå för, inga problem.

Låter som att du talat med någon som stått i nån butik tidigare och är totalt oinsatt i internethandel.

Av WolfOfVengeance
Skrivet av Emaku:

Min syn på tatueringar är uteslutande negativ.
En tatuerad person ser aldrig bättre ut än om personen inte hade tatueringarna. Det går inte att förbättra sig utseende med tatueringar men det går att försämra det. Många tatuerade personer tycks inte lägga ner någon tanke alls bakom tatueringarna. Det är en döskalle på ett ställe, en ros på ett annat utan någon logik bakom det. De ser ut som småbarn som haft tråkigt i skolan och kladdat ner armarna med bläckpenna.

Även om tatueringar hade sett bra ut skulle jag själv aldrig skaffa någon pga de signaler de sänder ut. Om jag skulle hyra ut min lägenhet i andrahand skulle jag föredra att hyra till någon som inte har tatueringar. Om jag hade företag och behövde anställa folk skulle jag också föredra icke tatuerade. Om jag var banktjänsteman som beviljar lån, icke tatuerade. Om jag behövde barnvakt, icke tatuerade osv. Jag tror att personer med tatueringar överlag är mindre pålitliga och ansvarstagande. Att måla på sig själv med permanent bläck anser jag inte vara speciellt genomtänkt och det är något som bara görs vara av personer med vissa (i min mening) negative karaktärsdrag.

En annan sak jag ogillar med tatuerade personer förutom deras impulsivitet är att de nästan alltid är people persons. Man kan förenklat dela in folk i kategorierna people person och things person. Jag är en things person som gillar att arbeta med saker och min fritid spenderar jag också mest tid med att mecka med grejer. En people person däremot gillar att alltid ha folk omkring sig. De spenderar all sin tid och energi på aktiviteter i kategorin "livsstil". De gillar trender, mode, utseende och skvaller. Jag däremot är helt ointresserad av de aktiviteterna och för mig framstår people person mest som fåfänga, tråkiga och till vis del även korkade människor.

Och där har vi det absolut bästa med tatueringar: Det retar alltid nån

Av WolfOfVengeance

Kollat så att ingen flik från io-plåten sticker in och kortsluter en usb-port eller liknande på baksidan?

Av WolfOfVengeance
Skrivet av Firkraag:

Det där låter egentligen för jävla dumt för att vara sant. Men jag har svårt att bli förvånad nuförtiden.

@OrlMrt:
Låter vettigt, men trist. Som många redan nämnt så borde andra skivan+tid varit kostnadsfritt. I vilket fall som helst så verkar 6k ha varit en mindre viktig summa för kunden.

Det är helt sant, han var till och med glad över att ha fått den fixad till jag förklarade hur många plan han blivit blåst på

Dock är det ca 10 år sedan

Av WolfOfVengeance

Detta påminner mig om en fd kollega som som betalade 800:- för att få kullagret i sin 80mm chassifläkt smorjt hos den lokala "dator-experten"

Av WolfOfVengeance

Logitech har väl knappt gjort något användbart sedan G15v1......

Av WolfOfVengeance
Skrivet av foxzox7:

Visioner däremot, är som volvo v70, stor, stabil och likadan genom åren

Sarkasm? Med tanke på att v70 till skillnad från äldre volvo-modeller bytt skepnad under åren, inte bara en utan två ggr

Av WolfOfVengeance

Är ju bara att höja skatten i Sverige med några miljarder så försvinner alla utsläpp och jorden är räddad

Av WolfOfVengeance

Använd riktig avfettning dvs. "kallavfettning". Så kallad "miljöavfettning" gör inte mer nytta på asfaltsstänket än vatten tyvärr. Tänk på att följa instruktionerna och tvätta ordentligt med vaxschampo efteråt.

Är det riktigt rejält inbitet så kan jag rekommendera att första tvätta i maskin (med avfettning såklart) och en dag senare för hand (och även då med avfettning).

Av WolfOfVengeance
Skrivet av glubber3:

Hej, Min dator började för 1 dag sen hacka från ingenstans, droppade från 300ish fps till 45 på wow och var tvungen till å sänka grafiken för att det skulle bli bättre, provar nu på cs.go som för någon dag sen flöt på helt perfekt, nu om jag går / någon skjuter så håller hela datorn på att hacka sönder.. har dammsugat den och kört igenom virussökning , relativt ny i7 3770, 3.4 ghz cpu och radeon hd 6990 4 gig gpu, 6 gig ram.

Vad kan detta bero på?

"Hacka" har vanligtvis en annan innebörd än vad du troligtvis menar.

Låter som att du har fel drivrutiner, eller tyvärr esd-dödat något om du nu verkligen stuckit in en dammsugare i burken.

Av WolfOfVengeance

Hittade denna på tradera http://www.tradera.com/item/340854/221607808/komplett-macinto...

Men huruvida den klarar diskarna överlåter jag till någon annan.

Modellen ska ha funnits -94 till -95 enligt http://www.everymac.com/systems/apple/mac_lc/specs/mac_lc_630...

Av WolfOfVengeance

Räknas laddningstiderna på c64?