Inlägg

Inlägg som zeux_larsson har skrivit i forumet
Av zeux_larsson
Skrivet av krrjon:

Bara för att jag har problem behöver de ju inte betyda att alla som har 5770 CF har problem finns flera på forumet som har det så dom kan säkert säga om de funkar för dom........jag var som sagt helnöjd med 4850 i CF så om detta nu e relaterat till märket på kortet eller om alla 5770 har samma problem vet jag inte.......för om det funkar är det väldigt bra fps/kr så kolla runt lite innan du bestämmer dig......kanske är XFX det är fel på eller nåt annat i min dator som strular..........

Du skriver osammanhängande och som en kratta, för mig fungerar två 5770 utmärkt, får 19300p på endast grafik i vantage.

Av zeux_larsson

Ta en bild i chassit där vi ser så du satt korten rätt. Också, du har mycket tur om det går stabilt i 940/1350 på stock spänning.

Av zeux_larsson

Köp en gx740, mer prisvärd. Den är aningen sämre än Asusen och bättre än alienware laptopen.

Av zeux_larsson
Skrivet av Kewlpopsicle:

kollade mitt kolloid och det verkar ju vara på väg till mig iaf! så tror ja kan hämta ut den imorgon,Sen får supporten väl bara ge mig rätt kvitto.

Annars får du väll låna mitt körkort xD

EDIT: Jag kontaktade datorbutiken ang detta med, de bad om ursäkt, sa att det var ett tillfälligt tekniskt fel och gav mig fri frakt. Då blev man 119kr rikare:)

Av zeux_larsson
Skrivet av Kewlpopsicle:

Fick nu precis en faktura med kollinr och allt, denna fakturan är dock inte adresserad till mig utan som jag fattar det till dig zeux_larsson (pga din mailadress) har genast skickat ett mail till datorbutiken om att jag fått fel faktura! Kommer självklart papperskorga din faktura omedelbart zeux_larsson! Vilken dålig hantering av person uppgiter av datorbutiken :O!
Har du fått rätt faktura zeux_larsson eller har du typ fått fel, dvs min? du kan ju kontrollera det är rätt du fått (står det blueboy.tex som mailadress är det min)

EDIT : har nu skickat två mail till datorbutikens kundtjänst men har inte fått svar än!

Kvittot som de bifogade till mig var rätt, eftersom du också fått mitt kvitto gissar jag att dom på något vis har råkat kopiera det och skicka det till båda mig (rätt mottagare) och dig (fel mottagare), tack för informationen och hoppas de läser ditt mail ang detta snarast, har du otur kanske du blir utan:S

Av zeux_larsson

Driversweeper.

Av zeux_larsson

Nu fick jag en leveransbekräftelse med kollinr, information hur posten hanterar paket osv och bifogad faktura/kvitto. Som sagt, med lite tur så kommer den imorgon,.

Av zeux_larsson

Fick just följande mail:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leveransbekräftelse från datorbutiken.com /home

Ditt kundnummer är *CENSUR* och ditt ordernummer är *CENSUR*

Din order enligt ovan har nu gått till packning på vårt lager

Leverans sker med av oss utvald speditör, vanligtvis Posten

Din order innehåller följande komponenter:

Specifikation/ArtID Antal Pris inkl. moms Radsumma inkl. moms
MSI GX740 17'' 1680x1050 Intel i5-430M/500GB/4GB/ATI HD5870/Windows 7 Home Premium
1969688 1 9184.00 11480.00 9184.00 11480.00
Fraktkostnader
FRAKT 1 95.20 119.00 95.20 119.00
Postförskottsavgift
PF 1 39.20 49.00 39.20 49.00
Totalsumma exkl. moms (SEK): 9318.40
Totalsumma inkl. moms (SEK): 11648.00

För detaljerad information kring denna order loggar du in på hemsidan, går in under "mina ordrar" och klickar på dokument *CENSUR*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alltså om jag har tur så får jag den imöra!
Stod också i orderstatus "i lager, reserverad".

Av zeux_larsson

Man blir ju fan förbannad, speciellt när jag behövde den när jag är borta på jobb i Sundsvall tills slutet på juni.

Av zeux_larsson
Skrivet av Knuckles:

Schysst ide men allvarligt talat...vem köper ett 4890 istället för 5850 i dagsläget? Fps/kr är en kul grej men knappast något man bryr sig om något märkvärt

Ett begagnat 4890 till någon som har lite budget är helt klart att kap, annars håller jag med om att köpa ett i 5000-serien är det som gäller nu.

Av zeux_larsson
Skrivet av Newklear:

Jag håller med om att man tål alldeles för mycket i icke-HC servers, och det är nog en stor anledning till att det är så många som springer runt med 40mm och CG's som main-vapen, då dem är insta-kills med area-skada.

Grejen med BC2, och alla BF-spel är att man inte ska kunna göra en jätteskillnad bara genom att vara en skicklig skytt, det är nästan det som skiljer BF-serien från andra mainstream FPS-spel, då laget med stor sannolikhet förlorar om man inte samarbetar, oberoende av hur många kills man har.

Och dom UAV's som finns i spelet finns inte direkt i verkligheten heller, i spelet har man en förvuxen leksakshelikoptrar, i verkligheten har man bebis-flygplan.

Och ja, får man en kula i benet är man nog satt ur spel i verkligheten, kan inte tänka mig att man skulle kunna göra så stor nytta, så att folk dör snabbt i HC tycker jag bara är positivt.

Och ja, banorna börjar bli väldigt genomspelade, släpp ett map-pack Dice!!

Fel det finns UAV helikoptrar i verkligheten som används inom det militära med.

Av zeux_larsson

Var får jag tag på detta paket, köpa igenom steam? (Är ej hemma förrns till helgen). Döma av kommentarerna så köper jag nog det inte utan håller mig till mitt bc2.

Av zeux_larsson
Skrivet av Aenarian:

Nej. Det är inte lika bra som 58XX, men det är knappast dåligt.

Det är ca 1/3 så bra som 5870, så i min mening så suger det.

Skrivet av 2takt:

Inet har nu tagit bort sitt ETA datum och bara skrivit försenad. Det nya datumet verkar vara 2010-05-19.
Tur man ångrade sig och tog en annan dator.

Vad fick du dessa datum ifrån?

Av zeux_larsson

Dum fråga kanske, har du satt in strömmen på kortet?

Av zeux_larsson

Jag kvarstår vid mitt påstående, ditt kort (och fläkt) kommer hoppa igång så fort du spelar.

Av zeux_larsson
Skrivet av The man swe 90:

Jag funderar faktiskt på att beställa den här i ställe för MSIn, Acer Aspire 5740G i5 Windows 7 Premium - Inet.se den verkar klara dem spel jag vill spela bra ändå

Vad för spel? För grafikkortet suger.

Uppdatering ang leveranser (datorbutiken.com men gäller nog andra med).

citat från mail:

"Hej Jag kollade med min leverantör om dessa och de sa att MSI hade haft liteproblem att leverera.Detta berodde på att de hade fått mer orders än de hade beräknat på dennamodell.Datorerna till oss var docj på väg, men han kunde inte ge mig ett nytt exaktdatum tyvärr. Mvh Niklas - datorbutiken.com"

Av zeux_larsson

Det andra kortet i crossfire går ner på 000/0000 när man är i idle då det inte behövs, när du väl startar ett spel eller grafisk applikation kommer det hoppa igång. För att kontrollera fläkten bocka i rutan "enable manual fan control" som är precis ovanför fläktmätare.