Inlägg

Inlägg som Davidl09 har skrivit i forumet
Av Davidl09

Konvertera gamla mail till mailen i macen

Hej jag undrar hur man flyttar över sina gamla mail från windows live mail till mailprogrammet i macen (mbox), jag använder inte outlook i macen. Gärna om det finns ngn gratisversion/alternativ, ser att det finns en hel del betalprogram för det.

mvh
David

Av Davidl09

Tack. Vad hade du valt mellan:
http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dat...

http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=10698223&ref=sect...

har 14k som gräns men känner inte att jag "måste" komma upp i det.

Av Davidl09

Hej, tack för svaret. Jag kommer jobba med endast med dokument och via dropbox, så backup kommer jag att ha hela tiden. Har du eller ngn annan ngn specifik dator som kan rekommenderas som skulle kunna stämma in bra med beskrivningen.

Av Davidl09

Dator för jobb/hemma

Hej är ute efter en lämplig bärbardator, vore grymt tacksam för hjälp. Datorn kommer i princip att vara stationär hemma så vikten är inte så viktigt, gillar dock när den ser lite slimmad ut...måste inte vara det dock.

Krav
15,6-17,3" skärm gärna 17",3
Den ska vara tyst(mkt viktigt) och snabb
i7 kärna
6-8GB ram
Bra grafikkort
Vill att barnen/jag ska kunna spela på den.
Bra tangentbord (vissa modeller känns plastiga/epiga i knapparna)
prisklass 7000-14000 ungefär

Bonus:
SSD-hårddisk dock ej ett krav.
Slimmad

Har nu en Acer aspire 7530G som jag varit grymt besviken på, högljudd, seg osv från start i princip. Vill verkligen inte gör samma tabbe igen.

/David

Av Davidl09

Tyckte jag hade kolla bra där men hitta de det nu. På kontakter - meny - mer- dispalyalternativ - och där fanns välj kontakter att visa. Tack för hjälpen.

Av Davidl09

Kontakterna i Samsung Galaxy S2

Hej, är ny med smartphone...

Jag har lite problem med att städa upp i kontaktlistan. Det är så att jag inte kan få bort att alla facebook-kontakter ligger med. Jag skulle vilja att bara kontakterna från "mina kontakter" i Gmail visas. Och att det är så automatiskt utan att man behöver gå in via grupper.

vh David

Av Davidl09
Skrivet av thereal_twisted:

Använd tryckluft på burk och blås igenom kylningen så allt damm kommer ut. Tyvärr så tenderar AMD turion cpu's att bli ganska varma även när kylningen är som den ska.

Undervolta är inte speciellt komplicerat, kolla guiden. Det verkar mycket mer komplicerat än det är, och det sänker inte prestandan, bara temperaturen.

Då ska jag testa det. Tackar!

Av Davidl09

Otrloligt imponerande!!

Riktigt kul att se!

Lycka till

Av Davidl09
Skrivet av tatus_se:

1år räcker för att täppa kylflänsar så att fläkten orkar inte blåsa genom den ordentlig så temperaturen stiger för mycket och därför dator stänger sig av

Ok, ska/behöver man öppna laptopen(skruva upp) och damsuga eller blåsa? eller räcker det att blåsa eller damsuga över fläktarna? Har aldrig öppnat en laptop, stationära har man ju varit in i många ggr.

Skrivet av pompa_kumla:

kan du inte köpa en kylplatta då? Bärbara går väldigt varmt tyvär fars bärbara ligger på 80 - 90 grader på processorn och gjort det i över 2 år.

Nej, läste bullen 7530g´s inlägg och han har en exakt likadan laptop och påstod att det inte hjälpte med kylplatta om man ex spelar, vilket är vad jag ska göra. Kan dock tänka mig att testa helt klart men blev fundersam med tanke på hans inlägg, läs nedan. Vad tror du kan det stämma?

Skrivet av bondenpaavo:

Provat att undervolta?

http://www.sweclockers.com/forum/67-barbara-datorer-support-o...
http://www.sweclockers.com/forum/2-kylning-och-overklockning-...

Funkade prima på min tidigare ganska heta HP. Sänkte tempen med cirkus 15 grader....

Har inte provat undervolta, sänker det prestandan något? Är det komplicerat?

Tack för svaren!

Av Davidl09

Angående Acer 7530g

Angående "bullen7530g":

Fick du till det med kylningen så att du kan spela utan problem? Har också en Acer 7530g som fungerar "bra" alltid OM jag INTE spelar...kan spela 10-15 minuter sedan dör datorn...ingen blåskärm eller så utan den slocknar tvärt... köpte den för ca 1år sedan.

/Dave