Inlägg

Inlägg som Husky har skrivit i forumet
Av Husky

Miranda IM ( ICQ problem)

Har fått problem med att ICQ kopplar ner på senare tid och inte koppla tillbaka och det verka som det är ett miranda problem efter som andra som sitter på samma lina som jag och kör mirabilis icq inte har samma problem som jag.

Mer än jag som har problem ??

Lösningsförslag ??

Av Husky

Miranda och webcam ?

Undrar bara om det går och hur man gör i såfall. ( tänker på msn )

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bart112
Vad händer när du ska para ihop dom då? Hittar den överhuvudtaget headsetet?

Japp allt funka kan para men sedan säger den att det inte finns några servcie för att använda det undrar om Widcom har några nya drivrutiner eller liknade för att få i gång det hade varit underbart då jag fundera på att skaffa IP telefoni.

Av Husky
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bart112
Du har väl "My Bluetooth Places" som en enhet? Isåfall ska det finnas en headset flik bland services, om det inte gör det så är det nog så att din "dongle" inte stödjer Headset Profilen.

Japp det har jag men ingen sådan flik som du snackar om är Widcom Bluetooth drivrutiner till den, Fundera på om det fanns nyare men hittar inga,

Av Husky

Ni som använder er av detta kör ni några speciella program för detta ??

Jag har ett SE headset och en Acer travelmate med blåtand i och får det inte att funka med några program går lätt att para men sedan får jag bara veta att det inte finns några "services" till det..

lösning någon ??

Av Husky

Det funkar så som du säger har en massa program på det sättet men VNC vill inte funka. Men Remote Admin funkade så får använa det i stället, min dator verkade ha VNC allergi eller nått.
Men tack för alla svar nu har det ju löst sej i allafall.

Av Husky

Hrm det här verka inte hjälpa mej av någon anledning, fundera på om det kan ha med VNC versionen jag använder mej av, något tips på något annat br program som funka bra ?

Av Husky

Vnc med 3com office connect router!

Har sökt lite här på forumet men hittar inget som hjälper mej.

Får inte VNC att funka med min router, Någon som vet vilka inställningar som måste göras i den ??
Förklara utförligt tack.

Av Husky

Nej det är inga sådana fel troligen jag som inte rikigt fattat hur jag skall bära mej åt för att ställa in.
Någon som kan skriva en snabbguide hur man gör ?

Av Husky

Hrm okej, kan man få reda på vem i såfall ?
och hur har personen hamnat där efter som jag har atoriseringen för att få
komma med på listan .

Av Husky

Miranda icq bugg ??

Kör How is reading my awaymsg. funkar bra bara det att på senaste tiden har det kommir in inlägg som på mitten raden i min logg, fattar inte vad de kommer inte från kan man på något sätt dölja vem man när när man läser någons "status msg" ?? eller
är det helt enkelt en bugg ?

[06/05/2004 - 14:29] "namn på person" read your NA message

[06/05/2004 - 14:42] read your NA message

[06/05/2004 - 14:51] "namn på person" read your NA message

Av Husky

Tja min T68i funka alldeles utmärk känner inte igen min telefon i något av det kritiska fallen ovan. Den har ju allt man behöver plus lite till om man inte vill ha en fjortis telefon med massa värdelöst onnödigt krimskrams.

Av Husky

Testade det men det var redan som det skulle där, en annan sak som också är konstig är att jag bara kommer åt filerna från den ena datorn nätverket funka alltså bara på ett håll. Någon som lite snabbt kan förklara alla stegen jag skall göra för att få det att funka ? kanske missat något.

Av Husky

Lösenord i nätverket

Hej!

Det är så att jag har mitt eget lilla nätverk och lånar i bland ut en plats till kompisar och dyligt, nu är det så att jag har delat ut alla mina hårddiskar i nätverket för att jag skall kunna komma åt alla filer oavsett dator jag jobbar med.
Problemet är ju dock att när jag nu låter mina kompisar använda nätet i bland så våga ja inte ha skrivskyddet borta, därför fundera jag på hur jag lägger in så jag får lösenord varje gång jag loggar in på nätverksenheten. Så jag kan köra med fulla rättigheter. Datorerna använder windows XP har kommit så långt att jag får en inloggningsruta varje gång jag försöker komma åt en nätverksenhet men hur ställer jag in så jag får ange användarnamn och lösenord ?

Tacksam för utförligigt svar, och ja jag har sökt utan att hitta just det informationen jag ville ha.
MvH
Andersson

Av Husky

Handdator och Outlook

Hej !
Jag använder min handator som kalender och synca den med outlook ina problem med det. Dock är det en sak som irritera mej ganska så mycket. I outlook kan man lägga in olika fäger beronde på vad man gör tex om det är arbete,personligt. Dessa grejor kommer inte med till kalenderna i PocketPc 2003, likaså kan man inte välja det när man gör inlägg i PocketpC. Vet någon om ett program eller har någon lösning på mitt problem??
Hade varit ganska bra efter som man slipper sitta och ändra allt som man ändå lakt in vid syncningen.

Av Husky

Tycker det är konstigt att så många har problem med den, Sittter med en sådan har Sunet 10Mbit Fulldublex. och den funka klockrent. dock kan jag hålla med om att den blir varm på tok för varm men den funka hela tiden, enda skumma jag har märkt med min är att den är svår att logga in på när man vill göra ändringar. Men hittade en lösning på det, bara att dra ut inkommande TP-kabel så går det.

Av Husky

Tyvärr funkar inte det så bra funka bara med vissa skärmsläckare och givitvis inte den jag vill använda mej av.

Av Husky

Snabbkomando till skärmsläckare

Finns det något snabbkomando till skärmsläckaren i win xp, eller något sätt att lösa det så man kan slå i gång skärmsläckaren när går i från datorn på ett enkelt sätt ?

Av Husky

Tycker man om teknik och vill ha pryalr till sin tele blir det ju en t68i annars kan man ju köpa en z200 för att den ser modernare ut köpte själv en t68i vid nyår efter som min gammla siemens la av, är helnöjd skulle nog bli knäpp på en telefon utan bluetooth i dag.

Av Husky

Jag har ett HBH -35 som jag är mycket nöjd med.