Inlägg

Inlägg som krabban90 har skrivit i forumet
Av krabban90

Nytt sorround ljud funkar inte

Var på elgiganten och köpte nytt surroundljud till tvn igår och packade upp det idag och skulle prova lite. Jag köppte ett 5.0 system men med stora front högtalare med mellanregister och bas i. Däremot när jag koppar inte all så får jag inget ljud i dom backre högtalarna. Jag har koppat tvn till recivern och datorn till recivern och då får jag ljud och bild, men bara på center högtalaren och på fronthögtalarna. När jag går in i uppspelningenheter och sen ska konfiguera ljudet så står det endast stereo som allternativ. Har kopplat in allt med hdmi kabel. Använder windows 8 och har ett http://www.asus.se/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_DELU... moderkort. Men jag kopplar in hdmi kabeln i mitt grafikkort (hd7970) om det har någon nackdel?

Av krabban90
Skrivet av F1zken:

Hejhej, jag har också tittat på den dära, skriv gärna i tråden om du hittar något.
Visst kan man beställa den fortfarande om man la den i kundvagnen?

Jag vet faktiskt inte. Jag beställde den.

Av krabban90

Acer 27" LED S275HLbmii

Hej!
Jag tittade runt lite på kompletts 6h rea och hittade då denna acer skärm: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=765064#extra Dock så hittar jag inte en ända recension på den, någon som har en aning om hur den är?

Av krabban90

Tack för ännu en bra fredagspanel Vill bara säga att jag ser fram emot erat nya koncept och hoppas verkligen att folk hör av sig så att det blir bra!

Av krabban90

Jag har en smite beta key kvar, byter gärna mot en mop key

Av krabban90

Jag har ett liknande problem, jag har ett 7970 kort och har 2 vanliga skärmar och en tv. Men går bara att köra 2 åt gången så vill jag titta på tvn så måste jag inaktivera min ena skärm. Förlåt att jag lånar din tråd lite dyll!

Av krabban90

Tar jätte gärna emot en nyckel så man kan värma upp innan release

Av krabban90

Starvoid Beta

Fick precis ett mail om ett spel som heter Starvoid, verkar vara en blandning av typ starcraft och dota. Tänkte bara tipsa om spelet, verkar vara helt okey och lätt att få beta till. http://www.fileplay.net/keys

Av krabban90
Av krabban90

skype

Skype fungerar inte för mig. Har w8 cp x64. Först när jag installerade det så fungerade det as bra, sen så startade jag om datorn efter att ha installerat amd´s drivrutiner och nu fastnar jag på login screen, provade att återställa till innan installationen men fortfarande samma sak.

Hon(heroes of newearth) fungerar heller inte för mig, står att jag inte har dx men kör jag en dxdiag står det att jag ska ha dx11 installerat.

Edit: Skype 4.2 fungerar

Av krabban90
Av krabban90

tänkte överklocka den utan att höja spänningarna

Av krabban90

Sista koll innan man beställer [13k]

Tänkte bara höra vad ni här på forumet tycker då jag aldrig byggt en egen dator förut. Hade väl tänkt att landa på ungefär 13000. Här är beställningen som den ser ut idag. Har väl mest 3 frågor jag undrar över:

*Tror ni att kylningen räcker eller bär man trycka in flera fläktar i fronten? Tänkte ju ta den bakre 120mm fläkten och sätta där fram eftersom processor kylar fläkten kommer ju där bak.
*Är värt att köpa en i7a? När jag har läst så verkar det ju inte vara sån jätte stor skillnad på i5an och i7an men det är ju en saftig prisskillnad så det borde ju vara ganska stor prestanda skillnad?
*Räcker nätagget till? och har den de kablarna jag behöver? Har inte en aning om hur man räknar på det eller vilka kontakter som behövs.

Har redan 16 gig ram liggandes hemma så det behöver jag inte.

Har mest tänkt att ha datorn att spela och surfa på. Spelar bf3,hon och inväntar i detta nu diablo 3. Men gillar att maxa grafiken, det är en viktig del av spelet i mina ögon.

Hoppas att någon vänlig själ kan hjälpa mig med mina frågor tack på förhand.

Av krabban90

Uppdatera drivrutiner

Jag vet inte om det här är riktigt rätt del av forumet att lägga upp detta på, men jag undrar om någon vet om det finns ett bra program som automatiskt kan kolla om alla ens drivrutiner/bios är up to date. Använder tex hwinfo och där finns det en funktion som heter driver update. Då länkar den till en sida (http://www.liutilities.com/products/campaigns/affiliate/offer...) Men känns lite för smidigt för att vara sant? Gillar inte att installera exe filer som jag inte riktigt vet vad det är för något, så skulle bara vilja höra om någon faktiskt har använt någon sådan funktion eller liknande?

Av krabban90

Jag har i princip bara hållt på med grundläggande webbdesign. Gjort en vanlig html sida med lite bilder länkar och formulär. Även gjort en annan sida med css då jag hade som ett "knapp" system. Men Det här projektet är igentligen bara till för att jag vill lära mig mer i området men samtidigt ha ett bra mål.

Antar att jag ska börja med php/mysql då?

Av krabban90

Bokningssystem för lan

Första gången jag faktiskt skriver ett inlägg här på forumet, brukar bara läsa annars Men för en gångs skull hittade jag inte vad jag behövde. Jag hade tänkt att fixa en hemsida för våra lan, som börjar bli lite större nu. Jag hade tänkt att göra nått liknande system för bokningen som dreamhack har om det inte är allt för svårt. Vart ska jag börja?