Inlägg

Inlägg som TObbeSkatt har skrivit i forumet
Av TObbeSkatt

Ah fel av mig där då!, visste inte att den inte körs med Dx11 viken kör den på då? är det 9 eller 10? tycker ändå grafiken är helt okej!

Av TObbeSkatt

Har samma problem! ligger runt 12 fps med samtliga grafik-setups!(sämsta till bästa) xD kan ju se nedanför vad jag har för delar i burken, har dock tankat det från en annan så tror det ligger något i det..!

Av TObbeSkatt

Kört Crysis 2 med Dx11 och högsta upplösning i spelat, tycker själv det är ett roligt spel och värt att köpa!

Av TObbeSkatt

Om du fixar en ISO fil e det ju bara att Boota i Deamon-Tools, funkar finfint

Av TObbeSkatt
Skrivet av stesor:

Fick mitt hd 6950 tidigare idag och installerade in de senaste drivrutinerna från AMD direkt. Första problemet som dök upp var att Aero sluta funka på win 7. När jag fixat det började jag få samma problem som dig, random crashes när man surfar eller spelar spel. Snacka om att vara grymt besviken just nu!

Frågan är hur vanligt dessa random crashes egentligen är? Är det något alla får lida med?

Edit; har ett crosshair IV formula mobo med corsair hx 850 och pII 1090

Jag har själv ett HD 6950 med senaste drivrutinerna och lite OC funkar skit bra för mig, har aldrig chrashat eller strulat. Har spelat Crysis 2 och dyligt på högstagrafik osv, tycker inte man ska behöva "räkna med crasher" när man köper ett grafikkort(?) behöver ju inte hänga på kortet heller?
Mvh

Av TObbeSkatt

Testa Ad-aware brukar hitta keyloggers! rekomenderas även av Blizzard och andra speltillverkare

Av TObbeSkatt

Tänk på att när kör du CF och låser upp dom kommer du behöva kyla dom ganska skapligt! speciellt om korten sitter nära varandra!

Av TObbeSkatt

Okej okej ja då är det nog något fel i själva usb-minnet =/

Lugnt!

Av TObbeSkatt

Testa detta:
Öppna CMD och skriv DISKPART då ska en "ny" CMD komma fram, efter det skriver du LIST DISK och då ska det komma fram en lista på dina hårddiskar samt usb-minnen.. som tex, Disk 1 online osv osv du ser vilket usb minnet är på gb storleken som står efter. Sen skriver du SELECT DISK(nummret ditt usb har) tex DISK 1 sen skriver du följande:
CLEAN,
CREATE PARTITION PRIMARY
SELECT PARTITION 1
ACTIVE
FORMAT FS=NTFS
ASSIGN
EXIT

Har funkat för mig när jag hade liknande problem!

Av TObbeSkatt

Har själv ett litet exempel på när jag klocka och låste upp min AMD Phenom II x2 BE till x4 och klocka den till 4ghz. Före jag klock och låste upp Processorn visa Windows 7 Utvärderaren (Den som ger olika poäng till komponenterna i datorn där 1 är sämst och 7.9 bäst) Fick min processor 6.6 i betyg. Efter coreunlock och överklockning fick den 7.8 i betyg vilket är en drastisk förbättring enligt mig!

Av TObbeSkatt

Jo jag vet att den inte ska stå på auto men menar allt flyter på bra å den ger ut 1.45v just nu så känns lite onödigt att ändra? funkar ju fint än så länge sen om den håller 10 eller 20 år spelar inte mig så stor roll ^^

Av TObbeSkatt

Auto inställningar OC?

Tjena har en Phenom II 555 BE som jag låst upp och klockat till 4GHz vilket va jätte lätt då jag har ett ASUS M4A785TD-V EVO som gör i stort sett alla inställningar osv automatiskt när man låser upp till x4, När jag sen går in å kollar på bios settupen står vcore osv på auto vilket jag vet inte är så bra på andra mobo-kort. Allt flyter på skit bra och stabilt (förutom att jag inte kan se core temp, men är tydligen vanligt på dessa i x4) MEN det jag undrar är kan det skada min processor i längden att ha dem på auto? eller kan jag fortsätta ha det så? (har för mig att Vcore ligger runt 1,45v) i CPU-Z vilket jag tycker låter rimligt?!

Av TObbeSkatt

Har en precis likadan processor va inga problem att låsa upp alla 4 kärnor å köra dom i 4ghz. Men fick precis samma "problem" (om man nu kan kalla det så) Kunde inte heller se någon temp alls! Ska med testa AIDA64 när jag kommer hem sen! Någon som vet varför det blir så med temp sensorn?

Av TObbeSkatt

Jo men asså programmet till Com porten har jag ju redan, det är bara det att jag vill få usb adaptern att uppföra sig precis som en riktig com port, med någon slags "profil". För vanliga fall när man ska styra com porten lågger programmet som styr den via DB25 in filer (i mitt fall på win 7 C:/Windows/system32/drives) för att där ifrån då antagligen styra com porten. Om man får dessa filer att styra usb enheten på samma sätt borde det ju funka med det vanliga com ports programmet? eller har jag helt fel?

Av TObbeSkatt

USB till DB25 Hjälp!

Hej! jag har byggt ett relä kort som jag kopplar in till D-sub 25 pin (DB25 gammal skrivare kontakt) jag använder pin 1-8 för att mata reläna med 5v från dessa pinnar.. nu är det så att jag ska koppla in den till min laptop som inte har Db25 anslutning.. så jag köpte en USB -> DB25 adapter.. mitt problem nu är bara att jag vet inte hur jag ska kunna göra för att få usb att mata 5v till tex pin 1 för att starta relä 1..

på något sätt måste ju usbn uppföra sig för den ska kunna skicka en signal (5v) till pin 1 - 25.. någon som vet hur jag kan gå till väga?

http://img263.imageshack.us/img263/8582/pict0005tm.jpg
Bild på kort+sladd