Inlägg

Inlägg som Luckii har skrivit i forumet
Av Luckii

@NordhNet:
Jag fixade det nu! Tack så mycket.
Jag var tvungen att ändra till OFFLINE läget för att kunna pausa i single player storyn. Jag har tydligen då den senaste uppdateringen/patchen.

Av Luckii

@NordhNet:
Offline läget? Är det sak samma som single player, alltså att jag spelar campanjen, t.ex första uppdraget i storyn?

Av Luckii

Får ingen ny uppdatering/patch på Wolfenstein: Youngblood (uncut) Bethesda PC?

Hej!
Jag såg att Wolfenstein: Youngblood kostar runt 300 kr på steam och har hört dåligt ryckte om det. Så jag tänkte att jag kunde köpa det på https://livekort.se för 113 kr istället som är mycket billigare. Länk: https://livekort.se/wolfenstein-youngblood-uncut-bethesda-pc/...

Den sidan ska tydligen vara bra med omdöme/betyg enligt trustpilot och prisjakt.
Jag har läst och hört att det har kommit en ny uppdatering/patch med några nya bra saker som t.ex att du kan pausa mitt i single player spelet som inte gick förut, eller att dem har lagt till fler checkpoints nu som gör att den sparar spelet mycket oftare så att man slipper att börja om ifrån början igen plus mer saker som ingår i uppdateringen/patchen.

Men iaf jag köpte spelet och fick en nyckel som jag sedan registrerade på Bethesda.net som man skulle, det fungerade och jag kunde starta spelet med fungerade nyckel. Men när jag väl hade fixat alla settings osv och började campanjen så skulle jag prova om det gick att pausa i spelet men det gick inte. Jag kan bli dödad, vapen ljud och fotsteg, ljud, musik osv hördes även fast jag tryckte på ESC knappen och fick upp huvudmenyn.
Det är som att jag inte har fått någon ny uppdatering/patch när jag köpte spelet och startade ifrån Bethesda.net/Bethesda.net Launcher programmet.

Jag kollade ifall om jag hade den senaste uppdateringen och det står redan "you are up to date"
Se bild: https://imgur.com/spoOS4b

Vet ni vad felet kan vara varför jag inte har fått något? Skulle man kunna ladda hem den nya uppdateringen/patchen ifrån någon sida? Jag har ju trotts allt köpt spelet. Tack på förhand!

Av Luckii

@Chris_Kadaver:

jaså. Vilken processor kan jag köpa som är allra bäst till mitt moderkort? Det står Gaming-moderkort med stöd för 7:e gen Intel-processorer.) alltså alla 7:e gen Intel-processorer som har Socket 1151 ?

Av Luckii

ASUS ROG STRIX Z270H tsm med Intel Core i7 8086K 4.0 GHz 12MB - Limited Edition?

Tja!
* Jag har en fråga, har nu ett ASUS ROG STRIX Z270H GAMING Socket 1151 - (Gaming-moderkort med stöd för 7:e gen Intel-processorer.)
* Jag undrar ifall Intel Core i7 8086K 4.0 GHz 12MB - Limited Edition processorn passar tillsammans?

* Har också en NH-U9B Special Edition SE2 kylare till. Kommer denna kylare räcka till fortfarande för processorn?

Av Luckii
Skrivet av micke7406:

Vad har du för grafikkort ?. Är du säker på att det är din cpu som är boven,
fx-8350 är väldigt enkel att klocka upp till ca 4.8 Ghz eller mer, Men en Intel cpu är självklart ett bättre alternativ. Det finns prisvänliga uppgraderings paket som du kan köpa. Som detta tex https://www.komplett.se/product/783615/datorutrustning/pakete...

Har ett GTX 970 kort

Av Luckii
Skrivet av Gunner357:

Funkar inte med intel processor i amd moderkort.

Då får jag helt enkelt leta efter en AMD processor! Just nu har jag en amd fx-8350 black edition.
Finns det någon processor som är bättre än den jag har nu för spel?

Av Luckii

Köpa Intel Core i7 6700K eller Core i7 4790K?

Tjena!
Jag tänkte köpa ny Processor / CPU för att spelen ska kunna flyta på bättre!

Det står mellan dom här

* Intel Core i7 6700K - https://www.inet.se/produkt/5311109/...ghz-8mb/#specs - 3 390 kr
* Intel Core i7 4790K - https://www.inet.se/produkt/5311086/...ghz-8mb/#specs - 3 349 kr

Vilken tror ni är bäst lämpad, om man tänker på att kunna spela på höga grafik inställningar?
Priset skiljer 41 kr.

Jag har moderkortet: ASUS Sabertooth 990FX R2.0, Socket-AM3+
https://www.komplett.se/product/759445/datorutrustning/moderk...
Kommer det att passa, om inte, finns det någon som är i samma prisklass och samma pressanda som dessa är?

Av Luckii
Skrivet av spel_va:

1. är det reloaded (Crackat) crysis 3 ??
2. jag lirar själv crysis 3 på mitt Strix gtx 970......crysis 3 är EJ 100% superbra optimerat, spelar ingen roll om du spelar på ett gtx 980Ti (FPSen är ändå lite halv "vinglig")

...så ja...ditt gtx 970 klarar crysis 3 utan problem (så länge du inte lirar på en SUPER AMOLED 4K skärm

Nej, det är ett köpt Crysis 3!

Av Luckii
Skrivet av fantomsmurfen:

OK. Crysis 3 är annars ett spel där man egentligen borde ha en i7 processor. Det kan ställvis vara rätt stor skillnad i fps mellan en i5 och en i7 processor har jag läst.

Jag har en AMD FX 8350.
http://www.ladda-upp.se/bilder/steyjpwsvhrhyj/

Av Luckii
Skrivet av fantomsmurfen:

Prova med SMAA Medium (2TX). Spelar du single player eller multiplayer? Själv har jag bara spelat multiplayer men testade nu single player och fick rätt låg fps i det ställvis jämfört med multiplayer.

Det blev bättre med SMAA Medium (2TX), det laggar men det är spelbart! Ja spelar single player

Av Luckii

Fick reda på svaret nu från ett annat forum!, såhär är det:

"Din processor är flaskhalsen, jag har en likadan och jag ångrar mig bittert att jag köpte AMD, den funkar för Battlefield men som #1 sa att crysis är även krävande på CPUn och med tanke på att AMD har väldigt "sköra single threads" intel slår AMD med hästlängder på singelcore prestandan tyvärr"

Av Luckii
Skrivet av fantomsmurfen:

Kör MSAA x8? Dra ner det till x2. Det är nog inte meningen att man ska få bra fps med MSAA x8 även om man klarar Optimal kraven.

Blev lite bättre men det ligger runt 27-30 på vissa ställen ändå..

Av Luckii
Skrivet av alex5555:

Lite lågt kanske, men vad kör du för kantutjämning? Vad har du för CPU?

systemrequirementslab.com säger förresten inte mycket. Den kollar bara din specs och ser om de uppfyller rekommenderade/minimum.

Fast det står ju att den klarar av även OPTIMAL? Optimal betyder väl att den klarar av alla grafik inställningar på max utan lagg?

Av Luckii
Skrivet av alex5555:

Lite lågt kanske, men vad kör du för kantutjämning? Vad har du för CPU?

systemrequirementslab.com säger förresten inte mycket. Den kollar bara din specs och ser om de uppfyller rekommenderade/minimum.

vad jag har för CPU ser du här på denna bilden: http://www.ladda-upp.se/bilder/steyjpwsvhrhyj

Jag kör på full kantutjämning! det står ju på sidan att jag kan ha optimalt, alltså så kör jag fullt på alla grafik inställingar men då laggar det ju..

Av Luckii
Skrivet av verithros:

@Luckii: Du svarade på din egen fråga, den klarar av spelet men inte mycket mer. 30 FPS är ju trotts allt vad ps4 och xbox one kör på, så föga förväntadande att de utgår från 30fps när de sätter kraven.

Det laggar när den ligger runt 30 fps, och det blir jobbigt och spela, det kan du se på videon. Jag vill att den ska ligga på 60 FPS minst.

Av Luckii

MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB laggar på Crysis 3?

Tjena!
Jag tänkte spela Crysis 3 på min pc. På sidan http://www.systemrequirementslab.com så kollade jag om spelet klarade av optimal grafik, och det stod att den klarade av det! Här får ni min lista på vad jag har för komponenter i min dator: http://www.ladda-upp.se/bilder/steyjpwsvhrhyj/

När jag startar spelet och tar den bästa grafiken och maxar allt, och väljer upplösningen 1920 x 1080 144Hz eftersom min skärm stödjer detta, och sen startar det så ligger FPSen på runt 28-30..(kan gå upp till 40 på vissa platser) se här: http://www.ladda-upp.se/bilder/trbxdaaqkinxcj

En video för att visa tydligare: https://www.youtube.com/watch?v=GS_pwpO8NF8&feature=youtu.be

Jag använder "Gaming Mode" i MSI Gaming APP programmet. Har inte överklockat det, då det står att kortet ska klara av spelet på max.

Frågan är nu: Hur kommer det sig att Crysis 3 laggar på min dator och FPSen är så låg som 28-30.. när det står på http://www.systemrequirementslab.com att min dator klarar av till och med OPTIMAL grafik, UTAN att överklocka några av komponenterna i min dator?

Någon som har samma problem med t.ex MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB?

Kan tillägga att jag kan ha max på allt på Battlefield 4 utan lagg, då funkar det!

Av Luckii

säkerhetskopiera automatiskt till disk?

Tjena!
Jag vill säkerhetskopiera material som jag har på en disk till en annan disk automatiskt, istället för att göra det själv varje gång, blir jobbigt..

Jag undrar om det finns något program som syncar/kopierar samma material på en hårdisk som jag har för att lagra saker till en annan hårdisk, i mitt fall vore det också bra om man kan kryssa i och välja vad det är för material den ska kopiera över till den andra disken automatiskt.

Jag har en intern, och en extern disk, vill kunna lägga in saker på den interna så att den kopierar till den externa automatiskt, eller tvärt om. Finns detta program?