Inlägg

Inlägg som dresco har skrivit i forumet
Av dresco

Vad för något stödjer det isf? Nerflix, Viaplay etc, och hur funkar de att streama film från tex swefilmer stödjer den sånt? Känns som en chromecast är smidigare än ett abonnemang då man kan välja lite själv sen bara ha en netflix premunation då de flesta som går på tv finns där

Av dresco

Chromecast

Hej tänkt o köpa ny tv och funderar på att införskaffa mig en chromecast. Hur funkar den egentligen är de som en bluetooth koppling till datorn som visar bild på tvn från datorn? Kom gärna me för o nackdelar vill höra allt. Tack på förhand!

Av dresco
Skrivet av Printscreen:

Ptja, du hade väl otur när chipet binnades helt enkelt, hur varmt blir åbäket?

På 4.3 Ghz nu så ligger jag på ca 30 och load 45 typ

Av dresco

Tänk på att WoW är mest processorkrävande så de gör stor skillnad om du byter ut den, Säger som alla andra spara några av delarna och skaffa ett uppgraderingspaket

Av dresco

4670K Overclock hjälp

Tjenare försöker clocka min 4670K lite nu, ligger just nu på 4.3 Ghz men känner att jag vill gå högre, Har en H50 Kylare. Men nu till problemet jag får inte till Vcore alls, provat hur mycket som helst kört som max 1.299 och även googlat runt lite vad andra har och dom verkar ha ca 1.140-1.200. Har provat all där emellan men de verkar inte vilja, får bara massa bluescreens efter jag kommit in i windows. Så om någon har lite tips så uppskattas det gärna

Av dresco

Går inte installera drivrutiner?

Hej jag har precis byggt ihop en dator till min bror, och ska då installera nya drivrutiner till moderkortet. Men det verkar inte som att den vill det får upp ett felmeddelande som säger " Instruktionen på 0x004439ed refererade till minnet på 0x00000000. Det gick inte att utföra en minnesåtgärd- Följande fel returnerades: The memory could not be read." Någon som vet vad problemet är? Kan även tillägga att jag har en gammal HDD från hans andra dator i kan de bero på det?

Av dresco

Tangentbordet starta och lyste dock som vanligt

Av dresco

Vatten på tangentbord

Hej en kompis till mig spillde vatten på sitt tangentbord efter att kopplat in de igen och rengjort det så gick de inte skriva, med något tangentbord alls. Någon som vet nån lösning?

Av dresco

DDR3 DDR4

Hej vad är skillnaded på DDR3 och DDR4, hört att 4 Ska vara snabbare men undrar om jag kommer märka någon större skillnad i datorn om jag byter upp mig till det?

Av dresco

Hej lite offtopic dock men såg att vi har likadan processor och samma klock och undrar bara lite vad du ligger på för temp i både idle och load, och vad har du för kylning?

Av dresco

Speedfan?

Någon som har erfarenhet utav speedfan? Verkar som att den inte hittar några fläktar i programmet, eller måste man ställa in något?

Av dresco

Edit: Menade 550W

Av dresco

500W Nätagg?

Hej undrar om ett 500W Nätagg räcker till en 4690k Och ett 970? Borde la räcka gott o väl eftersom 970 är ganska snålt på ström, ingen planering på Oc heller?

Av dresco

Okej Tack allihopa ska prova lite på andra spel och se hur de funkar, Men nu vet jag de iallafall att just Lol inte är så jättekrävande som jag trodde. Men tack alla för tipsen ska kika på de! Vilket skulle ni säga är de mest grafikkrävande spelet idag? Har la som de mest krävande spel just nu Hitman Absolution

Av dresco

Geforce 970 låg fps?

Hej fick mitt nya 970 idag och jag märker ingen direkt skillnad på fps i spel, spelar för det mesta LoL och Wow Ligger på ca 80-100 Fps i Og, Vilket jag även gjorde med mitt gamla 7870. Tänkte ändå att de skulle bli märkvärd skillnad på det iaf, Har en överclockad 4670K på 4000Mhz vilket jag även hade när jag hade mitt 7870, så det kanske inte gör någon större skillnad med en överclokad Cpu? Sen tycker jag även att de är lite halv dålig detail på själva champen på Lol jämfört med va det var innan, Installerat alla drivers och provat söka efter nya men den hittar inga? Någon som har några funderingar?

Av dresco
Skrivet av Lindell90:

TLDR-version:
ladda ner cpu-z, hwmonitor och intelburntestv2

testa att börja med 1.15 vcore och 40x multiplier (var NOGA med vcore:en)

starta upp i windows, sätt igång cpu-z, kolla klocken, kika på hwmonitor för din idle-temp

dra igång intelburntest och se om du kan köra hela testet (standard) utan att få en krash eller throttle (överhettning) på cpun

dra upp multipliern för att få det snabbare, håll koll på temps, höj vcore om det krashar

men jag rekommenderar verkligen att du läser riktiga guider, finns som sticky threads

Har nu testat mig fram lite och tror jag har hittat rätt, ligger på ca 30 idle och 40-45 när jag spelar. Inte testat något stresstest än men jag ändrade aldrig något på volten, borde jag göra de eller kommer det funka bra ändå?

Av dresco

Overclock 4670k Haswell

Tjena har nu införskaffat mig ett Msi Z97 Gaming 5 och funderar på att börja clocka lite och så. Har provat mig fram lite och vet la "basics" eller vad man ska säga. Men tar gärna emot lite tips på te.x hur mycket voltage och hur mycket jag kan clocka. Har ett Corsair H50X Cpu kylare så de går la att clocka rätt bra?

Tar gärna emot tips och gärna lite småguider av er

Tack på förhand

Av dresco
Skrivet av DerpishCat:

Första jag kommer att tänka på är drivrutiner, det är inte så att du kopplat in grejerna i en USB3 port?

Nej har provat båda.. För de ska ju ändå gå att använda musen och tangentbord utan att behöva installera drivrutiner? Så har de varit med mina andra nya moderkort

Skickades från m.sweclockers.com

Av dresco

Dator hittar inte tangentbord eller mus?

Hej har precis intstallerat mitt nya moderkort och när jag sedan startat datorn och kommit in i windows så funkar det inte, men allting funkar som det ska i bios?

Någon som har nån bra lösning?

Av dresco

Dator slutat starta

Hej fick idag hem mitt nya moderkort Msi z97 Gaming 5 och ett nytt nätagg Corsair Cx750m problemet efter att jag kopplat ihop allt detta så händer det ingenting när jag trycker på startknappen. Har provat otroligt mycket och kollat igenom massa trådar men ingenting verkar funka. Det jag har gjort är att jag har kollat alla distanser så att dom sitter rätt, Kollat så att alla kontakter sitter i ordentligt, provat flytta på power sw uttaget till flera, Läste något om att den kan bli lite sur när man kör med samma processor och ett helt nytt moderkort, och hur uppdaterar du biosen isf? tack på förhand!