Inlägg

Inlägg som Propy har skrivit i forumet
Av Propy
Skrivet av EliteSweden:

Nån som kan svara på om man kan ändra FOV och hur lång upp den går?

Inte i menyerna, men man kan ändra i en cfg-fil. Leta efter game.cfg i save-mappen

Av Propy
Skrivet av Cooling23:

Jag har Windows 10 installerat på två datorer hemma och båda funkar perfekt. Alla spelen flyter perfekt.

Updaterade du bara eller gjorde du en clean install?

Av Propy
Skrivet av Thomaseron:

Det är för många klick för att ansluta med VPN, tycker jag. Win7, och till och med 8.1 vad smidigare.
Man kan inte ställa in färgerna i Win10 precis som man vill, vilket gick i XP och tidigare, dvs svarta fönster och vit/ljus text. Fler klick för volymkontrollern/mixern.

Finns nog några andra småsaker som irriterar mig också, men det är dessa jag kommer ihåg nu.
Annars tycker jag 10an är snabb och bra, och mitt Pinnacle studio funkar bättre i 10an än i 8/8.1.

Menar du högkontrast? För det finns i 10:an

Av Propy
Skrivet av dagas:

Chuwi v10 en kinesisk platta som jag importerat. Kostade 149 dollar.

Hur avinstallerar men drivrutinerna? Aldrig haft touch på Windows förut. Enhetshanteraren och sedan bildskärm?

Skickades från m.sweclockers.com

Inte bildskärm, det är drivrutinerna för touchen som ska bort. Borde ligga under 'möss och andra pekdon'. Typ synaptic eller liknande. Har inte min platta (Dell) här så jag kan inte kolla hur min ser ut. Men det är ganska logiskt eftersom dur bara borde ha din mus och en annan post där.

Av Propy
Skrivet av dagas:

Jag fick igår en tablet/PC som har Intel Z3736F CPU. Den körde Windows 8.1 With Bing. Den fungerade men jag ville uppgradera till Windows 10 och nu fungerar den inte som tablet. Under installationen när jag skulle välja språk så slutade touch fungera. Jag kopplade in en mus för den har USB-portar som en vanlig dator. Jag installera Windows 10 men det är en vanlig desktop variant. Touch fungerar inte som det ska. Inget händer eller så öppnar man något helt annat än vad man trycker på som om den inte vore kalibrerad. Fungerade utan problem i 8.1. Jag satte den i Tablet mode men ingen skillnad. Har jag lyckats sabba den första dagen? Är det någon mer inställning jag kan göra än sätta tablet mode? Är ju en tablet så vill inte behöva ha mus och tangentbord ikopplat det förstör poängen.

Avinstallera drivrutinerna för touch. Starta om och låt windows installera vad den känner för. Fick liknande problem på en laptop och detta hjälpte.

Vad är det för platta du har? Jag är nyfiken eftersom jag själv har en windows-platta med 8.1 for Bing...

Av Propy
Skrivet av kniifn:

Tja, idag installerade jag windows 10 och nu fungerar nästan ingenting som rör grafikkortet samt saker som rör detta exempelvis hz på skärmen är helt vild. När jag försöker installera de nya drivrutinerna så klagar datorn och ber om en omstart av systemet. Trots att jag gör detta så fungerar inte uppdateringarna etc. Någon här som har haft samma problem eller känner till någon lösning?
Tack på förhand //

Löste det sig? Jag sitter också med ett 970, men jag vet inte om jag vågar/orkar uppdatera om man får en massa problem.

(och ang. windows update så kan man faktiskt ändra inställningarna om man har Pro eller högre. Gjorde det på jobb-datorn via group policy. Min står på fråga innan och det verkar funka...)

Av Propy

ok, då verkar det inte spela så stor roll vilket man tar, båda verkar vara bra. Men jag tänkte förmodligen inte överklocka, så då kanske Asus är bästa valet, eller?

Av Propy

Det var väl lite så jag tänkte också, asus har alltid funkat för mig. iof så har msi thx-ljud, men jag tror inte det spelar någon roll för mig. Inte tillräckligt för att välja msi istället iaf.
Har en känsla av att det inte finns något som är "perfekt", men dessa uppfyller iaf mina krav.

Av Propy

Asus eller MSI?

Jag håller på att välja delar till en ny dator men jag kan inte välja moderkort...jag väljer mellan: Asus P8P67 pro rev b3 och MSI P67A-GD65 REV B3. Båda verkar bra men varje gång jag beslutar mig för det ena så läser jag något som får mig att tvivla. Jag gillar Asus och kör det nu, men tycker det verkar finnas en del negativa kommentarer om dem...MSI vet jag inte mycket om och även de får blandade kommentarer...

Vilket ska jag välja?