Inlägg

Inlägg som Alvbåge har skrivit i forumet
Av Alvbåge

AMD HD4550 - Projektorn blinkar?

Satt just i ett nytt grafikkort i en burk som är ansluten till en projektor. Tidigare har det bara funnits en utgång på datorn så för att kunna visa bild på både projektor och skärm har dessa varit anslutna via en splitter. Detta har funkat bra förutom lite flimmer så nu ville jag slippa det för så jag satt i ett nytt grafikkort med fler utgångar och allt verkar funka fint förutom att projektorn har börjat blink var ca 5 minut. Detta började alltså nästan direkt efter att jag bytt grafikkort så därför misstänker jag kortet och inte projektorn.

Jag har uppdaterat alla drivrutiner till de senaste och bildskärmsinställningarna är så vitt jag kan se korrekta (1024x768, 60hz, 32-bit).

Vad kan detta bero på?

Grafikkort: AMD HD4550
Projektor: Epson EB-X72

Av Alvbåge

Flimmrig LCD-projektor

Jag har en Epson EB-X72 projektor. Problemet jag har är att den flimmrar. Blir skitdrygt att titta på efter en liten stund. Har testat att använda olika sladdar (korta, långa, dyra osv.) men det hjälper inte. Kontrollerat Hz (60) rätt upplösning (1024X768).
Det konstigaste är att ibland så fungerar den, då har den gjort automatiska inställningar. Men när den strular och man ställer in samma inställningar som den hittat på tidigare så fungerar det inte.

Vad är fel?! Och snälla, inget "googla bara" eller "sök på forumet"...

Tacksam för respons
/Alvbåge

Av Alvbåge
Skrivet av putana:

spelar ingen roll om dom åker fast då uppdaterar hack- kodarna sina hacks och köper ny game key sen spelar dom igen. and the circus is on!

Du verkar veta lite väl mycket om det här! ...

Av Alvbåge

Intel GMA 3100

Hej!
Finns en hel del datorer ute på marknaden nu (fortfarande...) med Intel GMA 3100 grafikkort och som säljs tillsammans med Windows 7. Min fråga är, klarar GMA 3100 att köra Win 7 med aero-teman osv? GMA 3100 är väl ett rätt gammalt grafikkort som kom i samband med Vista och är anpassat därefter? Är det någon som har erfarenhet i frågan?

Hur hanterar GMA 3100 Adobes program, typ Photoshop, InDesign, Illustrator 5.0/5.5 osv.?

Vore gött med respons.

/Micke