Inlägg

Inlägg som PappyOdaniel har skrivit i forumet
Av PappyOdaniel

Battlefield 4 kraschar

Nu får det vara nog!

Spelet kraschar ständigt. Har precis laddat ner den nya patchen. Och vad är det spelet gör första taget? Kraschar innan jag ens har kommit in i matchen.

Jag menar vad är detta? Det har gått en månad men spelet är fortfarande ospelbart. Jag kan kanske spela 1-3 matcher innan spelet kraschar. Vill reklamera spelet och börja med BF3 igen.
Detta är tyvärr det sämsta släppet någonsin i hela BF historien.

Gamereactor planerar till och med släppa en ny recension och ge spelet ett lägre betyg på grund av all dess buggiga design.

De försöker kompensera spelarna med dubbla XP och något nytt vapen. Jag har betalt för att spela ett spel som ska underhålla mig, inte ett spel som ger mig ett nervsammanbrott.

Spelet får 5/10 av mig. Ångrar verkligen att jag köpte det. Ångrar det djupt!

Är det någon mer som är fortfarande missnöjd?

Av PappyOdaniel

Kör 2x 7970 Sapphire Vapor-x Ghz Crossfire på en 120Hz skärm och märker inget negativt.

Av PappyOdaniel

Det roliga är att han fick EA att kommentera hans klipp. Själv upplever jag desamma frustration om jag ska vara ärlig. När man sitter och spelar och har skit roligt under en match och sen kommer .EXE crashen.

Man blir förbannad att de släpper ett spel som man kan tro är i Alpha stadiet. Jag förlorar ljudet ibland och vissa serverar lider av riktigt hemska frys lagg som faktiskt så ligger felet hos EA. Spelet är riktigt bra men för fan EA/DICE. Detta var ett skamlig release av ett spel som har så pass stor budget.

Av PappyOdaniel

Angry Joe om Battlefield 4

Av PappyOdaniel
Av PappyOdaniel

Har byggt en dator med HAF 912 chassi och en Cooler Master 212 EVO utan problem Bara till att skaffa den!

Av PappyOdaniel
Skrivet av Patrik Stjärna:

Tror tyvärr din processor inte riktigt hänger med... kolla användningen av dina grafikkort.

Eh, ja en 3570k klarar 7950 crossfire uppsättning.

Ladda ner MSI Afterburner och kör lite med dina kort och stäng ner spelet och kolla hur GPU användningen var under spelets gång. Det går inte använda msi afterburner "Show on screen-display" då BF4 är x64 och Msi Afterburner har bara stöd för x32.

Av PappyOdaniel

280x är ett fint grafikkort för en liten peng http://www.dustinhome.se/product/5010754915/sapphire-radeon-r... Där har du ett bra kort!

Av PappyOdaniel
Skrivet av rezonen:

Har tyvärr inte tid o vänta, borde jag köra på 780 då ?

Upp till dig själv. Du har fått många bra svar. Jag gillar både Nvidia och AMD. Antingen så väljer du ett 780 för att det är svalare och tystare. Eller ett 290x för att det presterar lite bättre och är bra bit billigare än ett 780.

Av PappyOdaniel
Skrivet av spjakarn:

Håller förvisso med men jag personligen känner samtidigt inte en så stor vilja att ha en komponent som genererar så mkt värme i mitt chassi.. Mer värme till mitt rum

Skickades från m.sweclockers.com

Det är just därför man ska vänta tills de icke-referens kylarna kommer. De sänker tempen rätt rejält!

Av PappyOdaniel

Jag tycker att du ska vänta tills MSI, Gigabyte eller Sapphire släpper sina Icke-referenskylare. GTX 780 är tystare och svalare men 290x är gjort för att vara så varmt för att få ut som mest i prestanda. Den är helt enkelt designad på det viset.

Av PappyOdaniel

Jag har en phantek ph-tc14pe som är suverän! En av de bästa luft kylare till processorer Dock kostar den runt 550 kr. Men annars är det helt klart en cooler master hyper 212 evo som kostar runt 250 kr. Har använt den i ett bygge och blev riktigt förvånad att den var så ruskigt bra tanka på priset. Den är blivit utnämnd till att vara den bästa för att vara så billig.

Av PappyOdaniel

Om detta stämmer så är jag grymt imponerad av Crossfire skalningen. Speciellt nu när de inte använder en Crossfire brygga.
Hoppas att Nvidia får på fingrarna nu så blir det kanske att införskaffa två av dessa grymma kort!

Av PappyOdaniel

Tryck Crtl+Alt+Del och kolla om CPU arbetar 100%? För det finns virus som belastar datorn till 100%. Har själv haft det.
Hur länge har datorn varit oformaterad? Den kan behöves rensas lite

Av PappyOdaniel

Tack för svar
Pinnarna är inte jätte böjda så de måste fortfarande ha kontakt med Cpu:n.

Av PappyOdaniel

Böjda moderkort pinnar funkar ändå

Hej!

Tänkte bara kolla om någon har någon erfarenhet av detta. Jag har haft min dator i 1.5 år nu och jag skulle ta ur min cpu och rengöra den från kylpasta(det hade kommit vid kanterna). Jag märkte att två pinnar i cpu socketen var böjda. Men datorn fungerar felfritt.

Jag undrar blir vissa pinnar böjda när man sätter i cpu:n och spänner haken? För jag har inte tappat något eller rört pinnarna. Kan det vara när man spänner fast cpu:n?
Dator fungerar felfritt. Inga bluescreen of death eller spontana avstängningar. Men hur vet man om pinnarna ställer till problem om några är böjda?

Mvh Christoffer

Av PappyOdaniel
Skrivet av robbankentor:

det är bara 290 korten som inte har CF brygga, 280 och dom lägre kommer ha kvar bryggan.

Ahah, där ser man Misstänker då att man får byta BIOS om det skulle gå.

Av PappyOdaniel

AMD nya grafikkort serie använder ingen Crossfire brygga. Men vet inte hur det ställer sig om man vill köra Crossfire med 7970 & 280x där 7970 använder man Crossfire brygga.

Av PappyOdaniel
Skrivet av Sneaky_rhino:

jag skulle rekomendera single gpu lösning och inte Crossfire då crossfire inte gillar en

Crossfire funkar hur bra som helst!

Av PappyOdaniel

Postal 2. Helt klart harmlöst!