Inlägg

Inlägg som shaippen har skrivit i forumet
Av shaippen

Gråimport låter inte helt orimligt, tack så mycket för svaren.

Av shaippen

Någon som har information om itfordig.se?

Jag är på jakt efter en ny mobil och märkte att itfordig.se har betydligt lägre priser än andra butiker. Jag har aldrig hört talas om itfordig tidigare och det verkar inte finnas någon information eller diskussioner på internet.

Företaget verkar vara nystartat och har begränsat utbud.

Företagsupplysning på ratsit. De är inte registrerade för F-skatt, vet inte om det är något av vikt.

Jag tycker att det hela känns shifty men undrar om någon annan kan erbjuda lite insikt.

Av shaippen

Lite tragiskt att call of duty och på senare tid battlefield har lärt folk att spel bara håller i 1-2 år.

Starcraft är ett otroligt spel som kommer vara relevant i många år framöver, om du köper det hoppas jag att du kan sätta dig in i och uppskatta 1v1 ladder. Det tar ett tag att få ett grepp om det men är värt det.

Av shaippen

Tror mycket väl att denna sortens produkter kan användas på t.ex. byggarbetsplatser i framtiden, 3d-modeller är på väg att användas mer på produktionssidan.

Tror dock inte att denna plattan eller industrin är riktigt redo, 4K är tungt för en platta och den har lite för begränsad batteritid.

Av shaippen

Jag har ett par B&W C5, jag tycker att de låter bra och jag tycker att de sitter oerhört skönt och säkert efter att man har vänjt sig vid dem (första gången så tar det ett bra tag att få dem att sitta skönt, behöver ställa in dem rätt, men sedan är det bra).

Mitt stora problem med dem är 3,5mm kontakten. I mitt första par började vänster hörlur glappa efter några månader så jag fick ett par nya. Med de nya har jag varit väldigt försiktig men nu efter ett år så glappar vänster hörlur igen om sladden är i vissa vinklar. Just nu händer det bara om jag försöker få det att hända, inte under normal använding.

Jag kan ju såklart bara haft otur och jag tycker att de är riktigt bra i övrigt.

Av shaippen
Skrivet av Utopolitan:

Så utomordentligt löjligt. Vem är du att avgöra vad andra bör och inte bör uppfatta som konst?

Han menade inte att spel och böcker inte kunde betraktas som konst som media, men att traditionell of fysisk konst inte kan kopieras exakt, något som digital media kan. Alltså att spel inte kan jämföras med måleri när det kommer till piratkopiering, inte nödvändigtvis att spel inte är konst.

Av shaippen

Det var kanke microstuttering jag kände av i skyrim med mitt 7970, har inte haft problem i något annat spel.

Av shaippen

Jag har en sådan från ett 7h headset som gick sönder, du kan få den mot fraktpengar. skicka ett pm om du är intresserad

Av shaippen

550 watt räcker, http://www.sweclockers.com/recension/15394-geforce-gtx-670/17..., i väggen (innan förluster i nätagget) så drar hela sweclockers 7870 crossfiresystem ~450W, det finns mer än 100W över. Dock så kan ju agget vara defekt, ifall det är någon av corsairs budgetserier så är det ju inget att hänga i granen.

Av shaippen
Skrivet av igelkotte:

"Långlivade spelkonsoler ger klirr i kassan för hårdvarumakare som Microsoft, Sony och Nintendo, men skadar utvecklarna och spelindustrin. "
Mmm visst. Är väl typ bara Nintendo som tjänat pengar och inte har dom skapat en dyr kraftfull spelkonsol.... Tycker verkligen fokusen ligger fel i påståendet.
Skapa bra spel istället.

Nej, du har rätt i att de inte tjänar pengar på själva konsolen, de tjänar pengar på spelen. Dock så är det väldigt dyrt att utveckla en ny konsol och så tar det tid innan den har fått fäste på marknaden.
Hårdvarutillverkarna tjänar pengar på spelen vare sig det är en ny eller gammal konsol, alltså är det i deras intresse att skjuta upp utvecklingskostnader och vrida så mycket de kan ur dagens hårdvara. Citatet tycker jag är korrekt.

Av shaippen
Skrivet av ec96joan:

Anser inte att den är gömd. Jag har sett att den kostar när jag läste om den.

Jag menade inte att folk trodde att själva authenticatorn var gratis, de som stämmer blizzard hävdar att när man köper spelet inte vet någonting om authenticatorn, och att authenticatorn är ett måste för att få grundläggande säkerhet vilket blir en extrakostnad. De menar att kostnaden är gömd när man köper spelet.

Av shaippen

Om det inte fungerar med enkel fabriksåterställning, lägg den i nedladdningsläge, koppla in den i datorn och använd odin för att flasha en stock rom.

Av shaippen
Skrivet av Mnex:

Väldigt intressant att där står "Pris säkerhetsdosa" på mitt kontoutdrag
när vissa här hävdar att man inte betalar för säkerheten hos sin bank.

Blizzard stäms för att authenticator är en "gömd avgift", inte för det kostar att köpa en.

Av shaippen

Tack för upplysningen, jag sitter på ett 7970dc2, köpte det innan jag visste att det var låst, blev inte glad när jag upptäckte det. Jag ska prova detta när jag får lite tid över.

Av shaippen

Jag tycker verkligen om Dustforce, men tycker inte att bilder speglar det riktigt, animationerna och musiken är en så stor del av det.

http://www.rockpapershotgun.com/images/2011/09/dustforce_d-2011-...

(öppna bilden för HD)

Av shaippen

Haha! <3 colorful^^

Av shaippen

Är det stereo högtalare? mycket trevligt isåfall, hatar när de envisas med att sätta endast en högtalare på baksidan eller något dumt.

Av shaippen
Skrivet av Waowt:

I värsta fall, datorn kraschar. Fast förmodligen kraschar bara spelet...

Krasha ska det ju inte göra, gpun tvingas att använda ram för att lagra texturer m.m. vilket gör att du får ett bildspel. Skulle internminnet också ta slut så måste ssd/hdd användas och då så får man snarare en powerpoint presentation.

Av shaippen

Silver arrow SB-E är 165mm hög utan fläktar, med 150mm fläkten fastsatt så blir den 170mm totalt, det borde inte vara några problem med p280.

Jag har ett fortress FT02 som ska klara kylare upp till 165mm, men med de extra millimetrarna som man får om man har fönsterversionen så gick sb-e in - med varken problem eller marginal.

SB-E fungerar mycket bra för mig, med för 236 SEK tycker jag absolut inte att det är värt det, de är mycket jämna.

Av shaippen

Jag hade ett par sådana, de gick sönder - rekommenderas inte